Българско овчарско куче
Публикувано: 11 September 2008 - 10:05 PM
Публикувано: 11 September 2008 - 10:08 PM
Цитат
Цитат
Привет и на Вас колега от БОК-Нипо,напълно съм съгласен със написаното
по-горе,с изключение на нападките,ако ще обвинявате някого,правете го с факти и цифри,еди къдеси,на тази изложба,аз бях свидетел и еди кой си.Всичко останало е предположения.Кой няма кусури,Нипо ли????? Има ги със сигорност....
Някъде по-горе споменавате за акселеризацията,че е процес,не само при хората,така е,но не си ли противоречите? Плодете само пинчери и чакай 68 кг кучета
Имаме спец кинелог във форума,да не пише за кокошките си,че не носят яйца,а да внесе малко яснота по-въпроса.Френски,ще ти бъда много благодарен
ако спреш да коментираш ръководството на БОК.Вместо коментари,давай съвети
на нас кучкарите,които все още милеем за Българските породи,тогава ще ме убедиш,че милееш за Българските кучета,че затова си във нашия форум,а не да си чешеш езика и да гледаш сеири,както казват комшиите.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 11 September 2008 - 10:15 PM
Цитат
Публикувано: 11 September 2008 - 10:16 PM
Цитат
Пак се дънити Сиси...
Казах ви че кучката ви е красавица.
Нищо лично.
А за да бъде породен вашия любимец са необходими няколко основни неща и ние Ви ги посочихме. Не да са му резнали ухото например.
И Сиси наистина ако сте завършили ветеринарно школо сте го правили изключително по гръб.( Не че не обичаме подобни неща, но не в този форум... ;D ;))
Не може да не знаете и да се объркате че болест като : " че не само Памиломатоза ще хванат " не съществува във ветеринарната медицина.
Болестта се нарича : Папило/матоза ;D ;D ;D.
Боже Господи, дано не си изкарвате хляба с лечение на животни, защото доста от тях ще затриете. :o ;D B)
Публикувано: 11 September 2008 - 10:16 PM
Цитат
Цитат
А,нищо и няма,що се засягаш,чест е даже,че Таро ти показва мъжкари си. B)
Публикувано: 11 September 2008 - 10:20 PM
Цитат
Кучката е КРАСАВИЦА! Кучката е КРАСАВИЦА! Кучката е КРАСАВИЦА! Кучката е КРАСАВИЦА! Кучката е КРАСАВИЦА! Кучката е КРАСАВИЦА!
Сиси, схвана ли или си блондинка? ;D
Публикувано: 11 September 2008 - 10:20 PM
Цитат
Цитат
Цитат
А,нищо и няма,що се засягаш,чест е даже,че Таро ти показва мъжкари си. B)
Ех ,че си беладжия ама-а-а :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 11 September 2008 - 10:25 PM
Цитат
Бе то ня бяха изядени букви....
Дай ся да си говорим за удоволствията в Добрич. (Те кучетата не ги мисли - те ша са упраят и сами.)
Кога пътувате ?
Публикувано: 11 September 2008 - 10:28 PM
Цитат
Немой така, богинята Хера вече е уредена ;) -сигурна е. ;D
Дай да уредим другуту...че колегата Таро напира. :->)
Публикувано: 11 September 2008 - 10:32 PM
Цитат
Публикувано: 11 September 2008 - 10:47 PM
Цитат
Сиси,
ми аз съм си много мирен - арен човек. На мравката път правя...
Ние се шегуваме - зевзечим тука. Пак имаш късмет че тартора - Франсето го няма. Инак до сега да беше забременяла одма. ;D
А за Добрич съм сериозен.
Дните си минават... ти си на бая - 26 лета, а колегите там предпочитат по млади...та затова не се офлянквай многу многу.
Малко за достоинству - в началото може... но като бягаш нали знаиш въпроса който да си задаваш: "Дали не бягам прекалено бързу..." ;)
А ето и една моя кучка сега из вашия край. Гледаме си я като принцеса.
Чер хайвер и шунка на закуска...а вечер понякога за разнообразие и пускаме по някой вълк да разкъса...
Проблем са ни вуците, че ония ти ми каракачани с кучетата си ги изподушиха... ;D Мискини. :rolleyes:

Публикувано: 11 September 2008 - 10:47 PM
Цитат
Цитат
Немой така, богинята Хера вече е уредена ;) -сигурна е. ;D
Дай да уредим другуту...че колегата Таро напира. :->)