Българско овчарско куче
Публикувано: 07 July 2008 - 08:04 AM
Цитат
Цитат
Някои ще хвърли ли светлина върху днешното Общо събрание на БОК. Как е минало, кого са избрали в упр. съвет и по племенната работа.
А , Диамандиев , ти не си ли там?
Публикувано: 07 July 2008 - 03:59 PM
Цитат
Някои ще хвърли ли светлина върху днешното Общо събрание на БОК. Как е минало, кого са избрали в упр. съвет и по племенната работа.
Информацията е строго секретна ;D ;D ;D

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 07 July 2008 - 05:51 PM
Цитат
Илдето пак ли са го банирали?
Диамнадиев, ти душо, видя ли поне един отчет за което и да е общо събрание, освен онова със 100-те лв на МАКК? ;D ;D
Диамнадиев, ти душо, видя ли поне един отчет за което и да е общо събрание, освен онова със 100-те лв на МАКК? ;D ;D
Не са го баннали - аз съм го бил сецнал и сега явно стачкува и неще да пише из форума :blink: :blink: :blink:

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 07 July 2008 - 08:45 PM
Цитат
Така си снимат кангалите ;D ;D
показват колко са високи
а тези колкото и да ги изправяш все до пъпа ;D
Публикувано: 07 July 2008 - 08:50 PM
Цитат
Публикувано: 07 July 2008 - 08:51 PM
Само дет не казват колко са високи хората до кучетата ;D ;D ;DНе ги изправям - сами си се катерят по баща ми. ;D ;DТам е разликата ;DЗа това са и различни породи ;) :blink:

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 08 July 2008 - 08:36 AM
Цитат
Цитат
Стефо и да питаш и да не питаш - няма да ти кажат B) тва е по секретно от описа на материалите в Челопечене B) B) B)
Публикувано: 08 July 2008 - 10:09 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Стефо и да питаш и да не питаш - няма да ти кажат B) тва е по секретно от описа на материалите в Челопечене B) B) B)