Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5101 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 April 2008 - 05:47 PM

Джонсъна, колко от кучетата на МАКК МОКК НКБОК БККБОК и т.н водят началото си от кучета взети от каракачани?

#5102 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 05:50 PM

Неговите ;D ;D ;D ;D

#5103 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 05:56 PM

желио да ще ме обвинят в разпалване на етническа нетърпимост и прочее глупост ,на теб ти е позволено да говориш за каракачаните като етнос нали?е добре ще рискувам и аз

ако разсъждаваш с тази логика кучето е помаско овчарско куче ,да ти кажа ли къде са помаците в България и и на балъкните? само погледни откъде излизат аборигенните кучета и ще се сетиш

а защо неможеш да вземеш от каракачанин куче ,пак знаеш ,те са съхранявали дълги години до момнента в които умните българи не решиха да ги побългарят ,не че не са били българи,не им харесваше тази излоираност по балкана(нали съм ти казвал кво ражда балкана) и ги принудиха да слязат в полето ,край с тяхната вековна селекция ,но това не значи че след няколко години ти или които и да е ще има рече че тя не  е съществувала и дали кучето си заслужава името ,айде овцата може нали имаме и други
......абе много работи мога ти напиша ама ще ме изтъркат ,даже и тва сигурен съм ,дока не остане само"истината" такава каквато е удобна вам бок нарчащите кучето
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#5104 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 05:56 PM

Цитат

am а де ,защо тогава каракачанското куче стана бок? не защото му пука.....кучето трябва да се казва така както го нарича народа му ,добавени са и други имена с който може да се срещне

а бок?...измислена работа,име де

може би имаш впредвид че кучетата на каракачаните (не кк)са били различни,нормално е ,но пък признай че не е възможно да са били чак толкоз различни за да са отделна порода от популацията в страната ,аз даже не вярвам ,кучетата на балканите да са чак толкоз различни ,камо ли да говорим за кк и бок в Бюлгаря ,различавали са се по райони най вече ,каракачанските и по работни качества навярно защот имат бамабшка начин на отглеждане не случайно са говорели с апломб за каракачанското куче ,при тях се се съмнявам и да е имало случайни екземпляри ,знаели са какво искат и са могли да го открият ,така е било и със останалите кучета които са пазели стадата в бг ,обаче са се различавали и условията и мераците в отделните райони ,да не говорим че навиярно еимало и кучета които не са охранявали стада и които са се кръстосвали случайно ,при каракачаните това не може да се случи ,може би точно затова казват че каракачаните със своя начин на живот и традиции са запазили кучето

джонсъне, виж какво- това е сериозна тема. аз не мога да ти обясня всичко, а постоянно да повтарям като папагал хора, дето много точно са го казали - не искам.

мисли бе човек! ти поне показа, че мислиш. не пиши на аркара за порода дето я няма, освен в приказките на старите хора и в далавераджиските интереси на съвременните пишман българи.
User's Signature

Качена снимка

#5105 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 05:59 PM

Цитат

желио да ще ме обвинят в разпалване на етническа нетърпимост и прочее глупост ,на теб ти е позволено да говориш за каракачаните като етнос нали?е добре ще рискувам и аз

ако разсъждаваш с тази логика кучето е помаско овчарско куче ,да ти кажа ли къде са помаците в България и и на балъкните? само погледни откъде излизат аборигенните кучета и ще се сетиш

а защо неможеш да вземеш от каракачанин куче ,пак знаеш ,те са съхранявали дълги години до момнента в които умните българи не решиха да ги побългарят ,не че не са били българи,не им харесваше тази излоираност по балкана(нали съм ти казвал кво ражда балкана) и ги принудиха да слязат в полето ,край с тяхната вековна селекция ,но това не значи че след няколко години ти или които и да е ще има рече че тя не  е съществувала и дали кучето си заслужава името ,айде овцата може нали имаме и други
......абе много работи мога ти напиша ама ще ме изтъркат ,даже и тва сигурен съм ,дока не остане само"истината" такава каквато е удобна вам бок нарчащите кучето

джонсане, каракачаните НИКОГА не са били българи и НИКОГА те самите не са казвали, че са българи !!! Това го запомни много хубаво. Българси граждани са някои от тях, дето са останали в българия, но НЕ СА и НЕ СА БИЛИ никога българи !!!
User's Signature

Качена снимка

#5106 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 05:59 PM

Цитат

Цитат

am а де ,защо тогава каракачанското куче стана бок? не защото му пука.....кучето трябва да се казва така както го нарича народа му ,добавени са и други имена с който може да се срещне

може би имаш впредвид че кучетата на каракачаните (не кк)са били различни,нормално е ,но пък признай че не е възможно да са били чак толкоз различни за да са отделна порода от популацията в страната ,аз даже не вярвам ,кучетата на балканите да са чак толкоз различни ,камо ли да говорим за кк и бок в Бюлгаря ,различавали са се по райони най вече ,каракачанските и по работни качества навярно защот имат бамабшка начин на отглеждане не случайно са говорели с апломб за каракачанското куче ,при тях се се съмнявам и да е имало случайни екземпляри ,знаели са какво искат и са могли да го открият ,така е било и със останалите кучета които са пазели стадата в бг ,обаче са се различавали и условията и мераците в отделните райони ,да не говорим че навиярно еимало и кучета които не са охранявали стада и които са се кръстосвали случайно ,при каракачаните това не може да се случи ,може би точно затова казват че каракачаните със своя начин на живот и традиции са запазили кучето

джонсъне, виж какво- това е сериозна тема. аз не мога да ти обясня всичко, а постоянно да повтарям като папагал хора, дето много точно са го казали - не искам.

мисли бе човек! ти поне показа, че мислиш. не пиши на аркара за порода дето я няма, освен в приказките на старите хора и в далавераджиските интереси на съвременните пишман българи.

джонсъне,
що ядосваш тъй човеко бре?  ;D
Я МИСЛИ! , че язък му за труда по тебе..  ;D
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#5107 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:00 PM

Цитат

джонсане, каракачаните НИКОГА не са били българи и НИКОГА те самите не са казвали, че са българи !!! Това го запомни много хубаво. Българси граждани са някои от тях, дето са останали в българия, но НЕ СА и НЕ СА БИЛИ никога българи !!!

Глупости на търкалета..  ;D

Колко рода каракачани познаваш?
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#5108 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:02 PM

Цитат

Цитат

много, за разлика от тебе дето не познаваш нито един !
User's Signature

Качена снимка

#5109 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:03 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Пак приказваш глупости  ;D ни ме познаваш, ни знаеш какви хора познавам..  ;)
Зададох ти въпрос, не съм те молила да се пробваш в гадаенето - за там ред си има..  ;D
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#5110 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:04 PM

ако се потрудия по теб ще ме ядосваш ли ,навярно ,един дол дренки сме ,...не бе ти бе по голямата работа

пп ако все пак приемеш обещавам да поработя върху теб сериозно ,имаш потенциал ,млада си

пп ти май вече не се двоумиш върху ника ми
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#5111 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Цитат

Цитат

Цитат

джонсъне,
що ядосваш тъй човеко бре?  ;D
Я МИСЛИ! , че язък му за труда по тебе..  ;D

Джонсъне, да не ти пука ! Хич не ме ядосваш щото поне съм си с всичкия и все ще се разберем някак си.
User's Signature

Качена снимка

#5112 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Кара, много голям доктор се извъди.  Да взема да си запиша час за преглед,че така от разстояние ,както поставяш диагнозите ,нещо на екстрасенс го минаваш.
Че не разбрах аз отговора на въпроса ми дето три пъти съм го задал. B)

#5113 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:05 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Опс..не говорим за родове Френски офци  ;D

ами видях те- ти за квото и да говориш, все си същия
User's Signature

Качена снимка

#5114 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:08 PM

Цитат

ако се потрудия по теб ще ме ядосваш ли ,навярно ,един дол дренки сме ,...не бе ти бе по голямата работа

пп ако все пак приемеш обещавам да поработя върху теб сериозно ,имаш потенциал ,млада си

;D а, недей! ще те хване щръклица.
User's Signature

Качена снимка

#5115 Потребителят е офлайн   Kara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:09 PM

Цитат

Кара, много голям доктор се извъди.   Да взема да си запиша час за преглед,че така от разстояние ,както поставяш диагнозите ,нещо на екстрасенс го минаваш.
Че не разбрах аз отговора на въпроса ми дето три пъти съм го задал. B)

Той пак не разбрал...

Чети бре Zhel! Чети форума.
Пожелавам ти този път да схванеш какво четеш ;)
User's Signature

http://www.karakacha...forum/index.php

"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"

Arthur Schopenhauer /1788-1860/

#5116 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:13 PM

Цитат

Потруди се по илдьо - кат му гледам аватара по ше е на кяр.  ;D

За другото не позна, ма хич не ми дреме - уточних, за да е ясно в калабалъка..
Весели празници на всички!
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#5117 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:14 PM

По тоя въпрос нищо конкретно не прочетох. Колко са кучетата взети от там и дали начало на новите ви развъждания.

#5118 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:17 PM

Цитат

желио кажи бе мойто бок ли или пок ,ти на мен куче не си ми давал? нали?тваоито да няма и то помашки джинс

илдефранс ,аз познавах каракачани ,бил съм качак в гърция ,на тях им издаваха визи без проблем,исках и аз ,даже дна щях да я взимам за жена официално ,обаче мойта не ми даде развод,дали са българи?ремзито бъгарин ли е? аз българин ли съм ,на онази защо паспорта и бе български , и защо и искаха виза ,всички говорихме български ,всички сме учили и живяли в бг ,и всички се върнахме там,гърците и помаците искат да написят гърци ,българите пък не признават никoй освен тях си за българин ,предпочитат да нарекат българин някои македонец де света го е признал за македонец ,дето си има отделна страна и паспорт ,де не е стъпвал в България да не говорим за отношението им към българите ,а тези които са в старната и имат поданство ги ....кажете вие ,те не са българи
изтърваме нащо и гониме чуждотот ...гоним михаля

абе джонсън! аз ти казвам какво казват каракачаните, а не българите. намери поне един за илач, го накарай да напише тука, че е българин - ама честно да е.
User's Signature

Качена снимка

#5119 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:19 PM

Цитат

Цитат

Потруди се по илдьо - кат му гледам аватара по ше е на кяр.  ;D

За другото не позна, ма хич не ми дреме - уточних, за да е ясно в калабалъка..
Весели празници на всички!

Оха-а-а-а! Голям кеф!  ;D
и да идеш да се пречестиш, ако схващаш какво значи.
User's Signature

Качена снимка

#5120 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2008 - 06:22 PM

[/quote]

абе джонсън! аз ти казвам какво казват каракачаните, а не българите. намери поне един за илач, го накарай да напише тука, че е българин - ама честно да е.
[/quote]и аз се самоопределям като помак ,макар за много хора това да е обидно,но съм и българин ,нямам ,никога не съм имал и не искам да имам друга родина ,питай ремзито българин ли е турчин ли е? и двете е ,зависи как му зададеш въпроса и зависи на теб как ти изнася ,
когато искат да ме обидят са ме наричали помак ,когато съм се самоопределял като такъв ма ти си чист българин по кръв ....и жалко че цялата тая помия рефлктира върху кучето
User's Signature

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни