Цитат
Опитвам се да разбера хората , които се борят за това кучето да се казва каракачанско но ми е
трудно. Още по трудно ми е обаче да разбера хората , които са за българската идея а се цепят от единствения легитимен клуб в България,
НК БОК - член на БРФК.
Здравейте,
Стефане по принцип и на мен ми е много трудно да разбера как някои хора не харесваха начина на съдене на С.Попов и знаеха всичко за него ,обсъждаха какви ли не неща,изговориха какви ли не приказки зад гърбът му -изведнъж му станаха такива приятели/дружки/че дори и кучета взеха от него.
За какъв клуб говориш в Силистра?-за клуб от 2 човека и 2 кучета ли????
Ако аз се борех за титли и състезания -много лесно можех да го постигна-ставам дружка на Попов и хоп -произвеждам само"шампиони".Ето затова ме боли.Затова че повечето от членовете са заради интереси не заради кучетата.ПОгледни бе човек -погледни снимките на шампионите които дог.бг публикува- в колко от тях ти виждаш породни животни,изражението на нашето куче,такива ли са били според теб нашите кучета?Предполагам си виждал някъде или някога истинско наше куче.НА него така ли му висяха бърните или пък стопа му беше толкова висок или пък ушите му бяха така горе..??????
За изложбите и организацията им не коментирам,но нима те са по-важни отколкото това което се показва в тях?
ЗА мен километрите не са от значение -ако трябва ще мина още толкова .За мен важното е това което имам в дворът ми да е чисто и истинско и да ми напълни душата отколкото да имам 50 САС и 100 САСИВ и като се обърна да гледам някое плашило.....
с здраве....
п.с.....за Мравчо -не ме е боляло че няма първи места или нещо подобно,"дребен"е според много хора -така е и за мен но въпреки това ще работя още малко с него.Но пък искам да ми кажеш нещо Стефане-я кажи виждаш ли ти в някой от шампионите от снимките такава глава и изражение на наше куче и ако не е такава то поне подобна.И друго-ти познаваш добре характера и сърцето на това куче и знаеш с някои от вашите шампиони на Сс как завършват малкото от контактите които са имали.