п.п.бясна съм, но емоцията в случая няма да помогне на животното...
Цезар спешно търси дом! бял питбул
Публикувано: 18 November 2012 - 05:35 PM
Ще го формулирам така: Гледан до сега в апартамент,спал на диван.Има си семейство,та дори и дете което обожава.Обаче,както си го гледали до сега, искат да го махат по настояване на единия член на семейството.Възраст 1 година и 7 месеца,в отлично здраве,ще бъде кастриран тази седмица.Имам срок 7 дни,иначе отива вързан някъде в някакъв двор на синджир.Кучо е адски активен,има хигиенни навици в къщи не прави бели.Не се разбира обаче с други кучета независимо от пола.Пропускам факта,че искаха да го изхвърлят на улицата,че искаха да го дадът в Сеславци и т.н.,все такива готини и приятни неща.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 19 November 2012 - 03:40 PM
внимавайте да не го лапнат за бойно куче...това е по-лошо от цял живот на синджир...поне е някакъв живот,вместо разкъсан и окървавен.стискам палци да се намери точния човек.пуснах го на една приятелка,тя има същото куче,но женско,ако може да помогне нещо.жалко че не се разбира с други кучета
Публикувано: 19 November 2012 - 06:18 PM
Относно мъжки кучета,едва ли ще стане,но поне да има приемливо поведение.Това разбира се става с много работа.Все пак мисля,че с женски би могло да се получи,но пак трябва работа естествено и пълен контрол.На Цезар му трябва стопанин с опит задължително,много разходки и желязна дисциплина.Дава се единствено за гледане вътре,за бой, спаринги,ролки и тем подобни гнусотии изобщо никой да не си помисля.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 20 November 2012 - 09:13 AM
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +