Цитат
в твоя лагер колко хубави кучета има,5 да са най малкото ,те ли са шампионите?и ако неса имат ли нещо общо са тая работа другите ,ти оцени твоите си 5 щото как каза вано ,дойде некъв с модерно мислене и иска шмпион не иска истинско ,той така или инак не ги разбира ,за него истинско е шампиона
шампиона ще остави най много наследници ,или поне много ,пресдтави си само един мелез ,няма връщане назад ,след няколко поколение ще се окаже че фигурира в родословията на почти всички кучета .кое е най лощот че сами си ги знаете и нищо ,ма то и вдругите имало мелези ,абе забрави за момент другите .не те ти класират мележа ,вместо да се опомниш казваш ваште да не са по чисти
хората от 5 кучета порода са съхранявали,попов май разправяше че съседните дървави взимали от нас за да си правят породите......винаги съм казвал че балканското куче е едно ,умни хора ,на балканите ,ние бяхме изолираните от света ,нямахме кинология ,нямше и с кво да ги мешаме ,а кво стана чак до азия отидохме ,самия той каза еди кое си куче е мелез от азиат ,обаче когато се делнаха,знаел е най вероятно го е и съдел тва куче ?и тва прецедателя .е как да не съм за кк аз също не съм за името писал съм го преди години .аз съм зад кучетата на макк,политиката им е по съхранителна така да го кажа ,в далечен план техните ше останат по чисти казвал съм го и глеи след още някоя година как ше почнете на техните да заплождате не на шампионите ви за които трябва да се натиската
говориме за обединение ....аз съм проив него ,дазнам че имам кучета де не са мешани ,и да го запловдам на доказан мелез ?...още ше са делка много кучето накрая ше остане при определни ентусиасти де не се интересъват от организации ,забелязвам че и сега си има такива хора ,за съзваление това трябва да са хора де са от зората на омелезяването и знаят кой е мелез ,няма да заплождат поне на тези ,по младите просто нямат шанс ,откъде да знам аз че куче дето вече не е живо е теглено на азиат и в последствие омешано така яко че нищо не му личи ,няма как ма някои стари муцуни познават почти всички линии ако си го турят на сърце могат да го направят
съвалявам ама подписа ми е верен
джонсън, добре разсъждаваш, ама не е така бе приятелю. разбери, каракачански кучета няма в българия и не могат да бъдат българска порода. ха един да покаже поне едно и
да докаже "това е каракачанско куче".
каракачанското куче е на каракачаните, а те са из целия балкански полуостров и от години хич не ги е еня за кучето с тяхно име. и се извъдха тук едни мушмороци, които развиват теория за тяхното куче, ама аджеба с нищо не доказват, че кучетата им са точно от каракачаните. всички заплождат на едни и същи кучета а после си ги наричат или бок или кк.
защо не схванеш, че това са празни приказки, ти поне се мъчиш да мислиш.