Българско овчарско куче
Публикувано: 03 March 2012 - 09:11 PM
А сега малко новини от ГРАШЕВО !!!
Китното родопско село Грашево е на над 1300 м. надморска височина. Намира се над гр. Велинград посока Сърница, Доспат и е отколешен и твърд център и устой на българщината и българското овчарско куче. Жителите са мохамедани-българи-помаци, които на празници такива хора въртят, такива песни че ум да ти зайде, а пък за овце и овчарски кучета по стария канон да не говорим. Председател на местния клуб БОК към НК БОК е моя голям приятел Алеко Гальов със своя много силен отбор, който успя да създаде и около себе си цяла група фантастични момчета, които избраха българското при не леката конкуренция на кангали, азиатци кавказци, ротвейлери и др. силови породи.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 March 2012 - 09:20 PM
Али на Алеко Гальов-син на неговия Мечо . Алито е на 8 месеца и Гальов си го остави за "ДОМАЗЛЪК" а сестра му Ати подари на мен за да развиваме тая червено-бяла линия с червен нос и спецефична пигментация тъй като имаме голяма слабост към нея!.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 March 2012 - 09:28 PM
Младия Мечо на Конти от Грашево, който е произведен от Алеко Гальов и е син на неговия стария Мечо! Куче с красива визия и голямо сърце!

Публикувано: 03 March 2012 - 09:31 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 March 2012 - 09:20 PM, написа:
Али на Алеко Гальов-син на неговия Мечо . Алито е на 8 месеца и Гальов си го остави за "ДОМАЗЛЪК" а сестра му Ати подари на мен за да развиваме тая червено-бяла линия с червен нос и спецефична пигментация тъй като имаме голяма слабост към нея!.

прекрасен е
Публикувано: 03 March 2012 - 09:41 PM
Верен, Вълчев Тичо Елит, който подарих на Алеко и който тия дни се върна отново при мен. Той е от същата разцветка, но е съвсем друго развъждане!

Публикувано: 03 March 2012 - 09:48 PM
Айде малко черно и бяла че страницата почервеня от тия с червения нос. Това е Гера Петрус също дъщеря на Мечо Аян Дико, която преди време подарих на Алеко и той я заплоди със стария си Мечо и произведе фантастични кутраци!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +