Българско овчарско куче
Публикувано: 14 April 2008 - 03:59 PM

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 14 April 2008 - 04:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
някои пита за цветовете ,кви били ,ми черно на бели пише го в стандарта ,тва на снимката е ниакъв мелезак сигърно маика му лъдогорка ,те са с подобен цвят закво ти е такова куче
не познавам един обаче има и бяло тоест трицветен ,ма пък знам ли вки може ги изкара ,може и без бяло ,все пак не ходил по изложби
на какъв се правя неразбрах?....за анонимноста ми ,мисля че е по политката на сиата ,ако админ ме помоли да му дам данните от личната си карта ,може и да му ги дам ,на останалите пожелавам успех в следователската си деиност ,дано целта им оправдае средствата

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 14 April 2008 - 04:06 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
някои пита за цветовете ,кви били ,ми черно на бели пише го в стандарта ,тва на снимката е ниакъв мелезак сигърно маика му лъдогорка ,те са с подобен цвят закво ти е такова куче
не познавам един обаче има и бяло тоест трицветен ,ма пък знам ли вки може ги изкара ,може и без бяло ,все пак не ходил по изложби
на какъв се правя неразбрах?....за анонимноста ми ,мисля че е по политката на сиата ,ако админ ме помоли да му дам данните от личната си карта ,може и да му ги дам ,на останалите пожелавам успех в следователската си деиност ,дано целта им оправдае средствата
Публикувано: 14 April 2008 - 04:06 PM

Публикувано: 14 April 2008 - 04:11 PM
Цитат
Публикувано: 14 April 2008 - 04:20 PM
Цитат
знаеш ли кое е лошото за бок ....задна нема в тая работа ,бързат и пак до никъде не стигат другите по агале гале ама в по правилната посока

Публикувано: 14 April 2008 - 05:07 PM
Цитат
Цитат
знаеш ли кое е лошото за бок ....задна нема в тая работа ,бързат и пак до никъде не стигат другите по агале гале ама в по правилната посока
абе джонсън всички са един дол дренки бе. бавно, бързо - все тая. не е важно как се движиш, важно е да знаеш на къде и защо.
Публикувано: 14 April 2008 - 05:24 PM
Цитат
Цитат
затова си заслужава да се работи с другите
аз съм се сетила още преди две години , ама все си вдъхвах надежда, но и тя е на умирачка, така че хващам другия път. тои поне не е толкова крив. :blink:

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org
Публикувано: 14 April 2008 - 05:29 PM
Цитат
Цитат
Цитат
затова си заслужава да се работи с другите
аз съм се сетила още преди две години , ама все си вдъхвах надежда, но и тя е на умирачка, така че хващам другия път. тои поне не е толкова крив. :blink:
Публикувано: 14 April 2008 - 05:37 PM

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org
Публикувано: 14 April 2008 - 05:48 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 14 April 2008 - 05:54 PM
Цитат
абе г-н Лайка, не виждаш ли че за тези хора развъждането е до колене - то това типове, подтипове, линии, "чистокръвни" всичките ги разбират...
Публикувано: 14 April 2008 - 06:11 PM
Цитат
Цитат
абе г-н Лайка, не виждаш ли че за тези хора развъждането е до колене - то това типове, подтипове, линии, "чистокръвни" всичките ги разбират...
Ооо г-н "Доли", за вас знаем, че развъждането ви е чаааак до ушите. То и очилата май са зацапани... ;D

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/