Мечо заслужава истински стопанин,който да го обича
Публикувано: 28 November 2012 - 05:03 PM
Това е Мечо.За трети път попада в Сеславци.Знам му цялата история,но главното е,че не е случил на стопанин.Ще се опитам да помогна на животинката този път да бъде осиновен от човек,който няма да го изостави.Мечока е на около 5 години,много добър.Единственият проблем е,че засега не желае да ходи на повод.Аз го изваждам от къщичката,в която лежи,защото сам не иска да излезе и започваме с малки крачки да напредваме с разходките.Има моменти в които спира,ляга по гръб и вирва краката за да го чеша по корема.Търся приемен дом за него, докато му намеря постоянен.Тел.0886267643-Лили
Публикувано: 30 December 2012 - 12:26 AM
За съжаление приемен дом немога дапредложа.Много е красив Мечо.
Мога само да мунамеря местенце в хубав Немски приют.Но за дазамине наистинаще е добреда премине през приемен дом,да свикне с хора,да добие навици,да се сприятели с повода.Социализацията много помага за последващо осиновяване в приюта,да не кажа че е решаваща.Контактните животинки се осиновяват по-бързо в масовия случай.
Желая ксъмет на Мечо!
Мога само да мунамеря местенце в хубав Немски приют.Но за дазамине наистинаще е добреда премине през приемен дом,да свикне с хора,да добие навици,да се сприятели с повода.Социализацията много помага за последващо осиновяване в приюта,да не кажа че е решаваща.Контактните животинки се осиновяват по-бързо в масовия случай.
Желая ксъмет на Мечо!
Публикувано: 05 June 2013 - 11:34 PM
Публикувано: 20 June 2013 - 11:25 PM
Търся постоянен или приемен дом за Мечо.За съжаление не успявам да ходя всяка седмица в Сеславци,защото имам и други кучета,ходя и при тях.Пътуването до приюта с градския транспорт ми отнема часове.
Притеснявам се за него,защото стои там вече доста дълго време.Мечо ще се чувства много по-спокоен в дворче,където няма много кучета.Ако някой желае да предложи временен или постоянен дом на този сладур,моля да ми се обади.
Притеснявам се за него,защото стои там вече доста дълго време.Мечо ще се чувства много по-спокоен в дворче,където няма много кучета.Ако някой желае да предложи временен или постоянен дом на този сладур,моля да ми се обади.
Публикувано: 16 July 2013 - 11:49 PM
Публикувано: 19 July 2013 - 10:49 PM