Тоалетна за куче
Публикувано: 05 October 2006 - 11:57 PM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 06 October 2006 - 08:22 AM
Цитат
Питах за цена и се изприщих a) Някъде над 40 лева, комплект пеленки 7 бр. 15 лева. В аптеката продават чаршафи нещо като памперси с найлон от долу, вършат същата работа, бройката е 43 стотинки.
Публикувано: 06 October 2006 - 09:27 AM
Цитат
Цитат
Питах за цена и се изприщих a) Някъде над 40 лева, комплект пеленки 7 бр. 15 лева. В аптеката продават чаршафи нещо като памперси с найлон от долу, вършат същата работа, бройката е 43 стотинки.
bl)
Ползвала ли си такива чаршафи от аптеката?Помагат ли?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 06 October 2006 - 10:22 AM
другаде писах ама поне 100 лева месечно ще ви излиза гледането на малкото, извинете но ми се срува малко несериозно такова отношение, ако трябва съберете пари или просто не взимаите куче, понякога недай боже за лечение се налага да се дават суми 200-300-500 лева, за това готови ли сте, или ще дадете 15 лева за евтаназия?

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 06 October 2006 - 10:28 AM
Цитат
Цитат
Цитат
bl)
Ползвала ли си такива чаршафи от аптеката?Помагат ли?
1super 1super оо да аз само с такива карах докато бебока беше горе с нас.. по цялан нощ изкарва един от големите чаршафи..абе горе долу по 3 чаршафчета на денонощие

Публикувано: 06 October 2006 - 12:34 PM
Цитат
другаде писах ама поне 100 лева месечно ще ви излиза гледането на малкото, извинете но ми се срува малко несериозно такова отношение, ако трябва съберете пари или просто не взимаите куче, понякога недай боже за лечение се налага да се дават суми 200-300-500 лева, за това готови ли сте, или ще дадете 15 лева за евтаназия?
Lutchezar, за мен ли беше този пост?!!?
Имам 3 ЧРТ купени от Москва, няма да уточнявам за кави суми, и един японски хин. Храня ги с храна от по 80 лв. чувала, сам сметни колко е това на месец, водя ги на изложби - пътя и таксите можеш да прибавиш, клетки, поводи, КОЗМЕТИКА да не слагаме ли в сметката....какви пет лева бе човек?!?!
Защо аджеба да давам и 40 лева за нещо, което под друго название е 43 стотинки?!?! По добре да им купя бисквитки и лакомства за тези пари, а да ака и пишка хинката може и на човешко чаршафче r)
Публикувано: 06 October 2006 - 12:55 PM
а за разходите по кучетата който трябва си знае, не искам да коментирам цифрите.
BTW ползвал съм такива пелени при възрастно болно куче и при младо с двигателни проблеми, много добре попиват, разходът е 1 лев на ден ако сте обърнали внимание.

Публикувано: 06 October 2006 - 09:26 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 21 October 2006 - 03:41 PM
Цитат
molja te,bi li mi kazala ima li razlika mejdu tozi sprei i kapkite,i pove4e podrobnosti za spreja.blagodarja.
Публикувано: 27 October 2008 - 05:14 PM
Публикувано: 27 October 2008 - 05:16 PM
Публикувано: 27 October 2008 - 05:18 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 09:52 AM
Публикувано: 29 October 2008 - 12:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 October 2008 - 04:28 PM
Цитат
От аптеката.
Питаш за чаршафи за лежащо болни, но искай малък размер. Опаковка с 20 -30 е 3 до 4 лева.
Публикувано: 29 October 2008 - 05:11 PM
Цитат
Цитат
От аптеката.
Питаш за чаршафи за лежащо болни, но искай малък размер. Опаковка с 20 -30 е 3 до 4 лева.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com