Цитат
Цитат
Цитат
желио кажи бе мойто бок ли или пок ,ти на мен куче не си ми давал? нали?тваоито да няма и то помашки джинс
илдефранс ,аз познавах каракачани ,бил съм качак в гърция ,на тях им издаваха визи без проблем,исках и аз ,даже дна щях да я взимам за жена официално ,обаче мойта не ми даде развод,дали са българи?ремзито бъгарин ли е? аз българин ли съм ,на онази защо паспорта и бе български , и защо и искаха виза ,всички говорихме български ,всички сме учили и живяли в бг ,и всички се върнахме там,гърците и помаците искат да написят гърци ,българите пък не признават никoй освен тях си за българин ,предпочитат да нарекат българин някои македонец де света го е признал за македонец ,дето си има отделна страна и паспорт ,де не е стъпвал в България да не говорим за отношението им към българите ,а тези които са в старната и имат поданство ги ....кажете вие ,те не са българи
изтърваме нащо и гониме чуждотот ...гоним михаля
абе джонсън! аз ти казвам какво казват каракачаните, а не българите. намери поне един за илач, го накарай да напише тука, че е българин - ама честно да е.
и аз се самоопределям като помак ,макар за много хора това да е обидно,но съм и българин ,нямам ,никога не съм имал и не искам да имам друга родина ,питай ремзито българин ли е турчин ли е? и двете е ,зависи как му зададеш въпроса и зависи на теб как ти изнася ,
когато искат да ме обидят са ме наричали помак ,когато съм се самоопределял като такъв ма ти си чист българин по кръв ....и жалко че цялата тая помия рефлктира върху кучето
Мислех да не взимам отношение по постовете ти Джонсън ,но с този направо ме застреля.Виж,родният ми град е Велинград и темата за помаците ми е позната във всичките и аспекти.Имам чувството ,че си комплексиран заради това,че си помак ,защото непрекъснато повтаряш,че си помак и това било обидно ,че Ремзито турчин ли бил или не бил....Бъди просто човек,толкова е просто.Няма значение дали си помак,турчин,българин и т.н.Имам приятели помаци,които са ЧОВЕЦИ преди всичко, и даже ще им ходя на гости в най-скоро време в Доспат :blink:.Кучетата нямат нищо общо с това,какъв си...Помията я бъркат хората,без значение каква религия изповядват,сам виждаш,че всичко е пари , и пак пари ,и пак пари.....Един ден светът няма да има граници,и ако писаниците във този форум останат някъде в архив,сигурно ще ни се смеят за това ,което пишем сега......,а кучето ще остане най-верният приятел на човека,а не на помака,българина,турчина или ,който и да е.. :blink: