Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5801 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 July 2008 - 07:06 PM

;)Кака да искам да се срещнем и да изясним някои недороземения ти ще кажеш кога и къде

Цитат

Цитат

ЗНАМ -  НО НЯМА ДА ТИ КАЖА ;D ;D ;D ;D ;D :yahoo:

Защо,няма,това НКБОК да не го обърнахте на някакъв таен орден,като ордена на тамплиерите  ;D. Я прочетете " Некомуникативния " Устав и вижте какво пише там,дали трябва да се информират членовете/ с платен членски внос/ за решенията,които се вземат.Ако имате дефицит на броиките на Устава на НКБОК и го нямате при вас,ще взема да си направя труда да го напиша целия тук във форума B)

#5802 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 07:08 PM

Цитат

;)Кака да искам да се срещнем и да изясним някои недороземения ти ще кажеш кога и къде

Цитат

Цитат

Защо,няма,това НКБОК да не го обърнахте на някакъв таен орден,като ордена на тамплиерите  ;D. Я прочетете " Некомуникативния " Устав и вижте какво пише там,дали трябва да се информират членовете/ с платен членски внос/ за решенията,които се вземат.Ако имате дефицит на броиките на Устава на НКБОК и го нямате при вас,ще взема да си направя труда да го напиша целия тук във форума B)

:palec:Съгласна съм-няма проблем

#5803 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 07:08 PM

Цитат

Цитат

...... ами няма да е зле да се побликува,че белким го прочетат поне един път . ;D ;D ;D

#5804 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 07:15 PM

..........алооооооо ,това някъкъв ДЕТЦКИ форум ли е :huh: :huh: :huh:струва ми се ,че всички сте удавници на една гимийка,а половината БЕСХАБЕРНИ ГЪЗОБЛИСЦИ които дори не смеят да говорят/пишат/ :angry:лично мен вече не ме интересува кво става с НК БОК нито кой е ЧЛЕН на УС B)...човека който уважавам истински г-н Ст Попов ще ми остане приател за винаги  :drugarche:надявам се да успея да разгранича нещата правилно и да гледам само на пред :->)
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#5805 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 07:33 PM

Цитат

струва ми се ,че всички сте удавници на една гимийка,

Абе ти ,че си от морски град ясно ;D,амо що такива рибарски сравнения в тема за чобанско куче. ;D ;D ;D

#5806 Потребителят е офлайн   W.A.S.P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 07:35 PM

Цитат

..........алооооооо ,това някъкъв ДЕТЦКИ форум ли е :huh: :huh: :huh:струва ми се ,че всички сте удавници на една гимийка,а половината БЕСХАБЕРНИ ГЪЗОБЛИСЦИ които дори не смеят да говорят/пишат/ :angry:лично мен вече не ме интересува кво става с НК БОК нито кой е ЧЛЕН на УС B)...човека който уважавам истински г-н Ст Попов ще ми остане приател за винаги  :drugarche:надявам се да успея да разгранича нещата правилно и да гледам само на пред :->)
Хем нете итересува НК БОК,а Попов ти е приятел,ами нали той я забърка тая работа и заради него се изпокараха всички. И ти си една фурнаджийска лопата

#5807 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 07:46 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

:palec:Съгласна съм-няма проблем
:rolleyes:Не казваш кога и къде-и ми дай телефон за връзка

#5808 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 07:46 PM

Цитат

..........алооооооо ,това някъкъв ДЕТЦКИ форум ли е :huh: :huh: :huh:струва ми се ,че всички сте удавници на една гимийка,а половината БЕСХАБЕРНИ ГЪЗОБЛИСЦИ които дори не смеят да говорят/пишат/ :angry:лично мен вече не ме интересува кво става с НК БОК нито кой е ЧЛЕН на УС B)...човека който уважавам истински г-н Ст Попов ще ми остане приател за винаги  :drugarche:надявам се да успея да разгранича нещата правилно и да гледам само на пред :->)

.......ааааа и ти и тиии Г-н Балчев си в тази гемиика . Не се прави ,че ти е толкова безразлично тук не става въпрос кой, кого,колко уважава,тук въпроса опира до бъдещето на овчарското ни куче,което ти обичаш не по малко от останалите пишешти тука.
    И още нещо ,никои ,никаде не е обявявал някого за враг,всички които се занимаваме с тази порода сме приятели или най-малкото добри познати,защото тя самата ни зближава.

#5809 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 07:50 PM

Цитат

Хем нете итересува НК БОК,а Попов ти е приятел,ами нали той я забърка тая работа и заради него се изпокараха всички. И ти си една фурнаджийска лопата

Какво общо има приятелството ,с въпроса НКБОК. Стефан Попов и на мен ми е приятел.Нека не свързваме приятелството със службата в Сдружението с нестопанска цел за обществено полезна деиност " Национален Клуб Българско Овчарско Куче " - НКБОК.И нека не обвиняваме някои с това ,че забъркал нещо,ако е забъркал,не е бил сам,и не бива  всичките камъни да са по една глава. Балчев направи една аналогия с Гемийка и удавниците. Ще го допълня с това,че гемийка си има кормчия /Председателя на НКБОК/,ама гребците /членовете на УС на НКБОК от стария УС/,като не могат да гребат  и обръщат греблата като фурнаджииските лопати ,няма да излязат от морето ,колкото и кормчията да държи гемийката с нос към вълните. B) В един момент ще омалее B)

#5810 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 07:52 PM

Цитат

Цитат

..........алооооооо ,това някъкъв ДЕТЦКИ форум ли е :huh: :huh: :huh:струва ми се ,че всички сте удавници на една гимийка,а половината БЕСХАБЕРНИ ГЪЗОБЛИСЦИ които дори не смеят да говорят/пишат/ :angry:лично мен вече не ме интересува кво става с НК БОК нито кой е ЧЛЕН на УС B)...човека който уважавам истински г-н Ст Попов ще ми остане приател за винаги  :drugarche:нещата пнадявам се да успея да разгранича равилно и да гледам само на пред :->)
...... ;D ;D ;D;Dопитай се да разбереш последното което съм написаи :huh: :huh: :huh:Аз не съм се карал с никой заради него B)всички имаме вина за ситуациата с БОК ,защо Попов да е виновен за всичко :huh:дане би някой да обвинява Първанов за дереджето в БГ, ;D B)много точно казано г-н Желю :->)
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#5811 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 08:02 PM

:(Някой да не остане спечатление че сме против Попов искаме само да си гледа съвестно работата;и без финтови номера и крайно време е да се стрестне тоз човек и да вземе да работи в името на породата

#5812 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 08:07 PM

Стефан Попов /кормчията/,като видя ,че УС / гребците / ,не могат да гребат,се опита да  държи курса и да гребе едновременно,ама не става в морето така и гемийката се напълни с вода. B)
А дано в новата Гемийка има добри гребци ;D,ама като гледам как се пази в тайна екипажа на гемииката,вече 6 ден / колкото стигнали на господ да направи света/, а на 7 сигурно ще почиват като господа и пак няма да напишат членовете на екипажа,ми се струва,че и тези няма да могат да гребът. ;D ;D ;D Ще отправяме молитви към Св. Николай ;D ;D ;D да не потъне гемииката. ;D ;D ;D

#5813 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 08:09 PM

Цитат

Стефан Попов /кормчията/,като видя ,че УС / гребците / ,не могат да гребат,се опита да  държи курса и да гребе едновременно,ама не става в морето така и гемийката се напълни с вода. B)
А дано в новата Гемийка има добри гребци ;D,ама като гледам как се пази в тайна екипажа на гемииката,вече 6 ден / колкото стигнали на господ да направи света/, а на 7 сигурно ще почиват като господа и пак няма да напишат членовете на екипажа,ми се струва,че и тези няма да могат да гребът. ;D ;D ;D Ще отправяме молитви към Св. Николай ;D ;D ;D да не потъне гемииката. ;D ;D ;D
:chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika:........по един спасителен пояс за всички ;D ;D ;D...нас :yahoo:
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#5814 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 08:13 PM

Г-н Балчев и г-н Жел,не се опитваитеда смените темата на разговора. Никои не казва ,че само г-н Попов  е виновен за ситуацията в НК БОК,вина носим всички от председател през бившия управителен съвет,че до редовните членове. Сега говорим за начина по който беше организирано и проведено последното ОС . Вие как мислите? ;) ;) ;)

#5815 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 08:19 PM

Цитат

Г-н Балчев и г-н Жел,не се опитваитеда смените темата на разговора. Никои не казва ,че само г-н Попов  е виновен за ситуацията в НК БОК,вина носим всички от председател през бившия управителен съвет,че до редовните членове. Сега говорим за начина по който беше организирано и проведено последното ОС . Вие как мислите? ;) ;) ;)
.......то човек първо трябва да мине през цепията ;Dза да се научи .................. ;D
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#5816 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 08:26 PM

Цитат

].......то човек първо трябва да мине през цепията ;Dза да се научи .................. ;D

То докато минаваш ,ако  те нацепят бързо ще се научиш ;D ;D ;D

#5817 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 08:30 PM

Балчееев ,Балчев,лесно ти е на теб,нали вече имаш хора в новия УС,пак ще си едни гърди пред нас. ;D ;D ;D ;D

#5818 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 08:32 PM

Цитат

Цитат

].......то човек първо трябва да мине през цепията ;Dза да се научи .................. ;D

То докато минаваш ,ако  те нацепят бързо ще се научиш ;D ;D ;D
....кой кого да нацепи,че от към отзад сигурно боли повече ;D ;D ;D
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#5819 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 08:32 PM

Цитат

Сега говорим за начина по който беше организирано и проведено последното ОС . Вие как мислите? ;) ;) ;)

Че то провело ли се е?  Ако се е провело ,какво е решило,че нищо не виждам да се напише ;D ;D ;D Ако трябва да мислим и разсъждаваме по  " Некомуникативния  " УСТАВ  и начина,"уйде коня у ряката" ;D ;D ;D Затова не мислим,чакаме да обявят решенията.

#5820 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 08:38 PM

Цитат

Балчееев ,Балчев,лесно ти е на теб,нали вече имаш хора в новия УС,пак ще си едни гърди пред нас. ;D ;D ;D ;D
....ееее Аз нали от тях се уча :samodovolen:не си мисли че е лесно да си фурнаджйска лопата..... ;D ;D ;D
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема