Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5481 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 June 2008 - 11:48 AM

разбира се,че е така,пък и докъто не влязат в определена възраст,трудно може да се гадае за характера им,понякога обръщат,от мързелите стават страхотни пазачи,а от будните-страхотни мързели :blink:
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#5482 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 11:54 AM

Цитат

разбира се,че е така,пък и докъто не влязат в определена възраст,трудно може да се гадае за характера им,понякога обръщат,от мързелите стават страхотни пазачи,а от будните-страхотни мързели :blink:

Така е като децата.Като се роди  детето знаеш ли какъв ще стане??А и гена си казва думата за развитието.Поздрави!

#5483 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 12:02 PM

Поздрави и на теб и да внимаваш с разбойника,че поразийте започват да стават сериозни ;)
User's Signature

#5484 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 12:04 PM

Цитат

Поздрави и на теб и да внимаваш с разбойника,че поразийте започват да стават сериозни ;)

Мерси...да, имам си едно на ум.Успех!!!!

#5485 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 12:06 PM

Цитат

:blink:

Ех че сладур!!!

#5486 Потребителят е офлайн   kukumqv4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 12:48 PM

Цитат

кукумявчо,според мен,мнението ти е правилно,ако затвориш някои от тези кучета в къщи и ги разхождаш по веднъж в седмицата,това си е живо престъпление,мъчно ми е за затворени и вързани постоянно кучета,това е абсолютно против природата им

благодаря,че ме подкрепяш .имам чувството ,че от снобизъм си вземат БОК,набутат го в апартамент извеждат го за 1час пред блока и стане не куче ами мърша ,моето не съм го видял да влиза в колибата , снега вали отгоре му и то спи отвън . на  + 35 градуса и жега гони  зайците в гората , не че ги хваща ,ама поне има хъс....... и това нещо на затворено,че хайвана ще се разболее....гледай звера на тодоров моя е същия само че е  по черен...

#5487 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 12:52 PM

има хора,които наистина обичат породата,но нямат възможност да ги гледат  на вън и затова се получава така,а някои си взимат куче,само защото е модерно,така обричат животинката,все едно да пратиш един негър в Аляска,да той ще живее там,но сърцето му ще плаче цял живот за саваната
User's Signature

#5488 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 12:58 PM

:blink:

#5489 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:00 PM

вдига ли опашката на гърба? страхотно изглежда :->)
User's Signature

#5490 Потребителят е офлайн   Svetlanka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:01 PM

да наистина е хубаво кучето ;)
User's Signature

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!

#5491 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:13 PM

Цитат

четох, четох  и се чудя-КК /БОК/ или както щете в апартамент :huh: що мъчите животното, бе! то  е селектирано с една цел - да пази  животни и  и да си пази района ,да живее на вън -кво ще прави в апартамента - ще се побърква ли .да не говорим че мирише  гадно и се скубе през лятото .моя живее на двора -дъжд,сняг ,слънце не му пука....цяла зима е влизал в локвите и се валял в калта.всички дето имат работни кучета го знаят! тези дето гледате БОК в апартамент и сте си го взели само от суета -убивате го бавно,по добре гледайте пудел
Ето ви пример защо сме на тоя ред, и че няма оправия. Абе неможете да четете или не разбирате каквото прочетете. Казах само че желанието е важно, и АЗ след като имам брада ще си купя и гребенче , а нама да се оплаквам че бързо ми расте или че е гъста. Върнете се по горе и прочетете пак, и ще се убедите за какво става въпрос.Не търсете под вола теле, там има друго. Един казва едно ,друг друго , а третия започва спор ни чул ни разбрал. :huh:

#5492 Потребителят е офлайн   kukumqv4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:14 PM

ами човек като си взема животно трябва да помисли ,да попрочете тук там,и чак тогава......... едно време се беше напълнило с колита и това е овчарско.......... и не се замислят как живеят тези хайванчета в жегата....

#5493 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:16 PM

по-добре ти прочети добре,тук няма никакъв спор,просто размяна на мнения,никакъв вол и теле,хората общуват най-нормално,а що се отнася до желанието и аз искам да имам тигър в къщи,но нали се сещаш,че не става
User's Signature

#5494 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:19 PM

Цитат

ами човек като си взема животно трябва да помисли ,да попрочете тук там,и чак тогава......... едно време се беше напълнило с колита и това е овчарско.......... и не се замислят как живеят тези хайванчета в жегата....
Ма то колега като не се замисляш, и рибки да си вземеш пак ще са грижа голяма. И пак казвам няма да чета или да слушам никои ,като го искам много и мога да си го взема го вземам. Другото е отношение и виждане....Те северните породи кучета виели отвреме на време, и каво нетрябва да си взимам защото ще ме притеснява ли? :huh: Значи не го изкам толкова щом ще е пречка.

#5495 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:22 PM

Цитат

по-добре ти прочети добре,тук няма никакъв спор,просто размяна на мнения,никакъв вол и теле,хората общуват най-нормално,а що се отнася до желанието и аз искам да имам тигър в къщи,но нали се сещаш,че не става
Ана аз чета добре, знам от каде и как започна това , така че не ме караи да чета по добре,а виж ти. Примера ми е по одачен от твоя, наи малкото защото твоя е в сферата на фантазиите.

#5496 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:23 PM

да обичаш кучето,не означава да го гледаш на всяка цена,а да му предоставиш най-добрата среда и отношение,иначе се превръщаме в егоисти,които не ги интересува нищо друго,а собствените им желания,когато се разделих с любимото ми куче плаках,но бях и доволна,че отива при хора,които ще се грижат още по-добре за него
User's Signature

#5497 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:26 PM

Диамандиев,за какви фантазии говориш по-точно?
User's Signature

#5498 Потребителят е офлайн   kukumqv4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:28 PM

диамандиев, ще ти дам моя  хайван  в карай го в апартамента за един ден и после те чака основен ремонт,  като започне да  " пази " гази наред и не се спира пред нищо ,всичките знаеш че са такива диваци и това им е работата ,
онзи човек дето беше писал ,че кучето спяло при него трябваше да влязат едни цигани да го окрадат та да разбере ,че на кучето мястото му е пред вратата , а не в леглото , аз съм за това да не се обезличава  тази прекрасна порода ПАЗАЧИ

#5499 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:33 PM

Цитат

да обичаш кучето,не означава да го гледаш на всяка цена,а да му предоставиш най-добрата среда и отношение,иначе се превръщаме в егоисти,които не ги интересува нищо друго,а собствените им желания,когато се разделих с любимото ми куче плаках,но бях и доволна,че отива при хора,които ще се грижат още по-добре за него
Не съм казвал НАВСЯКА ЦЕНА, или че тряба да си ЕГОИСТ, така че............а преди няколко години от Пловдивския зоопарк/ако не се бъркам/ , даваха за осиновяване Тигърчета. Ма те са били сигурно по послушни от нашите БОК, да не говорим че някои ги е взел без бои.

#5500 Потребителят е офлайн   kukumqv4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:35 PM

Цитат

:drugarche:

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема