Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5041 Потребителят е офлайн   coki Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 April 2008 - 07:07 PM

Кажете какво стана на събранието в Пловдив

#5042 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 07:13 PM

Слушам петела  ;D ;D ;D Ванко,затова ;D ;D ;D

#5043 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 07:17 PM

Цитат

Има едни момчета от Ресилово и те по миналата година бяха по Кабула друга местност.

От Ресилово ги знам,над Отовица към Кабул,но преди нямаха породни кучета,сега не знам.

#5044 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 07:21 PM

Цитат

Цитат

Има едни момчета от Ресилово и те по миналата година бяха по Кабула друга местност.

От Ресилово ги знам,над Отовица към Кабул,но преди нямаха породни кучета,сега не знам.
Ето ти едно тяхно.
Доста старо е за съжаление.

#5045 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 07:46 PM

Имаха едно,като онова голото,което показваш, легналото. Но тогава бяха събрали само миндилите из село,че да има нещо с тях.Каза,че му отровили кучетата,затова.

#5046 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 07:55 PM

Цитат

Имаха едно,като онова голото,което показваш, легналото. Но тогава бяха събрали само миндилите из село,че да има нещо с тях.Каза,че му отровили кучетата,затова.
Кучето не е голо тогава си сменяше козината и за това така е излезло.Доста е облечено.

#5047 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 08:07 PM

Добре. Имаха едно мъжко подобно на това,но  по червенееше,на  цвят,като твоето.

#5048 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 08:16 PM

Цитат

Добре. Имаха едно мъжко подобно на това,но  по червенееше,на  цвят,като твоето.
Желев може и да са имали не знам.
Ето това е пак тяхно там в Ресилово съм го снимал.

#5049 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 08:31 PM

ОК,трябва да са ги завъдили,т.е. задължително е.

#5050 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 11:27 PM

Цитат

И илдефранс на горната снимка на среща са Седемте Рилски езера, а зад тях се намира местноста ПАЗАР ДЕРЕ.

абе то всичкото хубаво, ама къде е тази "горна снимка".
User's Signature

Качена снимка

#5051 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 11:36 PM

Джонсън, там ли си?
Днеска един приятел ме взе с него си на обиколка из твоите родопи.
пращам ти малко снимки

туй да не са твойте говеда:
Качена снимка

тука има и овце
Качена снимка

и едно прекрасно каракачанско куче
Качена снимка

само дето стопанина му ме поправи, че било Българско Овчарско Куче !!!

и пак неговите овце
Качена снимка

и едно агне дето заряза майка си и тръгна с нас
Качена снимка

и накрая една симпатична гадинка
Качена снимка

повече снимки ще има на друго място и друг път, че моя човек искал да спи (пусти години!) и сега не искал да ги качва.
User's Signature

Качена снимка

#5052 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 09:09 AM

благодаря илдефранс ,личи си че са от моя краи ,и терена растителноста ,кучето даже ,прави ли ри впечатление че не му е чатнато еднто ухо ,ако беше рязано щяха да са и двете ,костенърката даже ...хубаво че няма католици наоколо ,желио знеш ли за къв лов става ягдтериера?да за костенърки е идеален ,едни тарикати бяха набарал преди години ,с ягдтериер жалвар,рови ги още дока спят и им ги носи , ;D,едвали си сещал че и за такъв лов стават,едни роми пък го бяха научили техния на таралежи да ходи

за говедата не са моите ма са същите и мястото е що годе такова ,и породата(непородата де),забележи едното с бяла глава при на се кръстосваха усилено със херефорд ,и аз имам такива.
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#5053 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 10:49 AM

Цитат

благодаря илдефранс ,личи си че са от моя краи ,и терена растителноста ,кучето даже ,прави ли ри впечатление че не му е чатнато еднто ухо ,ако беше рязано щяха да са и двете ,костенърката даже ...хубаво че няма католици наоколо ,желио знеш ли за къв лов става ягдтериера?да за костенърки е идеален ,едни тарикати бяха набарал преди години ,с ягдтериер жалвар,рови ги още дока спят и им ги носи , ;D,едвали си сещал че и за такъв лов стават,едни роми пък го бяха научили техния на таралежи да ходи

за говедата не са моите ма са същите и мястото е що годе такова ,и породата(непородата де),забележи едното с бяла глава при на се кръстосваха усилено със херефорд ,и аз имам такива.

само да добавя нещо - за ягдтериерите.
като влязохме в едно село, човека който ни развеждаше каза, че било пълно с ягдтериери, почти всеки ловец имал и ягдтериер. не казвам, че ходят да хващат костенурки с тях и затуй ги имат, но ми стана интересно, щото от години вече не съм вждал ягттериери
User's Signature

Качена снимка

#5054 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 12:03 PM

я кажи къде е този стопанин ако не е таина ,ама много се съмнявам че те е поправил ,наи вероятното е да го е нарекъл овчарско и българско ,но не и бок ?снимката е от източните родопи така ли е?
там колко клуба знаеш на за бок? и колко изложби са се провели?съмнявам се освен ако не го е купил от разъдник и да са му казали така ,точно пук чобанин неярвам да нарече кучет си така ,и ако ниакои го направи ,то тои е по скоро изключение 
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#5055 Потребителят е офлайн   k@ragen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 12:08 PM

ildefrance,хайде кажи още нещичко за това куче от Родопите,защото ме изкефи максимално!

#5056 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 20 April 2008 - 12:38 PM

Цитат

я кажи къде е този стопанин ако не е таина ,ама много се съмнявам че те е поправил ,наи вероятното е да го е нарекъл овчарско и българско ,но не и бок ?снимката е от източните родопи така ли е?
там колко клуба знаеш на за бок? и колко изложби са се провели?съмнявам се освен ако не го е купил от разъдник и да са му казали така ,точно пук чобанин неярвам да нарече кучет си така ,и ако ниакои го направи ,то тои е по скоро изключение 
джонсан, или както там се казваш, зашо си толкова мнителен бре. Ето ти казваш .../чобанин/, аз му казвам /овчар/. , това какво ти говори. Думите са едни и същи с различен корен и произход, но означават и обуславят едно и също нещо. По важно е не как се именува а за собственика какво е. Не е задължително някои да е присъствал или провел изложба за да има кучета. А относно думата /развъдник/, нали знаеш кои и кога при кои условия може да има такъв. И не на последно място кои издава разрешения за развъдник. Да не говорим че има изисквания към желаещите за такъв.

#5057 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 12:47 PM

за теб съм джонсана ....питах щото и аз като илдефранс подпитвам за породата не за професията и никои не ми е казвал че му е бок ,ниакои казват кк ,но бок никога не съм чул
User's Signature

#5058 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 12:47 PM

Цитат

джонсън, няма да ти кажа от къде е стопанина, не се сърди. човека е турчин. малко преди това моите хора говориха с други хора, които казваха, че при тях имат много "чистокръвни каракачански кучета" (сложил съм го в скоби щото ги цитирам дословно). като отидохме при това куче и моя приятел каза е, идеална каракачанка, човека отговори че е "овчарско куче". Бил го взел някъде от димитровград или асеновград, честно- не чух точно.
User's Signature

Качена снимка

#5059 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 12:50 PM

именно
User's Signature

#5060 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 20 April 2008 - 12:54 PM

Цитат

за теб съм джонсана ....питах щото и аз като илдефранс подпитвам за породата не за професията и никои не ми е казвал че му е бок ,ниакои казват кк ,но бок никога не съм чул
Питаш много избирателно тогава.. А за името не се впрягаи излишно , не съм виновен аз че немога да разбера от ника ти кои си или  това от коя част на името ти е или е прякор.

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни