Цитат
.........имаме право да питаме ,та нали това е уж нашия клуб на нашата порода :angry:защо никой не пише кои са новите членове на УС нали трябва да се знае с кой ще работим за напред B)или само като предстоят изложби се съобщава многократно ,а ние Балъците да сме само за бройка.................. :huh:
:palec: :palec:..И искам да кажа ,че не сте бройка :-...и не сте балъци :blink:.Когато на 09.03.08 на изложбите в Банско ,рано сутринта пристигнах на мястото на провеждане на изложбите и бях първа,там вече бяха прекрасните БОК от Хасково...цяла нощ собствениците и кучетата били там с Българското знаме :yahoo: ..чакали в камион..пристигнали късно!Блестящо се представиха на изложбата и ме спечелиха завинаги за фен, на нашата Българска порода БОК.Това, че управлението и организацията на НК БОК са лоши в никакъв случай не значи ,че хора като Вас,които развъждат и отглеждат БОК са балъци!
Човекът ,който цитирам в следващия цитат трябва да отговори :blink:...е поне така си мисля :-
Цитат
Стефан Попов - председател НКБОК
Hero Member
Виж галерията
Фотогалерия на БОК
« Отговор #4454 -: Юли 03, 2008, 01:38:26 am » Цитат
--------------------------------------------------------------------------------
Не забравяйте за общото събрание на националния клуб, което ще се проведе на 6. 07. тази седмица от 10. 00.ч. в Пазарджик, в зала Маестро Георги Атанасов. Ще присъствуват всички доброжелатели на клуба и породата, а ще гласуват само членовете на НК БОК. Но в работата на събранието могат да вземат участие всички, които са добронамерени към Клуба! Поздрави на всички!
:-