Dog.bg Форуми : Търся куче пазач

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търся куче пазач

#1 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 August 2006 - 08:32 AM

Питането е от име на съсед. Той охранява един склад за строителни материали вечер и му трябва куче, което лае. През деня ще е вързано, а вечер свободно. Иска едро възрастно куче да прилича на "вълчак" и да буди респект на пръв поглед. Човека храни всички котки пред блока и не ни пуска да се приберем с нашето куче преди да се полигавят мин. 20 минути, така че знам, че обича животните. Питах какво ще стане с кучето когато напусне или нещо подобно /човека е инвалид и доста възрастен/ без да се поколебае ми каза, че ще го вземе в апартамента.
Предложих му да иде до Сеславци и да си вземе, но той каза, че в момента не може да отдели 30лв. Другото, което е иска направо да му го докарам в Хаджи Димитър без предварителни огледи n) Ако имати идея за някое кажете.

#2 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 08:37 AM

r) Ами за добро алармаджийче се сещам - пинчерчетата, ама голямо куче дето да лае... По принцип кучето лае, като са там стопаните да ги известява, ама като е само - лае може би, ако е уплашено. Но пък от пазачи аз не разбирам... Пък и от лаене - моите все са ми мълчаливички w)

#3 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 08:57 AM

Цитат

По принцип кучето лае, като са там стопаните да ги известява, ама като е само - лае може би, ако е уплашено

То няма да е само вечер човека е там и точно това му трябва някои да го известява b) не да налита и да хапе

#4 Потребителят е офлайн   munk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 09:14 AM

Ела в Суходол:) Има бая кучища и лаят! Може би, една от двете мъжки овчарки, извадени миналата седмица от Сеславци? Какво ще кажете?
User's Signature

Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 09:22 AM

В момента търся познат с кола ама никои не се навива да му я цапа куче въпреки, че аз ще поема бензина n) обяснете как да стигна и кой да търся, а като намеря транспорт идвам и взимам едно. А овчарките щом са от Сеславци са кастрирани нали, защото ми трябва кастрирано.

#6 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 09:25 AM

Да, в Суходол със сигурност ще му намериш куче пазач. Там всички кучета са с цел осиновяване!!! Едната овчарка вече е взета, само е въпрос на дни да си я преберат, но другото е на линия и чака новите си стопани. Има и един огромен кавказец, който е бил пазач, но е лошичак, пък и незнам как човека след време ще го прибере у тях в апартамента. r)

#7 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 09:25 AM

Цитат

r) Ами за добро алармаджийче се сещам - пинчерчетата, ама голямо куче дето да лае... По принцип кучето лае, като са там стопаните да ги известява, ама като е само - лае може би, ако е уплашено. Но пък от пазачи аз не разбирам... Пък и от лаене - моите все са ми мълчаливички w)

oleeee

#8 Потребителят е офлайн   munk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 09:46 AM

Мии, предложение!
Може да се организираме за събота, кола също ще намерим. Ако имаш тогава време, ще ти пратя телефон, за да отидем заедно и да го видиш!
Има и втори вариант, през седмицата, има гледач там, ще ти оставя и нейния телефон, ако ти е по-удобно, пак да го видиш.
Иначе се ходи с автобус 111, има спирка там.
А кучето е прекрасно! Няма да сбъркаш 1super
User's Signature

Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 10:30 AM

Пуснете някоя снимка да я покажа на човека. Ако намеря кола ще отида да го взема, но съм до 18ч. на работа дали не е проблем?
За събота - по принцип съм на работа до 12ч. wink , ако се измъкна мога и по-рано, но не искам да ви занимавам чак толкова "-Даи ми куче ама ми го и докарай" b) .
Аиде така да го направим, дайте снимка, днес ще го покажа и утре ще пиша дали го взимаме, и дали съм намерила някои жертвоготовен съсед да ни закара/прибере от Суходол с кучо. Пък тогава ще мислим варианти.

#10 Потребителят е офлайн   yavor50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 10:55 AM

Утре се очертава да ходим до Сеславци за далматина, може да вземем някое и за твоя човек. Само да си избере от каталога...
За парите да не се притеснява - има спомоществовател. Доставка - по домовете :)
User's Signature

Качена снимка

#11 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 16 August 2006 - 11:00 AM

Цитат

Само да си избере от каталога...

l) l) l)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#12 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 August 2006 - 01:13 PM

В мамешкия форум покрай кучешките теми размених с една потребителка няколко мейла. В квартала им - Овча купел, имало куче, което лаело нощем и съседите били много негативно настроени. Искали да викат Екоравновесие. Посъветвах я да му потърсят дом, като предложих да ида на място, да направя снимки, да огледам кучето и да пусна инфото.
Очаквам отговор от нея.

#13 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 01:29 PM

Цитат

Утре се очертава да ходим до Сеславци за далматина, може да вземем някое и за твоя човек. Само да си избере от каталога...

След кастрацията колко време му трябва да се възстанови /имам впредвид раната да зарастне/ т.е. колко време трябва да се наблюдава защото го измислих така мога да го взема за една вечер мах. две вкъщи до го гледам и после да го дам, но дали ще е достатъчно? Иначе първо погледнах каталога от Сеславци n) , но кастрацията ме притеснява много + че реално преди да се вземе няма да имаме реална представа за нрава на кучето.

#14 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 01:35 PM

[quote] [/QUOTE]
След кастрацията колко време му трябва да се възстанови /имам впредвид раната да зарастне/ т.е. колко време трябва да се наблюдава защото го измислих така мога да го взема за една вечер мах. две вкъщи до го гледам и после да го дам, но дали ще е достатъчно? Иначе първо погледнах каталога от Сеславци n) , но кастрацията ме притеснява много + че реално преди да се вземе няма да имаме реална представа за нрава на кучето. [/quote]
Тук си права. Все пак е нужно да се знае какъв му е характера, а и куче взето от Сеславци е хубаво да бъде под наблюдение няколко дена. Така че пак препоръчвам да видиш кучетата в Суходол.
Снимка може чак утре!

#15 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 01:51 PM

Добре тогава утре ще чакам снимка и ще се пробвам да отида да го видя munk ми пусна телефони да се обадя, но аз пак питам до 18ч. съм на работа значи най-рано 19,30-20ч. мога да съм в Суходол струва ми се късно ще има ли някои там да ми го покаже. И дали ходи някаква маршрутка до там?

#16 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 01:59 PM

Толкова късно незнам дали ще е възможно. Иначе освен автобус 111 до там има и маршрутка 19.

#17 Потребителят е офлайн   yavor50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 02:05 PM

Цитат

Цитат

След кастрацията колко време му трябва да се възстанови /имам впредвид раната да зарастне/ т.е. колко време трябва да се наблюдава защото го измислих така мога да го взема за една вечер мах. две вкъщи до го гледам и после да го дам, но дали ще е достатъчно? Иначе първо погледнах каталога от Сеславци n) , но кастрацията ме притеснява много + че реално преди да се вземе няма да имаме реална представа за нрава на кучето.

Гледай сега - утре може би и повече от две кучета ще извадим и ще ги настаним на хотел /не в Суходол/. Поне 3 дни до една седмица ще трябва за възстановяване от кастрацията - до тогава ще си проличи и характера. Така че, ако до тогава не сте взели - заповядайте. Утре ще има и снимки.
П.П. Ако искаш остави на лични един мобилен за връзка - утре от изолатора ако има някое, което отговаря на условията, да го вземем. Пак да повторя - докато се възстанови от операцията - на хотел, няма вие да плащате.
/А да видим Суходол дали ще излязат сега с по-добра оферта :)/
User's Signature

Качена снимка

#18 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 04:43 PM

"Колега" това заяждане ли е? С парите на другите всеки може! Дай да видим дали можеш кат нас от джоба да вадиш.

П.С. И кажи на девойката, че бензина задължително трябва да си го плати, че иначе може да я разнесете из София, че не си е платила.

#19 Потребителят е офлайн   yavor50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 04:53 PM

Цитат

"Колега" това заяждане ли е? С парите на другите всеки може! Дай да видим дали можеш кат нас от джоба да вадиш.

П.С. И кажи на девойката, че бензина задължително трябва да си го плати, че иначе може да я разнесете из София, че не си е платила.

Колеги не знам дали сме. Последното нещо, което ще седна да правя тук, е да се заяждам. Просто се пошегувах, защото нещо започна да ми приличана наддаване, ама като и да е. Това за бензина нещо не го разбрах, но аз като цяло не разбрах реакцията ти, така че...

П.П. Не е много възпитано да гледаш в джоба на другите хора, поне така са ме учили...
User's Signature

Качена снимка

#20 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 05:02 PM

Цитат

Цитат

Колеги не знам дали сме. Последното нещо, което ще седна да правя тук, е да се заяждам. Просто се пошегувах, защото нещо започна да ми приличана наддаване, ама като и да е. Това за бензина нещо не го разбрах, но аз като цяло не разбрах реакцията ти, така че...

П.П. Не е много възпитано да гледаш в джоба на другите хора, поне така са ме учили...

"Kolega" ако не си забелязал е в кавички! А това, че ти е заприличало на наддаване е странно, защото целта е да осиновим куче, което сме спасили от Сеславци, а не търг.

А послеписа ти го оставям без коментар!

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни