Мечо заслужава истински стопанин,който да го обича
Публикувано: 11 September 2013 - 10:39 PM
Познавам добре lillis. Знам за колко кучета се грижи и колко средства отделя за тях от малкото, с което разполага.
Познавам добре и Мечо. Знам колко стрес изживя през дългите месеци, прекарани в Сеславци. Той има реален шанс да живее нормално в нормална държава някъде в западна посока.
Хайде, нека помогнем на Мечо! За да се справи със стреса, да бъде отново контактен и да има доверие в нас, хората, е нужен приемен дом.
Такъв дом има, но за 90 лв. на месец. lillis има възможост да подсигури единствено храната.
Скъсана съм финансово, но ще отделям /неизвестно от къде/ по 15 лв. месечно, които ще предавам лично.
Моля ви, отделете и вие по нещичко, въпреки оскъдицата, за да дадем шанс на Мечо!
Мечо има само нас.
Познавам добре и Мечо. Знам колко стрес изживя през дългите месеци, прекарани в Сеславци. Той има реален шанс да живее нормално в нормална държава някъде в западна посока.
Хайде, нека помогнем на Мечо! За да се справи със стреса, да бъде отново контактен и да има доверие в нас, хората, е нужен приемен дом.
Такъв дом има, но за 90 лв. на месец. lillis има възможост да подсигури единствено храната.
Скъсана съм финансово, но ще отделям /неизвестно от къде/ по 15 лв. месечно, които ще предавам лично.
Моля ви, отделете и вие по нещичко, въпреки оскъдицата, за да дадем шанс на Мечо!
Мечо има само нас.
Публикувано: 24 September 2013 - 11:46 PM
В понеделник извадихме Мечо от Богров и го закарахме в приемния му дом.Благодаря на Елиза,че помогна с танспорта и на две дами,които платиха престоя и храната в приемния дом на Мечо за един месец ,но пожелаха да останат анонимни .Отначало Мечока беше доста уплашен,много премествания му се събраха напоследък,но когато го качих в колата се успокои.Разбра,че след като съм с него значи нищо лошо не го очаква и ме близна по ръката.През целия път ме гледаше.Показвам снимки на един изключително доволен и щастлив Мечо. Започвам да му търся дом.
Публикувано: 13 November 2013 - 11:22 AM
Мечо е все още в приемния дом.Там е с други кучета и няма проблем с тях.Благодаря на Валя за 30 лв.които ще добавя към плащането за втория месец престой.Винаги ми е било неудобно да моля за помощ с парички.Стараех се досега да плащам сама,но този път няма да мога да се оправя.Ако може някой да ми помогне финансово за престоя на Мечо,защото той се оказа четвъртото куче,за което плащам приемен дом.Освен другите две мои в къщи и 6 в дворчето в автосервиза(тях си ги храня с мои средства).Продължавам да търся постоянен дом за Мечо в двор,но не вързан.Вероятноста да замине в чужбина отпадна,защото се намесиха хора,които излъгаха,че Мечо е несоциален и агресивен,въпреки,че даже и от снимките се вижда "агресията" му и "несоциалния" му храктер. Така,че засега вероятно ще трябва да търся дом на кучето в България.
Публикувано: 22 January 2017 - 12:05 AM
Не съм писала отдавна в темата на Мечо.Моя приятелка пое грижите за него и го настани в хотел,а през това време му търси дом в чужбина.Много съм и благодарна.Вече около две години е там.Мечето се чувства добре,понякога го посещавам.Най-добре ще му бъде да си има стопани и истински дом,но и това ще стане.
Публикувано: 03 December 2017 - 09:58 AM
Лили много съжалявам да прочета това. Ти направи всичко възможно и се бори за неговия живот толкова дълго време. Мечо има щастието да те срещне и е бил щастлив в своя живот с теб. Прекланям се пред твоето усърдие и голямо сърце. Тичай под дъгата скъпи Мечо, ти вече си с твоите приятели и нямаш болки.