Искам да поитам с какво храните кучетата си и каква е дневната им дажба. Нашето яде пилешко месо-варено,около 2кг. на ден с хляб. Сега в жегите доста е отслабнал и не иска да яде. Има ли нещо с което да засилим апетита му?
Българско овчарско куче
Публикувано: 16 July 2009 - 01:57 PM
Искам да поитам с какво храните кучетата си и каква е дневната им дажба. Нашето яде пилешко месо-варено,около 2кг. на ден с хляб. Сега в жегите доста е отслабнал и не иска да яде. Има ли нещо с което да засилим апетита му?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 16 July 2009 - 02:09 PM
liubka, в Jul 16 2009, 11:57 AM, написа:
повече разходки а храната я даваите вечер след 21-22ч по хладно и когато няма мухи

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 18 July 2009 - 10:16 AM
Публикувано: 18 December 2009 - 07:52 PM
Ми да го заведе на лекар

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 December 2009 - 08:44 AM
Наи вероятно идва много богата смес и се дави, затова не може да запали. Опитаите с настроика на иглите , като изравните и нивата на карбураторите. Предполагам че ще запали.
Публикувано: 10 January 2010 - 01:16 PM
Наи вероятно идва много богата смес и се дави, затова не може да запали. Опитаите с настроика на иглите , като изравните и нивата на карбураторите. Предполагам че ще запали.
Важна тема: Моля, спрете ТЪРГОВИЯТА !
0 dog.bg 1,073 9th March 2009 - 12:01 AM
От: dog.bg
Първа тема по ред

Публикувано: 27 April 2010 - 08:12 PM
.
Ко
Ами ето, аз ще ви кажа , а з
Приключвам с коментара.
Готов съм и да продължим дебатите, оставил да бъда н.
Поздрави!
Г. [b]Колев
МОД:СЛУШАЙ СЕГА ГОСПОДИН ИЗМИСЛЕН КОЛЕВ,ПИСНА МИ ,ЯВНО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ДУМА И ИСКАШ ДА ПОКАЖЕШ НА ЧЕТЯЩИТЕ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ЛИТЕРАТУРНО ,А НЕ НА "У"! ТУКА Е ФОТОГАЛЕРИЯ И ,АКО ПРОДЪЛЖИШ В ТОЗИ ДУХ ,А НЕ ДА КОМЕНТИРАШ ФОТОГРАФИИ, ЩЕ КАЖА НА ВСИЧКИ КОЙ СИ И ЩЕ ПОЛУЧИШ БАН,ЯВНО ОТ ПРИЯТЕЛСКА ДУМА НЕ РАЗБИРАШ ,А МЕ БРОИШ ЗА ТАКЪВ!.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО Е ЗА ВСИЧКИ И АКО НЕ СПАЗВАТЕ ТЕМАТА ЩЕ Я ЗАКЛЮЧА!.ОСТАВИХ ВИ ИЗВЕСНО ВРЕМЕ НА СВОБОДА ,НО ЯВНО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ДОБРО!!!!
-----------
Господин МОД, определено искате да ми кажете нещо. Всеки е свободен да прави каквито желае коментари, но триейки текста ми Вие първо демонстрирате слабост и второ нищо по-различно от субекта, който си позволих да коментирам.
Явно тук се дава поле за изява на хора, които колкото по-далеч са от дадена наука, толкова повече им избива манията за факторност в някаква сфера.
Триенето или плюенето не променят същността на нещата. Който има какво да каже го казва, който няма трие и злобее.
Приятна вечер, г-н МОД!

"Нищо в биологията не може да бъде разбрано извън светлината на генетиката"
T. Dobzhansky
Публикувано: 28 April 2010 - 07:52 AM

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 28 April 2010 - 10:54 AM
Metal, в 28 April 2010 - 06:57 AM, написа:
Не съм особено изненадан. Това е нормално поведение за хора, които не са си на мястото и добре осъзнават, собствената си нищета.
Аз мога да приема различията в мненията, мога да приема някой да е съгласен или несъгласен с коментара ми, но не мога да приема някакъв анонимен, избиващ комплексите си чрез възможностите, които са му дадени, да трие моите коментари. И понеже, както казах, аз не мога да приема това ще се постарая написаното от мен, включително и постъпката на анонимника, да станат възможно най-голямо достояние.
Вярно е, ще ми отнеме време, но изпаднали комплексари не могат да се вместват в периметъра на личните ми разсъждения.

"Нищо в биологията не може да бъде разбрано извън светлината на генетиката"
T. Dobzhansky
Публикувано: 28 April 2010 - 04:24 PM
Georgi Kolev, в 28 April 2010 - 10:59 AM, написа:
Metal, в 28 April 2010 - 06:57 AM, написа:
Не съм особено изненадан. Това е нормално поведение за хора, които не са си на мястото и добре осъзнават, собствената си нищета.
Аз мога да приема различията в мненията, мога да приема някой да е съгласен или несъгласен с коментара ми, но не мога да приема някакъв анонимен, избиващ комплексите си чрез възможностите, които са му дадени, да трие моите коментари. И понеже, както казах, аз не мога да приема това ще се постарая написаното от мен, включително и постъпката на анонимника, да станат възможно най-голямо достояние.
Вярно е, ще ми отнеме време, но изпаднали комплексари не могат да се вместват в периметъра на личните ми разсъждения.
За тебе ли баш съм анонимник,май нещо се забравяш?!Аз не се крия зад измислени имена и няма защо,но ти........!?Не ми пробутвай номера с IPто ,явно искаш да кажа кой си ,няколко пъти ти дадох шанс да се вземеш в ръце и да коментираш нобмално,но шиле в торба седи ли та и ти?? Тези епитети ги използвай в техникума и във въдствата!!Това е последен път да ти се хващам на щуротиите!И не ме намесвай в личните вии отношения!!!!!

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +