Хубавият дебеланко Пепи Котак мраморно таби
Публикувано: 07 November 2012 - 12:03 PM
Нямам възможност да направя нищо за него, освен тази тема.
Ако някой си го хареса, ще говоря с момичетата от кафето, които го хранят, да го закарат за кастрация и обезпаразитяване.
Обещала съм докато не настаня Панчо и Защотко в приемен дом и не бъде осиновено поне едно от 32те животни, за които съм поела ангажимент, да не поемам нови.
Така просто не успявам на никого да помогна, а хаотично се мятам насам-натам, изнервена, вбесена и мразеща пощата и телефона, от където пристигат нови и нови молби за помощ.
Превръщам се в зла вещица и дразня себе си и околните :) А това е крайно ненужна негативна енергия. Така че, моля ви, помогнете да намалим негативната енергия, която и без това е прекалено много :)

Публикувано: 08 November 2012 - 12:45 PM

Публикувано: 08 November 2012 - 01:13 PM
Elizd, в 08 November 2012 - 11:45 AM, написа:
На мен! Ама в случая не ти върша работа

Дано да се престраши някой...Такъв красавец е Пепи, нищо хубаво не го чака на улицата, а идва и зима.
Стискам му палци!

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 09 November 2012 - 03:47 PM

Публикувано: 11 November 2012 - 09:12 PM
Дано бързо се пребори с възпалителния процес, за да действаме и по въпроса с хернията.
В петък така е мъркал, че почти не са могли да го преслушат. В събота беше все така гушлив и гласовит, но пък днес нямаше глас и се молеше за внимание шепнешком.

Публикувано: 12 November 2012 - 03:16 PM

Публикувано: 12 November 2012 - 03:55 PM

Публикувано: 24 November 2012 - 03:07 AM

Дробовете са чисти, тестът за хламидия е отрицателен. Има антитела за токсоплазма, но най-вероятно не е заразен (предстои още една копропроба, първата е показателна, че не е излъчвател).
"Хернията" е всъщност е безобидно образувание.
На снимката се е видяло и че има 2 сачми, някой е стрелял по това уникално гальовно и мило коте...

Публикувано: 24 November 2012 - 07:03 AM
Публикувано: 24 November 2012 - 09:44 AM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 24 November 2012 - 09:49 AM
Публикувано: 24 November 2012 - 10:36 AM
Само да уточня, че
Elizd, в 24 November 2012 - 03:07 AM, написа:
т.е. все още не можем да сме 100% категорични, има още една копропроба след 14 (вече май 12) дена.

Публикувано: 30 November 2012 - 12:10 PM
От днес Пепи е под карантина в отделено помещение в офиса на v100. Следващите важни дати за Пепи са
04/12 - cestal
05/12 - корпорпроба
07/12 - ваксина, ако всичко е наред
28/12 или след празниците, зависи кой ще гледа Пепи тогава (имаме вариант за почивните дни) - кастрация и може би - операция на образуванието.
Все още не сме решили какво ще правим с това образувание, ако не расте може и да забавим засега интервенцията.
Ще бъде глезен с отлична храна и ще мажат очето още малко (3 пъти дневно).
Имаме договорка с v100 те да са приемен дом до операцията (около месец-месец и половина), през което време да го наблюдаваме и ако всичко е наред (както очакваме), ще бъде осиновен!
Благодаря на v100 за всичко!

Публикувано: 30 November 2012 - 12:17 PM

Публикувано: 01 December 2012 - 03:18 PM
Колежките вече откровено ме мразят - имат забрана до сряда да се доближават до барбарончето! Мажем с мехлемче очетата, много послушен пациент. Пу-пу, сутринта очичките му бяха бистрички и сухички! Обещаните снимки не можах да направя, поради собствената ми глупост - едваа като извадих телефона си, видях, че батерията е почти празна, а зарядното е у дома. Довечера зареждам и утре - снимчици на Негово височество. Целувки от нас и до утре!
Публикувано: 02 December 2012 - 12:03 PM
- Цветята в офиса - оцелели!
- Хигиена - повече от отличен!
- Очички - сухички и бистри, но продължаваме мазането.
- Папкане - с апетит, пийваме и водичка, както си му е ред.
- Манекенски заложби - нула на квадрат - почти колкото собствените ми фотографски заложби - бягаме от телефона незнайно защо. Разгеле направих няколко отвратителни фотоса, следобед като се прибера, ще помоля коленопреклонно щерката да ги прехвърли от телефона на компа и ще ги кача във форума.
ЩАСТЛИВИ СМЕ!