Българско овчарско куче
Публикувано: 17 April 2008 - 09:18 PM
[quote author=vano link=topic=5001.msg386521#msg386521 date=1208458893]
[/quote]
абе г-н Желев ти поне си в час. Доказа ми го по оная тема за капацитета, дето руши всичко. дай някаква информация и тук. дали вано пита правилно или неправилно, човека си го каза - така на него му казали. аз мисля, че тук няма обвинения а иска да научи истината. и на мене ми е интересно щото написах по-горе - спорите кое какво е, а ако клюката излезе истина споровете са безмислени. разбираш ли за кво иде реч.
и мисля че няма да е лошо да вземе отношение г-н Попов. той беше много активен, а сега вече не го виждам от много време. г-н попов, дай информация от първа ръка.
Публикувано: 17 April 2008 - 09:19 PM
Цитат
Цитат
То това е сигурно щото го знам от човек във федерацията, а той едва ли има интерес да ме лъже, но нека се правят на интересни.
По-ме интересуваше дали някой от тук пишещите членове на НК БОК ще са в Пловдив и каква позиция имат спрямо идеите на Камен Литов.
Тя срещата не е с Камен Литов,срещата е с управителния съвет на БРФК
Публикувано: 17 April 2008 - 09:22 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ми кажи как е наистина - нали затова ви питам
И по-точно това ли е истина
ванко2 който е някакъв кораб, то остава или го напуска. не става дума за кораби щото вано май не е на никакъв кораб. тука не става дума кой кой е и кой къде е. все сме българи и за българското, демек за БОК. така че въпроса е сериозен. може и да е клюка, може и да е интрига, дано да е само така. ама е добре, който е вътре в нещата да каже. мисля че на никой тук не му е безразлично.
Публикувано: 17 April 2008 - 09:23 PM
Цитат
Цитат
Цитат
То това е сигурно щото го знам от човек във федерацията, а той едва ли има интерес да ме лъже, но нека се правят на интересни.
По-ме интересуваше дали някой от тук пишещите членове на НК БОК ще са в Пловдив и каква позиция имат спрямо идеите на Камен Литов.
Публикувано: 17 April 2008 - 09:23 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Е незнаех да не би вече да не е член на УС на БРФК, поне до ОС на 15.03 беше, ама то инфо за промени никаде няма отде да знае човек. То сайта на БРФК такива неща не казва.
*
Председател
* Камен Литов
*
Заместник председател
* Иван Димитров
*
Членове
* Георги Христозов
* Андон Тодоров
* Стефан Попов
* Антоан Хлебаров
* Радослав Стойнов

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 April 2008 - 09:29 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
ванко2 който е някакъв кораб, то остава или го напуска. не става дума за кораби щото вано май не е на никакъв кораб. тука не става дума кой кой е и кой къде е. все сме българи и за българското, демек за БОК. така че въпроса е сериозен. може и да е клюка, може и да е интрига, дано да е само така. ама е добре, който е вътре в нещата да каже. мисля че на никой тук не му е безразлично.
Публикувано: 17 April 2008 - 09:30 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Е незнаех да не би вече да не е член на УС на БРФК, поне до ОС на 15.03 беше, ама то инфо за промени никаде няма отде да знае човек. То сайта на БРФК такива неща не казва.
*
Председател
* Камен Литов
*
Заместник председател
* Иван Димитров
*
Членове
* Георги Христозов
* Андон Тодоров
* Стефан Попов
* Антоан Хлебаров
* Радослав Стойнов
Промени няма,но все пак УС не се състои само от председател ;) ;) ;)
Публикувано: 17 April 2008 - 09:34 PM
Цитат
Ами браво на борците - кажете си имената за да ви поздравим.
каракачанистите напуснаха кораба навремето, после и Аврам е вие не го напуснахте и явно сте успели.
Поздравления
не че през последната една година поне 10-20 пъти не си обявявал че нечленуваш в НКБОК - ама явно си бил водач на бунтарите под прикритие :)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 April 2008 - 09:42 PM
Цитат
Цитат
каракачанистите напуснаха кораба навремето, после и Аврам е вие не го напуснахте и явно сте успели.
Поздравления
не че през последната една година поне 10-20 пъти не си обявявал че нечленуваш в НКБОК - ама явно си бил водач на бунтарите под прикритие :)
Публикувано: 17 April 2008 - 09:43 PM
Цитат
Едва ли ще ти отговори. Неговата голяма активност секна в момента в който изтече първата информация че е махнат от НКБОК, но тогава просто помислих че е шега, но след днешното писмо което получих ми стана ясно че явно не е шега и затова попитах.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 April 2008 - 09:45 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Поздравления
Извинявай ако съм те засегнал, но никога не съм ти искал никакви обяснения - аз зададох въпроса към всички, а ти просто се включи.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 April 2008 - 09:49 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
виж сега. тук не става дума за аврам или за каракачаните. става дума за породата. тя има стойност само към БРФК и ако сега стават наистина сътресения от подобен род, нещата са сериозни. нека си спомним преди колко години участвахме в сърбия и сме кандидат-членове за ФЦИ. до момента нищо, освен това което тази вечер излезе и то е страшно, ако е истина.
Публикувано: 17 April 2008 - 09:51 PM
Цитат
Цитат
Едва ли ще ти отговори. Неговата голяма активност секна в момента в който изтече първата информация че е махнат от НКБОК, но тогава просто помислих че е шега, но след днешното писмо което получих ми стана ясно че явно не е шега и затова попитах.
кога е изтекла такава информация. аз сега чувам за това. по изказванията му с нищо не личеше, че в клуба има проблеми.
Публикувано: 17 April 2008 - 09:56 PM
Цитат
В НКБОК само Общото събрание може да махне някого от УС или от членство.Какви са тези щуротии пак,че някои бил махнат,как е махнат ,като Общото събрание предстои? Кои го махна?
Публикувано: 17 April 2008 - 10:03 PM
Цитат
Цитат
В НКБОК само Общото събрание може да махне някого от УС или от членство.Какви са тези щуротии пак,че някои бил махнат,как е махнат ,като Общото събрание предстои? Кои го махна?
Незнам бе Жельо, слухове, нали ти казах - слухове - даже тогава не им повярвах, но Попов от тогава не е написал и ред по форумите, а до предният ден беше много активен - незнам - може би просто съвпадение.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн