Стефан Попов - председател НКБОК, в Apr 13 2009, 08:02 PM, написа:
Важно съобщение!
До любителите на българско овчарско куче.
Уважаеми колеги,
Клуб БОК с.Варвара, Пазарджишко и Национален клуб БОК провеждат изложба Национално първенство на породата". Изложбата ще се състои на 18.04.2009 от 9:30 на стадиона в с.Варвара. Записването става на место. Информация на тел. 0876239645. До сега са потвърдили участието си радетели от цялата страна.
Председател на НК БОК, Стефан Попов.
Г-н Попов, ще можете ли да ми кажете , като Прецедател на клуб Българско Овчарско куче , защо не кажете две думи поне за състоянието на клуба , членове , развитие , цели и т.н , а се включвате само и единствено за да съобщите предстояща изложба. Да не говорим че дори и съобщението за евентуалната изложба е много постно. Няма информация кои ще е съдия , коя подред изложба ще е и т.н. Смятате ли че това е нормално поведение на човек които е прецедател на националния клуб на породата. Как смятате ще се отрази това като цяло, с това ваше поведение. Нали вашата и въобще идеята на всички радетели на породата е , тя да стане по популярна и да се развива. Но освен на думи , аз не виждам напредък. А вие имате претенции да сте фактор в нея. Обръщението ми не е интрига и моля да не бъде трито, аз искам да разбера защо вместо да вървим напред , ние бягаме назад. Още повече че виждаме становището на БРФК , която ни подава ръка. Кои ни е виновен и какво може и трябва да се направи , да се промени този фарс. Г-н Попов ще ви помоля да намерите малко време и да обесните тези неща , щом имате време да съобщавате предстоящи изложби , може би ще намерите време да отговорите на далеч по важни неща.
Ако не го направите това само ще говори че вие не желаете да работите в името на кучето и вас ви интересуват други неща.
Поздрави от фен на породата.