Българско овчарско куче
Публикувано: 15 November 2008 - 07:18 AM
и незнам как не вие срам да говорите за чуждите кучета,когато от вас няма нищо на лице и само си приказвате глупости,и се чудите кой да подигравате а пък вие не се погледнете-а какво говорите за сивите от банско то ни най малко ме интересува,знаете че говорат ониа които нямат нищо :->)
Публикувано: 15 November 2008 - 03:59 PM
Ме4о аз ще ти отговоря за ку4ето от аватара на Пирин тъй като е купено от гоцедел4евското село Копривлен.Купи го Зънде а от него го купиха Динко и Везето от Банско.Майката на това ку4е е Меца която пък е щерка на една от най-хубавите ку4ки в Банско -Негра на Коле Гурев.Бащата на тази ку4ка пък е син на Пирин на Геро Стражевия и една негова стара ку4ка на която в момента не мога да се сетя за името.Пирин пък от своя страна произхожда от аборигенни помашки ку4ета от Гоцедел4евско.Ме4о ти би трябвало да ги знаеш тези неща тъй като IP ти е от Банско.
Публикувано: 15 November 2008 - 04:00 PM
Цитат
Бай-Мито палячо си ти!!!Ако това си ти на твоя аватар с тоя сив кавказец по-добре не се показвай повече.Те хората гледат,и решават кое какво е.И искам да те предупредя малко по кротко с обидите за да не се облещиш един ден.Приятен ден сив клуб на Банско!!! :'( :'( :'( :'( :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
MadMax(Мечо1) покажи некои сив каракачанец та да видят хората некое оригинално и автентично.

Публикувано: 15 November 2008 - 05:20 PM
Цитат
Бай-Мито палячо си ти!!!Ако това си ти на твоя аватар с тоя сив кавказец по-добре не се показвай повече.Те хората гледат,и решават кое какво е.И искам да те предупредя малко по кротко с обидите за да не се облещиш един ден.Приятен ден сив клуб на Банско!!! :'( :'( :'( :'( :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: