Dog.bg Форуми : Тоалетна за куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Тоалетна за куче

#21 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 October 2006 - 11:57 PM

Имаше ги в Практикер по едно време, наскоро не съм проверявал обаче.
User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#22 Потребителят е офлайн   Елен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2006 - 08:22 AM

Цитат

Искам да попитам на каква цена са тези тоалетни и във Варна намират ли се по зоомагазините?

Питах за цена и се изприщих a) Някъде над 40 лева, комплект пеленки 7 бр. 15 лева. В аптеката продават чаршафи нещо като памперси с найлон от долу, вършат същата работа, бройката е 43 стотинки.
User's Signature

Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   superfly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2006 - 09:27 AM

Цитат

Цитат

Искам да попитам на каква цена са тези тоалетни и във Варна намират ли се по зоомагазините?

Питах за цена и се изприщих a) Някъде над 40 лева, комплект пеленки 7 бр. 15 лева. В аптеката продават чаршафи нещо като памперси с найлон от долу, вършат същата работа, бройката е 43 стотинки.

bl)
Ползвала ли си такива чаршафи от аптеката?Помагат ли?
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.

#24 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2006 - 10:22 AM

Мога ли да ви попитам как ще си купувате куче ако нямате 40 лева за пелени?
другаде писах ама поне 100 лева месечно ще ви излиза гледането на малкото, извинете но ми се срува малко несериозно такова отношение, ако трябва съберете пари или просто не взимаите куче, понякога недай боже за лечение се налага да се дават суми 200-300-500 лева, за това готови ли сте, или ще дадете 15 лева за евтаназия?
User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#25 Потребителят е офлайн   mysi_charly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2006 - 10:28 AM

Цитат

Цитат

Цитат

bl)
Ползвала ли си такива чаршафи от аптеката?Помагат ли?

1super 1super оо да аз само с такива карах докато бебока беше горе с нас.. по цялан нощ изкарва един от големите чаршафи..абе горе долу по 3 чаршафчета на денонощие
User's Signature

Качена снимка

#26 Потребителят е офлайн   Елен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2006 - 12:34 PM

Цитат

Мога ли да ви попитам как ще си купувате куче ако нямате 40 лева за пелени?
другаде писах ама поне 100 лева месечно ще ви излиза гледането на малкото, извинете но ми се срува малко несериозно такова отношение, ако трябва съберете пари или просто не взимаите куче, понякога недай боже за лечение се налага да се дават суми 200-300-500 лева, за това готови ли сте, или ще дадете 15 лева за евтаназия?

Lutchezar, за мен ли беше този пост?!!?
Имам 3 ЧРТ купени от Москва, няма да уточнявам за кави суми, и един японски хин. Храня ги с храна от по 80 лв. чувала, сам сметни колко е това на месец, водя ги на изложби - пътя и таксите можеш да прибавиш, клетки, поводи, КОЗМЕТИКА да не слагаме ли в сметката....какви пет лева бе човек?!?!
Защо аджеба да давам и 40 лева за нещо, което под друго название е 43 стотинки?!?! По добре да им купя бисквитки и лакомства за тези пари, а да ака и пишка хинката може и на човешко чаршафче r)
User's Signature

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2006 - 12:55 PM

Елен, изобщо не е за теб, просто визирам че ако човек няма 40 лева не би трябвало да се замисля над покупката на куче-бебе.

а за разходите по кучетата който трябва си знае, не искам да коментирам цифрите.

BTW ползвал съм такива пелени при възрастно болно куче и при младо с двигателни проблеми, много добре попиват, разходът е 1 лев на ден ако сте обърнали внимание.
User's Signature

#28 Потребителят е офлайн   superfly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2006 - 09:26 PM

Аз съм готов и ще дам ако трябва ( а явно ще трябва ) 40 лв за пелена,но както каза елен има по практичен и ефтин начин.А пък пишкането и останалите нужди ще са ми последния проблем като взема мъник,но това не ме притеснява.Като си обичаш животинката тия неща макар и не много хубави се налага да ги правиш понякога. ;)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.

#29 Потребителят е офлайн   anabel Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 03:41 PM

Цитат

оооо никакви тоалетни не трябват..в аптеките се продават такива чаршавчета за възрастни хора и бебета...стигат за цяла вечер че и повече...Чарли докато беше вътре в нас..само там пишкаше...дори и акаше там..е вярно и ние направихме огромнаа грешка..купихме си спрей за пишкане..напръскахме веднъж чаршафа..тя на секундата отиде и се изпишка..от там натаък не имало нужда да пръскаме със спрея..ааа дадохме 13 лева..ама карай..та памперсите струват стотинки..има големи размери за възрастни хора(в случея и за големи кучета)и малки размери..(за кученца) :) 1super super best

molja te,bi li mi kazala ima li razlika mejdu tozi sprei i kapkite,i pove4e podrobnosti za spreja.blagodarja.

#30 Потребителят е офлайн   Калоян Кирилов Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 02:53 PM

Скоро ще си имам един мъник вкъщи и искам да попитам понеже ще е бебе, проблем ли ще е ако му сложа памперс за кучета. Ще му пречи ли? Някой слагал ли е на неговото мъниче?

#31 Потребителят е офлайн   Антония Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 05:14 PM

Какви са тези памперси, ако са като гащи - едва ли ще ги търпи. Аз ползвах правоъгълни хигроскопични пелени с найлон отдолу, които се слагат на пода и кучо се приучава да пишка на тях. В кучешките магазини са доста по-скъпи, затова ги купивах от хуманитарните аптеки.

#32 Потребителят е офлайн   Юлия Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 05:16 PM

Памперсите за кученца представляват постелки, не се слагат на кучето. Много са ефективни. Поставете кученцето върху тях да ги помирише, и скоро само ще започне да ходи там. Напоени са със съставка, която привлича животното, и се усеща само от него. 

#33 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2008 - 05:18 PM

А те как изглеждат?
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#34 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 October 2008 - 09:52 AM

Имам куче-бебе в къщи от 2 дни големия приблем е ходенето до тоалетна. От къде мога да взема такива пелени, тези напоените и каква е цената.. четох подробно всичко но нещо не схванах ... 43 ст. 1 лев, 40 лева. Каква е цената им и от къде да си взема за да може Айра по бързо да свикне да ходи там на тоалетна.(Айра е мини пинчер на 40 дни) Благодаря ви много :wub:
User's Signature

Качена снимка

#35 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 October 2008 - 12:14 PM

От зоомагазини. За да се ориентирате в цените, потърсете он-лайн магазини. Гугъл ще ви помогне.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#36 Потребителят е офлайн   Елен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 04:28 PM

Цитат

Имам куче-бебе в къщи от 2 дни големия приблем е ходенето до тоалетна. От къде мога да взема такива пелени, тези напоените и каква е цената.. четох подробно всичко но нещо не схванах ... 43 ст. 1 лев, 40 лева. Каква е цената им и от къде да си взема за да може Айра по бързо да свикне да ходи там на тоалетна.(Айра е мини пинчер на 40 дни) Благодаря ви много :wub:

От аптеката.
Питаш за чаршафи за лежащо болни, но искай малък размер. Опаковка с 20 -30 е 3 до 4 лева.
User's Signature

Качена снимка

#37 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 October 2008 - 05:11 PM

Цитат

Цитат

От аптеката.
Питаш за чаршафи за лежащо болни, но искай малък размер. Опаковка с 20 -30 е 3 до 4 лева.

М да, правилно. Самата тоалетна, в която се защипват памрпесите -за нея писах, че е от зоомагазин. А "напоените" с миризма памперси са бош-лаф работа. Тези, които е писала Елен си вършат перфектна работа.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#38 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 October 2008 - 06:53 PM

Много ви благодаря :wub: Искам да се похваля имаме напредък :yahoo: :yahoo: :yahoo: Айричка се опитва колкото може да пикае в тоалетната, поне за сега ;D ;D ;D а за по нататък ще видим  :wub:
User's Signature

Качена снимка

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни