Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5541 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 June 2008 - 02:36 PM

Цитат

1.КУЧЕТАТА МАЙЧЕ НЕ ВИЖДАТ ДВУИЗМЕРНО(НЕ СЪМ СИГУРЕН) -СЛЕДОВАТЕЛНО НЕ ГЛЕДА ТЕЛЕВИЗИЯ , А Я СЛУША ;D ;D ;)
2.В ЛОЗЕНЕЦ ОСТАНАХА ЛИ КЪЩИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ванка - за телевизора - жив и здрав, важното е че блее в екрана и тропа с опашка...
Останаха 30 къщи в лозенец и май в това е големия проблем на разни тарикати от новите блокове, които ми обясняват как можело и да ми гръмнат кучето ... засега като изтрезнеят си налягат парцалите и оченцата с лед ама знам ли кога ще стане простотията ....

#5542 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Цитат

Цитат

не бе пиле,гледат се и от кравари и от козари,кокошкари даже,от всеки,който има голям двор,място,пространство и нужда,айде поправи цифрите сега

Въх,
аз имам и къща с двор в града, и вила и 2 апартамента. Куча живее основно в къщата с двора, вечер се прибира по 2 основни причини - да не я застрелят (мераклии бол, а факта, че е в Лозенец няма да ги спре) и най-вече защото сама го предпочете. Около месец си правих какви ли не експерименти по темата от сорта на отворени врати така, че сама да избере къде иска и я насилвах да спи навън - не желае. Сега пък на 30 градуса да не говорим - пльосва се на плочките и не я търси преди осем вечерта за каквото и да е...
Прибирал съм я и в апартмента чувства си се доста прилично, намира си място и си седи на него докато не тръгнем навън. Идва си при мен да гледаме телевизия (обича най-смешните животни по анимал планет), седи под масата на вечеря - показва се само ако я викам и така. Най-много мрази да остава сама...
Подлежи си и на възпитание, макар че откровено мрази двама съседи на вилата и задати единия откъсна асмалъка (винкела по който се вие гроздето).
Айде са минипинчер 40 килограма ли отглеждам аз ???
Не бе Гоше, кучето трябва да гледа лошо да е здраво да е до овцете да е на воля в Балкана , всичко друго са изменения от правилното гледаНЕ. Ти невиждаш ли че аз изразих мнение че аз имам късмет че съм в къща , но ако не бях пак щах да гледам. И кои разбрал кои не , започна тирада на специалисти че в апартамент не било хубаво. Че кои го е казвал. Пък и каквото и да е, на мен никои неможе да ми каже каде и как да го гледам. Така че гледаи го кадето и както искаш, като се чуствате добре двамата другото не е важно. То специалисти много винаги ще има , ама сигурно незнаят как и кога се бият ваксини. Да не говорим че си сменят кучетата и принадлежноста си носни кърпи. :yahoo:

#5543 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Цитат

Цитат

така е , аз за това се преместих да живея на къщата, а и да не се налага да се съобразявам със съседи и прочее ;)
Защо тази къща да не е посредата на голяма гора.

не, на края на селото е, с огромна поляна, река, и горички от другия бряг на реката. а и не ми харесва да живея в апартамент.
User's Signature

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org

#5544 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:37 PM

Цитат

извинявай, ама то твойто май вече не е куче,щом и телевизия гледа, не знам за какво ти е ........за това говорех за обезличаването на породата ......
ПОРОДАТА  ОТДАВНА  НЕЕ  ТОВА  КОЕТО  ТРЯБВА  ДА  Е

#5545 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:39 PM

Цитат

извинявай, ама то твойто май вече не е куче,щом и телевизия гледа, не знам за какво ти е ........за това говорех за обезличаването на породата ......

Ми ОК гледам Българска Каракачанска Диванна Котка след пластична операция и хормонална терапия ей така за да си задоволявам его-то (или май тва ми го казваха веднъж вече)...

#5546 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:39 PM

Подкрепям те напълно :palec: за жалост и хората сме едни...
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#5547 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:41 PM

Цитат

Диамандиев,никой не цели да се заяжда,проумей го
:o :huh: :huh: :huh:Ако се заяждах, щах на всеки твои пост да отговарям по много различен начин.

#5548 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:42 PM

не ми говори с недомлъвки,айде конкретизирай се,не се притеснявай няма да тръгнем да се псуваме,все пак сме разумни и пораснали хора
User's Signature

#5549 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:45 PM

Гоше,ти си бил голям образ от каде ти дойде в главата това с пластичните операции,ха-ха,какъв си шегобиец ;D
User's Signature

#5550 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:46 PM

Аз моята чобантия си я гледам на таванската стая ;D ;D ;D

#5551 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:47 PM

Цитат

Аз моята чобантия си я гледам на таванската стая ;D ;D ;D
:yahoo: :yahoo:

#5552 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:48 PM

Цитат

Гоше,ти си бил голям образ от каде ти дойде в главата това с пластичните операции,ха-ха,какъв си шегобиец ;D
Ми досега му казвате че кучето му едва ли не страно и по различно. Какво да ти каже. Пак че не псува. ;D

#5553 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:49 PM

Цитат

Цитат

диамандиев, ще ти дам моя  хайван  в карай го в апартамента за един ден и после те чака основен ремонт,  като започне да  " пази " гази наред и не се спира пред нищо ,всичките знаеш че са такива диваци и това им е работата ,
онзи човек дето беше писал ,че кучето спяло при него трябваше да влязат едни цигани да го окрадат та да разбере ,че на кучето мястото му е пред вратата , а не в леглото , аз съм за това да не се обезличава  тази прекрасна порода ПАЗАЧИ

Ми кучето ми предпочита да спи при мен по собствено желание, а не защото аз я задължавам. Правил съм си експерименти да я заключвам навън - вие и драска по вратата. И не бяха цигани, а съседа - чист българин от най-крадливите...
Да не вземеш да направиш някоя беля. ;D ;D ;D

#5554 Потребителят е офлайн   kukumqv4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:50 PM

че вкарай я в тоалетната на по  просторно ;D

#5555 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:52 PM

Цитат

не ми говори с недомлъвки,айде конкретизирай се,не се притеснявай няма да тръгнем да се псуваме,все пак сме разумни и пораснали хора
Не ме е страх от псувни или каквото и да е там. И за да не те обидя , се изказвам колкото мога нежно спрямо теб. Нали нетрябва да съм съгласен с всеки. Или които немисли като капацитети като теб , значи незнае нищо и не трябва да има мнение.

#5556 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:53 PM

Цитат

Цитат

Ми досега му казвате че кучето му едва ли не страно и по различно. Какво да ти каже. Пак че не псува. ;D

какво говориш пак,много сте предубедени тук,всяка дума я тълкувате като обиждане,не е така,чети,не бъди и ти като илде да вижда враг във всеки потребител,специално днес всички са в настроение и никой-никого не обижда,не създавай интриги там,където ги няма
User's Signature

#5557 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:58 PM

Диамандиев,не си прав,не съм капацитет,ето на Гошето кучето наистина е с необичайно поведение,но какво да се прави,така си го е научил,така си го обича,но като цяло мисля,че това не е естествената среда,айде да не се повтарям. ти да видя да го нападам или осмивам някъде за това?
User's Signature

#5558 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 03:00 PM

[quote author=Anna 3 link=topic=5001.msg432158#msg432158 date=1214225637]
[quote author=Ст.Диамандиев link=topic=5001.msg432152#msg432152 date=1214225328]
[quote author=Anna 3 link=topic=5001.msg432148#msg432148 date=1214225124]
[/quote] Ми досега му казвате че кучето му едва ли не страно и по различно. Какво да ти каже. Пак че не псува. ;D
[/quote]

какво говориш пак,много сте предубедени тук,всяка дума я тълкувате като обиждане,не е така,чети,не бъди и ти като илде да вижда враг във всеки потребител,специално днес всички са в настроение и никой-никого не обижда,не създавай интриги там,където ги няма
[/quote ОООО Ана чети бе мила, Изопачаване на нещо казано и някакъв измислен хумор примесен с обида , какво е предубеденост ли? Здраве да е, всеки трябва да вярва и отстоява това което иска.

#5559 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 03:04 PM

Цитат

Диамандиев,не си прав,не съм капацитет,ето на Гошето кучето наистина е с необичайно поведение,но какво да се прави,така си го е научил,така си го обича,но като цяло мисля,че това не е естествената среда,айде да не се повтарям. ти да видя да го нападам или осмивам някъде за това?
Като не си капацитет , защо го определяш като необичаино поведение. Защо казвате че нямате претенции да разбирате много , ама иначе акъл много давате. От поведението на кучето до душевните му терзания. Ама като ви каже някои нещо, сърдите се....що?

#5560 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 03:07 PM

Необичайно е кучето ... ама явно аз съм виновен ...
Ей тия сивите тръби вече са долу, щото докато бях на море подгонила един ....

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни