Търся куче пазач
Публикувано: 16 August 2006 - 05:08 PM
bianko пусни утре снимки на това от Суходол пък ще видим.
yavor не се съобразявайте с моите критерии взимайте каквото ви хареса пък аз ще покажа всичките.
п.п. бензина ще си го платя така или иначе b) и нещо се почувствах между чука и наковалнята пък неразбрах защо...........
Публикувано: 16 August 2006 - 06:33 PM
Рино/каракачанското куче/е добър за тази цел,но и той се нуждае от лечение,а и после за апартамент-трудна работа.
Не ми се сърдете,че говоря така...но това е моето мнение.Не искам да давам кашлящо куче,та после и него да мисля,и да се налага и на друго място да ходя да го гледам.
За куче,което се сещам от Суходол е Краси...Незнам как седят нещата с него,но мисля,че той е здрав и достаъчно едър в сравнение с Черньо.
Утре обещавам да ги снимам,но ще се прибера в късния следобед чак.Сутринта няма да мога да съм там,защото ще ходя до изолатора.Предполагам,че и оттам ще извадиме нещо.Доколкото знам черно-белия сетер на петната е още там и мислиме утре да го извадиме.
Човека няма да остане без куче със сигурност.Само моля ви ,не се карайте.Нали сме всички тук мислиме тяхното добро,моля ви... d)

Мод: Снимката е прекалено голяма за подпис.
http://photos-g.ak.f...9_7667412_n.jpg
Сбогом моя любов, аз не плача...
Публикувано: 16 August 2006 - 06:57 PM
Прикачени файлове
-
shame2.jpg (36.27K)
Брой сваляния: 76

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 August 2006 - 09:41 PM
Краси е куче , за което съм поела грижа и не се дава за лаене и синджир.
Toni_mark - черното куче- има си подпечител- не го мисли.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 16 August 2006 - 11:30 PM
Цитат
Е как ще гледа кучето, като той още от сега не може да отдели 30лв? С какво ги храни тия твари пред блока Ви?
Доста пенсионери носят кучета в кучкарника точно поради невъзможност да ги гледат, а тук се говори за инвалид, който няма 30 лв.
Ако случайно се разболее псето, кой ще го закара на лекар и кой ще плати?
Против.
Публикувано: 17 August 2006 - 09:11 AM
Цитат
Цитат
Е как ще гледа кучето, като той още от сега не може да отдели 30лв? С какво ги храни тия твари пред блока Ви?
Доста пенсионери носят кучета в кучкарника точно поради невъзможност да ги гледат, а тук се говори за инвалид, който няма 30 лв.
Ако случайно се разболее псето, кой ще го закара на лекар и кой ще плати?
Против.
Проблема не са 30лв. за вадене - сам знаеш Вет, лечение, транспорт...май са повече, да човека е инвалид пак знаеш лекарства и т.н., иначе котките ги храни добре, поне според, мен гранули, поне 1 седмично пиле или риба досега "попарка" или някаква такава каша не съм видяла /виж това, че не ги е кастрирал им е проблема не храната, но и тва ще го сторим скоро/
Но и аз почнах да се питам дали е разумно, не от гледна точка на това как ще живее в базата /предното куче, което е било там е умряло от старост на около 13г./, а по скоро дали наистина ще го вземе у тях както ми обеща ако напусне, и по скоро съм провокирана от това, че в момента в нас има едно дребно с неясна съдба след като собственика му е в болница след инфаркт а е гледал 7 кучета n) . И аз незнам вече...май сте прави
п.п. ristis в момента и аз нямам 30лв., май в бюджета имаме към 12лв. до Понеделник, а сме двама и работим и не излизаме много много b) така, че на моменти смятам знаеш случва се... r)
Без лоши чувства drink
Публикувано: 17 August 2006 - 05:50 PM
Цитат
Сравненията ти-...като.... - неуместни са.
исках да разведря обстановката че беше много нажежена и ми се стори глупаво, това за което спорите... s)
извинете, ако е било неуместно и съм засегнала някого... n)
Публикувано: 17 August 2006 - 10:36 PM
Кандидат No. 1

Улегнал, с дълго CV /както се вижда от белезите по лицето/, показа завидни умения по време на интервюто и надвика всички останали кандидати. Внушителен на вид, с размери на овчарка, макар и доста заслабнал след краткото си пребиваване в Сеславци ООД. Възраст 3-4 години.
Кандидат No. 2

По-дребен и набит от кандидат No. 1, още не е усвоил изцяло уменията на добър викач, но определено има желание за придобиване на нови знания и издигане във фирмената йерархия. Възраст около 2 години.
И двамата кандидати са мъже, макар мъжестеността им да е вече само символична. В добро здраве са, ваксинирани против бяс. Можете да направите събеседване с тях, както и с останалите, спасени от Сеславци днес, в хотела в кв. Гевгелийски. За повече информация - на лични.
Публикувано: 21 August 2006 - 03:10 PM
Прикачени файлове
-
darki1.jpg (11.01K)
Брой сваляния: 68

Публикувано: 21 August 2006 - 03:11 PM
Прикачени файлове
-
darki2.jpg (13.6K)
Брой сваляния: 70

Публикувано: 21 August 2006 - 03:32 PM

Мод: Снимката е прекалено голяма за подпис.
http://photos-g.ak.f...9_7667412_n.jpg
Сбогом моя любов, аз не плача...
Публикувано: 21 August 2006 - 11:34 PM
Щото "белодробна вирусна инфекция"- като диагноза- к`во е- и какъв е вирусът!Знаем всички ,че срещу вирус нямаме нещо особено като лечение специфично- например да вкараме антитела със серум ,плюс симптоматично имуностимулатори , антибиотици за вторични инфекции и т.н.Не истерясвайте.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 22 August 2006 - 08:28 AM

Вход

Горе
Цитиране +