Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5141 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 April 2008 - 12:21 AM

Цитат

:blink:

Горане, не се присмивай. Няма по-сляп от този, който не иска да прогледне.
Интелигентните хора, мислят, разсъждават и се развиват, демек - еволюират духовно. Ами кво да кажем за тия, дето много добре знаят, че не са прави, ама пусти комплекси или далавераджийство не им дават да прогледнат.

Виж, залисах се и забравих да ти кажа: "Христос Возкресе !!!"
User's Signature

Качена снимка

#5142 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 12:32 AM

Цитат

Цитат

Цитат

желио кажи бе мойто бок ли или пок ,ти на мен куче не си ми давал? нали?тваоито да няма и то помашки джинс

илдефранс ,аз познавах каракачани ,бил съм качак в гърция ,на тях им издаваха визи без проблем,исках и аз ,даже дна щях да я взимам за жена официално ,обаче мойта не ми даде развод,дали са българи?ремзито бъгарин ли е? аз българин ли съм ,на онази защо паспорта и бе български , и защо и искаха виза ,всички говорихме български ,всички сме учили и живяли в бг ,и всички се върнахме там,гърците и помаците искат да написят гърци ,българите пък не признават никoй освен тях си за българин ,предпочитат да нарекат българин някои македонец де света го е признал за македонец ,дето си има отделна страна и паспорт ,де не е стъпвал в България да не говорим за отношението им към българите ,а тези които са в старната и имат поданство ги ....кажете вие ,те не са българи
изтърваме нащо и гониме чуждотот ...гоним михаля

абе джонсън! аз ти казвам какво казват каракачаните, а не българите. намери поне един за илач, го накарай да напише тука, че е българин - ама честно да е.
и аз се самоопределям като помак ,макар за много хора това да е обидно,но съм и българин ,нямам ,никога не съм имал и не искам да имам друга родина ,питай ремзито българин ли е турчин ли е? и двете е ,зависи как му зададеш въпроса и зависи на теб как ти изнася ,
когато искат да ме обидят са ме наричали помак ,когато съм се самоопределял като такъв ма ти си чист българин по кръв ....и жалко че цялата тая помия рефлктира върху кучето

Мислех да не взимам отношение по постовете ти Джонсън ,но с този направо ме застреля.Виж,родният ми град е Велинград и темата за помаците ми е позната във всичките и аспекти.Имам чувството ,че си комплексиран заради това,че си помак ,защото непрекъснато повтаряш,че си помак и това било обидно ,че Ремзито турчин ли бил или не бил....Бъди просто човек,толкова е просто.Няма значение дали си помак,турчин,българин и т.н.Имам приятели помаци,които са ЧОВЕЦИ преди всичко, и даже ще им ходя на гости в най-скоро време в Доспат :blink:.Кучетата нямат нищо общо с това,какъв си...Помията я бъркат хората,без значение каква религия изповядват,сам виждаш,че всичко е пари , и пак пари ,и пак пари.....Един ден светът няма да има граници,и ако писаниците във този форум останат някъде в архив,сигурно ще ни се смеят за това ,което пишем сега......,а кучето ще остане най-верният приятел на човека,а не на помака,българина,турчина или ,който и да е.. :blink:
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#5143 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 12:36 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

желио кажи бе мойто бок ли или пок ,ти на мен куче не си ми давал? нали?тваоито да няма и то помашки джинс

илдефранс ,аз познавах каракачани ,бил съм качак в гърция ,на тях им издаваха визи без проблем,исках и аз ,даже дна щях да я взимам за жена официално ,обаче мойта не ми даде развод,дали са българи?ремзито бъгарин ли е? аз българин ли съм ,на онази защо паспорта и бе български , и защо и искаха виза ,всички говорихме български ,всички сме учили и живяли в бг ,и всички се върнахме там,гърците и помаците искат да написят гърци ,българите пък не признават никoй освен тях си за българин ,предпочитат да нарекат българин някои македонец де света го е признал за македонец ,дето си има отделна страна и паспорт ,де не е стъпвал в България да не говорим за отношението им към българите ,а тези които са в старната и имат поданство ги ....кажете вие ,те не са българи
изтърваме нащо и гониме чуждотот ...гоним михаля

абе джонсън! аз ти казвам какво казват каракачаните, а не българите. намери поне един за илач, го накарай да напише тука, че е българин - ама честно да е.
и аз се самоопределям като помак ,макар за много хора това да е обидно,но съм и българин ,нямам ,никога не съм имал и не искам да имам друга родина ,питай ремзито българин ли е турчин ли е? и двете е ,зависи как му зададеш въпроса и зависи на теб как ти изнася ,
когато искат да ме обидят са ме наричали помак ,когато съм се самоопределял като такъв ма ти си чист българин по кръв ....и жалко че цялата тая помия рефлктира върху кучето

Мислех да не взимам отношение по постовете ти,Джонсън ,но с този направо ме застреля.Виж,родният ми град е Велинград и темата за помаците ми е позната във всичките и аспекти.Имам чувството ,че си комплексиран заради това,че си помак ,защото непрекъснато повтаряш,че си помак и това било обидно ,че Ремзито турчин ли бил или не бил....Бъди просто човек,толкова е просто.Няма значение дали си помак,турчин,българин и т.н.Имам приятели помаци,които са ЧОВЕЦИ преди всичко, и даже ще им ходя на гости в най-скоро време в Доспат :blink:.Кучетата нямат нищо общо с това,какъв си...Помията я бъркат хората,без значение каква религия изповядват,сам виждаш,че всичко е пари , и пак пари ,и пак пари.....Един ден светът няма да има граници,и ако писаниците във този форум останат някъде в архив,сигурно ще ни се смеят за това ,което пишем сега......,а кучето ще остане най-верният приятел на човека,а не на помака,българина,турчина или ,който и да е.. :blink:

:->) Много точно !!!

Само една вметка, ако позволиш. Казваш, че ще ни се смеят. Аз мисля, че ще ни окайват!!!
User's Signature

Качена снимка

#5144 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 12:39 AM

Цитат

Цитат

Интелигентните хора, мислят, разсъждават и се развиват, демек - еволюират духовно. Ами кво да кажем за тия, дето много добре знаят, че не са прави, ама пусти комплекси или далавераджийство не им дават да прогледнат.

Воистина Возкресе!Бъдете благословени!Приятелю,на слепците да пожелаем светлина,а на заблудените любов и просветление :blink:!
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#5145 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 12:43 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Воистина Возкресе!Бъдете благословени!Приятелю,на слепците да пожелаем светлина,а на заблудените любов и просветление :blink:!

Амин! Само че казано е в Светото Евангелие - "И Светлината свети в мрака, но мракът я не обзе" или казано по-простичко - колкото и да има Светлина, който не иска да я види (да я обземе), нищо няма да постигне.
Живот и здраве!
User's Signature

Качена снимка

#5146 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 12:53 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Амин! Само че казано е в Светото Евангелие - "И Светлината свети в мрака, но мракът я не обзе" или казано по-простичко - колкото и да има Светлина, който не иска да я види (да я обземе), нищо няма да постигне.
Живот и здраве!

Амин!
User's Signature

#5147 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 12:57 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Живот и здраве!

Амин!

Ами освен да кажа Алелуя! (слава на Бога!) друго не се сещам  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5148 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 01:06 AM

[quote author=ildefrance link=topic=5001.msg392518#msg392518 date=1209337032]
[/quote]

[/quote]
[/quote]

Живот и здраве!
[/quote]
Амин!
[/quote]

[/quote]
Да го кажем на български:Да бъде :blink:Лека! :blink:
User's Signature

#5149 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 01:08 AM

[quote author=Горан link=topic=5001.msg392519#msg392519 date=1209337612]
[quote author=ildefrance link=topic=5001.msg392518#msg392518 date=1209337032]
[/quote]

[/quote]
[/quote]

Живот и здраве!
[/quote]
Амин!
[/quote]

[/quote]
Да го кажем на български:"Да бъде!" :blink:Лека :blink:!
[/quote]

От твойта уста, в Божиите уши !
Лека да е !
User's Signature

Качена снимка

#5150 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 10:31 AM

САС Велинград - 3 Май 2008 година

1.Начало на изложбта - 10,30 часа
2.Място на провеждане - Градски стадион
3.Съдия на изложбата - Иван Димитров
4.За записвания - на място
Телефон за контакти: 0885777236/0877391369

Поканват са всички любители на БОК, КК, да заповядат и да участват на изложбата, за да стане един хубав празник!

#5151 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 03:43 PM

:->) :->) :->)
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#5152 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 05:59 PM

Цитат

Поканват са всички любители на БОК, КК, да заповядат и да участват на изложбата, за да стане един хубав празник!

Vanko2,със Зънде днес говорихме с Камен Литов и ни каза,че изложбата е в парка на Вельова баня.Може ли да провериш още веднъж мястото на провеждане,за да се уточни окончателно :blink:.
User's Signature

#5153 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 07:23 PM

Цитат

Уважаеми, колеги! Това, което е написал Иван Бозаджиев, е поредното недоразумение!!! Току що говорих с Иван Димитрав и Камен Литов и двамата потвърдиха че тай след като не е член на  клуба по породата няма право да правежда САС специализиран за същата. Потвърдиха също че ние- БРФК нямаме отношение към името КК. Освен това "специалки" се провеждат само от клубовете по породи Следващата крачка на този човек ще е да се опита да прави САС на всички породи за да се измъкние от грозната ситуация, в която сам се е наврял. Питайте авторитети като С. Йорданов от Силистра, Руми Начева от Варна, Димитър Тодоров от Пазарджик и всички радетели от Велинград що за авторитет е това лице в породата и клуба. Ние не подкрепяме нищо, което е свързано с името на човек съсипал толкова много свързано с БОК и не направил нищо добро - камо ли значимо и позитивно.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#5154 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 08:34 PM

Цитат

Питайте авторитети като С. Йорданов от Силистра, Руми Начева от Варна, Димитър Тодоров от Пазарджик и всички радетели от Велинград що за авторитет е това лице в породата и клуба.

Само тези авторитети  ли можем да питаме,други няма ли кои да питаме?Някои баш от Велинград няма ли да е по - добре запознат и него да питаме, че така двама от авторитетите са в североизтока ,а другия не го знаем от къде е,и надали са много добре запознати с велинградските авторитетства що за авторитети са.  Ако има име на някои велинградски авторитет даи него да  питаме. B)

#5155 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 08:42 PM

Чакайте малко, Ванко е написал че във Велинград
ще се проведе ЦАЦ, но е забравил да спомене дали
той самостоятелно и самоцелно го организира или се
организира от тяхното местно киноложко дружество ?

Защо хората от Велинград да не могат да си организират ЦАЦ за всички
породи кучета в рамките на който да се съдят и нашите овчарски кучета ? ? ?
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#5156 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 08:53 PM

Цитат

Защото не са питали НКБОК дали може овчарските кучета да участват. ;D ;D ;D

#5157 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2008 - 05:48 AM

Цитат

Цитат

Vanko2,със Зънде днес говорихме с Камен Литов и ни каза,че изложбата е в парка на Вельова баня.Може ли да провериш още веднъж мястото на провеждане,за да се уточни окончателно :blink:.
Ами ако завали :blink:според времето двете места не са много далеч едно от друго.

#5158 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2008 - 06:11 AM

Цитат

Цитат

Уважаеми, колеги! Това, което е написал Иван Бозаджиев, е поредното недоразумение!!! Току що говорих с Иван Димитрав и Камен Литов и двамата потвърдиха че тай след като не е член на  клуба по породата няма право да правежда САС специализиран за същата. Потвърдиха също че ние- БРФК нямаме отношение към името КК. Освен това "специалки" се провеждат само от клубовете по породи Следващата крачка на този човек ще е да се опита да прави САС на всички породи за да се измъкние от грозната ситуация, в която сам се е наврял. Питайте авторитети като С. Йорданов от Силистра, Руми Начева от Варна, Димитър Тодоров от Пазарджик и всички радетели от Велинград що за авторитет е това лице в породата и клуба. Ние не подкрепяме нищо, което е свързано с името на човек съсипал толкова много свързано с БОК и не направил нищо добро - камо ли значимо и позитивно.
  ТЪИ КАТО СМЕ КИНОЛОШКО ДРУЖЕСТВО КЪМ БРФК МАЙ МОЖЕ ДА ПРОВЕЖДАМЕ ЦАЦ ;D ;D ;DТО ЧЛЕНОВЕТЕ В НКБОК СТЕ ТИ И ТИЯ КОИТО СИ ИЗБРОИЛ ;D ;DКОИ РАДЕТЕЛИ ДА ПИТАТ ОТ ВЕЛИНГРАД ТИЯ КОИТО ТИ ИДВАХА НА СЪБРАНИЕТО ЛИ ;D ;D ;D ;DНИЕ НЕ ПОДКРЕПЯМЕ НИЩО-МИ ТО И СКАКВО ДА ПОДКРЕПЯШ С ЛЪЖИ ЛИ ИЛИ С КУЧЕТА С МНОГО СТРАНЕН ВИД ;D ;D ;DВИЖ СИ НАПРАВИ ОБЩО СЪБРАНИЕ ЧЕ НЕЩО БАЯ ВРЕМЕ ГО ОТЛАГАШ ИМА НЯМА 3 ГОДИНИ ЩО ТАКА БРЕ ПРЕЦЕДАТЕЛЬО ;D ;D ;D ;D

#5159 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2008 - 06:12 AM

Цитат

Цитат

Питайте авторитети като С. Йорданов от Силистра, Руми Начева от Варна, Димитър Тодоров от Пазарджик и всички радетели от Велинград що за авторитет е това лице в породата и клуба.

Само тези авторитети  ли можем да питаме,други няма ли кои да питаме?Някои баш от Велинград няма ли да е по - добре запознат и него да питаме, че така двама от авторитетите са в североизтока ,а другия не го знаем от къде е,и надали са много добре запознати с велинградските авторитетства що за авторитети са.  Ако има име на някои велинградски авторитет даи него да  питаме. B)
Само тези и не му обръщайте внимание на тоя човечец не си е пил хапчетата ;D ;D ;D

#5160 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2008 - 06:17 AM

Цитат

Чакайте малко, Ванко е написал че във Велинград
ще се проведе ЦАЦ, но е забравил да спомене дали
той самостоятелно и самоцелно го организира или се
организира от тяхното местно киноложко дружество ?

Абе ти си прочел и си разбрал  ;)а експерта да си пише каквото иска ;D ;D ;D

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема