Българско овчарско куче
Публикувано: 23 June 2008 - 09:54 PM
Ако темата беше,земеделие или животновъдство щяхме да пишем за Българското овчарско куче тогава,
що не пишете и качвате снимки по-темата бре хора,краварлъка и земеделието са за хора дето го могат,проста и миризлива
работа,но не е за прости хора.Дано не съм убидил някого,но това е истината. :P
що не пишете и качвате снимки по-темата бре хора,краварлъка и земеделието са за хора дето го могат,проста и миризлива
работа,но не е за прости хора.Дано не съм убидил някого,но това е истината. :P

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 25 June 2008 - 04:12 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Продава се Мъжко куче на 3,5 год.Информация на лични.
Изключително куче,с много добра физика и характер,тежко и абсолютно чисто,не че му правя реклама,но това е истината,галила съм го няколко пъти
А как ще приеме нов собственик? :(
Има си големи храктери, но в крайна сметка, който дава храната, той командва ;D
Публикувано: 25 June 2008 - 04:34 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Продава се Мъжко куче на 3,5 год.Информация на лични.
Изключително куче,с много добра физика и характер,тежко и абсолютно чисто,не че му правя реклама,но това е истината,галила съм го няколко пъти
А как ще приеме нов собственик? :(
Публикувано: 25 June 2008 - 04:56 PM
Цитат
Цитат
Това е само временно затишие преди буря ;DОще не сме се събудили ,от жегите е.Пак ще се подкараме ,споко ;D ;D ;D
Нико къде си бе, миналия уикенд се разнасяхме по Коняво и околия и ме фана яд, че ти нямам никакви координати.
Ми тука съм от време на време ;DАма сега нова фирма ,черешови кампании и т.н.Почти всеки уикенд съм на Катрище.Не си се сетил да отидеш до Коцето Точев от Таваличево ,той е щял да ви доведе,ама и той е по черешите B)То тогава идваха и едни приятелчета от Разлог ,които също пишат във форума.Жоре,ако искаш по-точни координати ,на лични

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 26 June 2008 - 08:02 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Това е само временно затишие преди буря ;DОще не сме се събудили ,от жегите е.Пак ще се подкараме ,споко ;D ;D ;D
Нико къде си бе, миналия уикенд се разнасяхме по Коняво и околия и ме фана яд, че ти нямам никакви координати.
Ми тука съм от време на време ;DАма сега нова фирма ,черешови кампании и т.н.Почти всеки уикенд съм на Катрище.Не си се сетил да отидеш до Коцето Точев от Таваличево ,той е щял да ви доведе,ама и той е по черешите B)То тогава идваха и едни приятелчета от Разлог ,които също пишат във форума.Жоре,ако искаш по-точни координати ,на лични
Въх и мене ме караха да бера череши, ама накрая само ме караха да пренасям, защото разбраха, че ги късам без дръжките и замерям кокошките с развалените...