Търся куче пазач
Публикувано: 16 August 2006 - 08:32 AM
Предложих му да иде до Сеславци и да си вземе, но той каза, че в момента не може да отдели 30лв. Другото, което е иска направо да му го докарам в Хаджи Димитър без предварителни огледи n) Ако имати идея за някое кажете.
Публикувано: 16 August 2006 - 08:37 AM
Публикувано: 16 August 2006 - 09:22 AM
Публикувано: 16 August 2006 - 09:25 AM
Публикувано: 16 August 2006 - 09:25 AM
Цитат
oleeee
Публикувано: 16 August 2006 - 09:46 AM
Може да се организираме за събота, кола също ще намерим. Ако имаш тогава време, ще ти пратя телефон, за да отидем заедно и да го видиш!
Има и втори вариант, през седмицата, има гледач там, ще ти оставя и нейния телефон, ако ти е по-удобно, пак да го видиш.
Иначе се ходи с автобус 111, има спирка там.
А кучето е прекрасно! Няма да сбъркаш 1super

Публикувано: 16 August 2006 - 10:30 AM
За събота - по принцип съм на работа до 12ч. wink , ако се измъкна мога и по-рано, но не искам да ви занимавам чак толкова "-Даи ми куче ама ми го и докарай" b) .
Аиде така да го направим, дайте снимка, днес ще го покажа и утре ще пиша дали го взимаме, и дали съм намерила някои жертвоготовен съсед да ни закара/прибере от Суходол с кучо. Пък тогава ще мислим варианти.
Публикувано: 16 August 2006 - 11:00 AM
Цитат
l) l) l)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 August 2006 - 01:13 PM
Очаквам отговор от нея.
Публикувано: 16 August 2006 - 01:29 PM
Цитат
За парите да не се притеснява - има спомоществовател. Доставка - по домовете :)
След кастрацията колко време му трябва да се възстанови /имам впредвид раната да зарастне/ т.е. колко време трябва да се наблюдава защото го измислих така мога да го взема за една вечер мах. две вкъщи до го гледам и после да го дам, но дали ще е достатъчно? Иначе първо погледнах каталога от Сеславци n) , но кастрацията ме притеснява много + че реално преди да се вземе няма да имаме реална представа за нрава на кучето.
Публикувано: 16 August 2006 - 01:35 PM
След кастрацията колко време му трябва да се възстанови /имам впредвид раната да зарастне/ т.е. колко време трябва да се наблюдава защото го измислих така мога да го взема за една вечер мах. две вкъщи до го гледам и после да го дам, но дали ще е достатъчно? Иначе първо погледнах каталога от Сеславци n) , но кастрацията ме притеснява много + че реално преди да се вземе няма да имаме реална представа за нрава на кучето. [/quote]
Тук си права. Все пак е нужно да се знае какъв му е характера, а и куче взето от Сеславци е хубаво да бъде под наблюдение няколко дена. Така че пак препоръчвам да видиш кучетата в Суходол.
Снимка може чак утре!
Публикувано: 16 August 2006 - 01:51 PM
Публикувано: 16 August 2006 - 01:59 PM
Публикувано: 16 August 2006 - 02:05 PM
Цитат
Цитат
За парите да не се притеснява - има спомоществовател. Доставка - по домовете :)
След кастрацията колко време му трябва да се възстанови /имам впредвид раната да зарастне/ т.е. колко време трябва да се наблюдава защото го измислих така мога да го взема за една вечер мах. две вкъщи до го гледам и после да го дам, но дали ще е достатъчно? Иначе първо погледнах каталога от Сеславци n) , но кастрацията ме притеснява много + че реално преди да се вземе няма да имаме реална представа за нрава на кучето.
Гледай сега - утре може би и повече от две кучета ще извадим и ще ги настаним на хотел /не в Суходол/. Поне 3 дни до една седмица ще трябва за възстановяване от кастрацията - до тогава ще си проличи и характера. Така че, ако до тогава не сте взели - заповядайте. Утре ще има и снимки.
П.П. Ако искаш остави на лични един мобилен за връзка - утре от изолатора ако има някое, което отговаря на условията, да го вземем. Пак да повторя - докато се възстанови от операцията - на хотел, няма вие да плащате.
/А да видим Суходол дали ще излязат сега с по-добра оферта :)/
Публикувано: 16 August 2006 - 04:43 PM
П.С. И кажи на девойката, че бензина задължително трябва да си го плати, че иначе може да я разнесете из София, че не си е платила.
Публикувано: 16 August 2006 - 04:53 PM
Цитат
П.С. И кажи на девойката, че бензина задължително трябва да си го плати, че иначе може да я разнесете из София, че не си е платила.
Колеги не знам дали сме. Последното нещо, което ще седна да правя тук, е да се заяждам. Просто се пошегувах, защото нещо започна да ми приличана наддаване, ама като и да е. Това за бензина нещо не го разбрах, но аз като цяло не разбрах реакцията ти, така че...
П.П. Не е много възпитано да гледаш в джоба на другите хора, поне така са ме учили...
Публикувано: 16 August 2006 - 05:02 PM
Цитат
Цитат
Колеги не знам дали сме. Последното нещо, което ще седна да правя тук, е да се заяждам. Просто се пошегувах, защото нещо започна да ми приличана наддаване, ама като и да е. Това за бензина нещо не го разбрах, но аз като цяло не разбрах реакцията ти, така че...
П.П. Не е много възпитано да гледаш в джоба на другите хора, поне така са ме учили...
"Kolega" ако не си забелязал е в кавички! А това, че ти е заприличало на наддаване е странно, защото целта е да осиновим куче, което сме спасили от Сеславци, а не търг.
А послеписа ти го оставям без коментар!