Българско овчарско куче
Публикувано: 26 April 2008 - 05:56 PM
ако разсъждаваш с тази логика кучето е помаско овчарско куче ,да ти кажа ли къде са помаците в България и и на балъкните? само погледни откъде излизат аборигенните кучета и ще се сетиш
а защо неможеш да вземеш от каракачанин куче ,пак знаеш ,те са съхранявали дълги години до момнента в които умните българи не решиха да ги побългарят ,не че не са били българи,не им харесваше тази излоираност по балкана(нали съм ти казвал кво ражда балкана) и ги принудиха да слязат в полето ,край с тяхната вековна селекция ,но това не значи че след няколко години ти или които и да е ще има рече че тя не е съществувала и дали кучето си заслужава името ,айде овцата може нали имаме и други
......абе много работи мога ти напиша ама ще ме изтъркат ,даже и тва сигурен съм ,дока не остане само"истината" такава каквато е удобна вам бок нарчащите кучето

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 26 April 2008 - 05:56 PM
Цитат
а бок?...измислена работа,име де
може би имаш впредвид че кучетата на каракачаните (не кк)са били различни,нормално е ,но пък признай че не е възможно да са били чак толкоз различни за да са отделна порода от популацията в страната ,аз даже не вярвам ,кучетата на балканите да са чак толкоз различни ,камо ли да говорим за кк и бок в Бюлгаря ,различавали са се по райони най вече ,каракачанските и по работни качества навярно защот имат бамабшка начин на отглеждане не случайно са говорели с апломб за каракачанското куче ,при тях се се съмнявам и да е имало случайни екземпляри ,знаели са какво искат и са могли да го открият ,така е било и със останалите кучета които са пазели стадата в бг ,обаче са се различавали и условията и мераците в отделните райони ,да не говорим че навиярно еимало и кучета които не са охранявали стада и които са се кръстосвали случайно ,при каракачаните това не може да се случи ,може би точно затова казват че каракачаните със своя начин на живот и традиции са запазили кучето
джонсъне, виж какво- това е сериозна тема. аз не мога да ти обясня всичко, а постоянно да повтарям като папагал хора, дето много точно са го казали - не искам.
мисли бе човек! ти поне показа, че мислиш. не пиши на аркара за порода дето я няма, освен в приказките на старите хора и в далавераджиските интереси на съвременните пишман българи.
Публикувано: 26 April 2008 - 05:59 PM
Цитат
ако разсъждаваш с тази логика кучето е помаско овчарско куче ,да ти кажа ли къде са помаците в България и и на балъкните? само погледни откъде излизат аборигенните кучета и ще се сетиш
а защо неможеш да вземеш от каракачанин куче ,пак знаеш ,те са съхранявали дълги години до момнента в които умните българи не решиха да ги побългарят ,не че не са били българи,не им харесваше тази излоираност по балкана(нали съм ти казвал кво ражда балкана) и ги принудиха да слязат в полето ,край с тяхната вековна селекция ,но това не значи че след няколко години ти или които и да е ще има рече че тя не е съществувала и дали кучето си заслужава името ,айде овцата може нали имаме и други
......абе много работи мога ти напиша ама ще ме изтъркат ,даже и тва сигурен съм ,дока не остане само"истината" такава каквато е удобна вам бок нарчащите кучето
джонсане, каракачаните НИКОГА не са били българи и НИКОГА те самите не са казвали, че са българи !!! Това го запомни много хубаво. Българси граждани са някои от тях, дето са останали в българия, но НЕ СА и НЕ СА БИЛИ никога българи !!!
Публикувано: 26 April 2008 - 05:59 PM
Цитат
Цитат
може би имаш впредвид че кучетата на каракачаните (не кк)са били различни,нормално е ,но пък признай че не е възможно да са били чак толкоз различни за да са отделна порода от популацията в страната ,аз даже не вярвам ,кучетата на балканите да са чак толкоз различни ,камо ли да говорим за кк и бок в Бюлгаря ,различавали са се по райони най вече ,каракачанските и по работни качества навярно защот имат бамабшка начин на отглеждане не случайно са говорели с апломб за каракачанското куче ,при тях се се съмнявам и да е имало случайни екземпляри ,знаели са какво искат и са могли да го открият ,така е било и със останалите кучета които са пазели стадата в бг ,обаче са се различавали и условията и мераците в отделните райони ,да не говорим че навиярно еимало и кучета които не са охранявали стада и които са се кръстосвали случайно ,при каракачаните това не може да се случи ,може би точно затова казват че каракачаните със своя начин на живот и традиции са запазили кучето
джонсъне, виж какво- това е сериозна тема. аз не мога да ти обясня всичко, а постоянно да повтарям като папагал хора, дето много точно са го казали - не искам.
мисли бе човек! ти поне показа, че мислиш. не пиши на аркара за порода дето я няма, освен в приказките на старите хора и в далавераджиските интереси на съвременните пишман българи.
джонсъне,
що ядосваш тъй човеко бре? ;D
Я МИСЛИ! , че язък му за труда по тебе.. ;D

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 26 April 2008 - 06:00 PM
Цитат
Глупости на търкалета.. ;D
Колко рода каракачани познаваш?

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 26 April 2008 - 06:02 PM
Цитат
Цитат
много, за разлика от тебе дето не познаваш нито един !
Публикувано: 26 April 2008 - 06:03 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Пак приказваш глупости ;D ни ме познаваш, ни знаеш какви хора познавам.. ;)
Зададох ти въпрос, не съм те молила да се пробваш в гадаенето - за там ред си има.. ;D

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 26 April 2008 - 06:04 PM
пп ако все пак приемеш обещавам да поработя върху теб сериозно ,имаш потенциал ,млада си
пп ти май вече не се двоумиш върху ника ми

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 26 April 2008 - 06:04 PM
Цитат
Цитат
Цитат
джонсъне,
що ядосваш тъй човеко бре? ;D
Я МИСЛИ! , че язък му за труда по тебе.. ;D
Джонсъне, да не ти пука ! Хич не ме ядосваш щото поне съм си с всичкия и все ще се разберем някак си.
Публикувано: 26 April 2008 - 06:05 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Опс..не говорим за родове Френски офци ;D
ами видях те- ти за квото и да говориш, все си същия
Публикувано: 26 April 2008 - 06:08 PM
Цитат
пп ако все пак приемеш обещавам да поработя върху теб сериозно ,имаш потенциал ,млада си
;D а, недей! ще те хване щръклица.
Публикувано: 26 April 2008 - 06:09 PM
Цитат
Че не разбрах аз отговора на въпроса ми дето три пъти съм го задал. B)
Той пак не разбрал...
Чети бре Zhel! Чети форума.
Пожелавам ти този път да схванеш какво четеш ;)

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 26 April 2008 - 06:13 PM
Цитат
Потруди се по илдьо - кат му гледам аватара по ше е на кяр. ;D
За другото не позна, ма хич не ми дреме - уточних, за да е ясно в калабалъка..
Весели празници на всички!

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 26 April 2008 - 06:17 PM
Цитат
илдефранс ,аз познавах каракачани ,бил съм качак в гърция ,на тях им издаваха визи без проблем,исках и аз ,даже дна щях да я взимам за жена официално ,обаче мойта не ми даде развод,дали са българи?ремзито бъгарин ли е? аз българин ли съм ,на онази защо паспорта и бе български , и защо и искаха виза ,всички говорихме български ,всички сме учили и живяли в бг ,и всички се върнахме там,гърците и помаците искат да написят гърци ,българите пък не признават никoй освен тях си за българин ,предпочитат да нарекат българин някои македонец де света го е признал за македонец ,дето си има отделна страна и паспорт ,де не е стъпвал в България да не говорим за отношението им към българите ,а тези които са в старната и имат поданство ги ....кажете вие ,те не са българи
изтърваме нащо и гониме чуждотот ...гоним михаля
абе джонсън! аз ти казвам какво казват каракачаните, а не българите. намери поне един за илач, го накарай да напише тука, че е българин - ама честно да е.
Публикувано: 26 April 2008 - 06:19 PM
Цитат
Цитат
Потруди се по илдьо - кат му гледам аватара по ше е на кяр. ;D
За другото не позна, ма хич не ми дреме - уточних, за да е ясно в калабалъка..
Весели празници на всички!
Оха-а-а-а! Голям кеф! ;D
и да идеш да се пречестиш, ако схващаш какво значи.
Публикувано: 26 April 2008 - 06:22 PM
абе джонсън! аз ти казвам какво казват каракачаните, а не българите. намери поне един за илач, го накарай да напише тука, че е българин - ама честно да е.
[/quote]и аз се самоопределям като помак ,макар за много хора това да е обидно,но съм и българин ,нямам ,никога не съм имал и не искам да имам друга родина ,питай ремзито българин ли е турчин ли е? и двете е ,зависи как му зададеш въпроса и зависи на теб как ти изнася ,
когато искат да ме обидят са ме наричали помак ,когато съм се самоопределял като такъв ма ти си чист българин по кръв ....и жалко че цялата тая помия рефлктира върху кучето