Българско овчарско куче
Публикувано: 10 September 2008 - 02:55 PM
:o :rolleyes: спешно търся мъжки за разплод,женската ми е на 2 години разгонена е от 2 дни ,няма родословие ,но пък е изключителна красавица ,ще опитам до довечера да кача снимки ,ако някой има хубав мъжкар и иска да го направи татко нека каже :yahoo:
Публикувано: 10 September 2008 - 03:12 PM
Цитат
:o :rolleyes: спешно търся мъжки за разплод,женската ми е на 2 години разгонена е от 2 дни ,няма родословие ,но пък е изключителна красавица ,ще опитам до довечера да кача снимки ,ако някой има хубав мъжкар и иска да го направи татко нека каже :yahoo:
Че то има ли в България овчарски кучета с родословия ;D ;D ;D
Давай снимките :blink:

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 10 September 2008 - 03:45 PM
Цитат

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 10 September 2008 - 08:42 PM
По въпроса за "мини " кучетата : всички мои мъжкиари излизат 70-72см и 50-60кг,женските 60-65 и 40-50кг за мен това са идеалните размери за нашето куче. А тук можете да видите размерите на едни истински вълкодави,които обаче кръстосват казахските степи не Пирин и Рила http://www.tobet.kz/. Те са автентични непипани от руски специалисти.
п.с. Убеден съм, че чрез прабългарите тяхната кръв тече и в нашите кучета,по характер са абсолютно същите,по анатомия-90%
п.с. Убеден съм, че чрез прабългарите тяхната кръв тече и в нашите кучета,по характер са абсолютно същите,по анатомия-90%
Публикувано: 10 September 2008 - 11:56 PM
Цитат
;) хайде мъже вие сте
Ако булката беше онази от аватара ви дето води тигъра - аз първи се кандидатирам. ;D ;)
Публикувано: 11 September 2008 - 12:30 AM
Цитат
:yahoo: :yahoo: :yahoo: знам аз ,но сега да уредим първо нея :wub:
Ех, а бях готов да се боря и с тигъра за нея... ;)
От кой град сте ? Къде е вашата черно -бяла красавица ?