Дано регистрираната женска си намери подходящ партньор та да се радваме на новите попълнения
Акита
Публикувано: 12 April 2010 - 12:33 PM
Публикувано: 12 April 2010 - 01:18 PM
В Сърбия все пак има достатъчно развъдници с поколения и цените са доста под 2000 евро.
......Мъжки регистриран има и то много качествен екземпляр - от Радомир, отвреме на време пишат тук,........но има явно някакъв "проблем"с женската акита....

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 12 April 2010 - 10:24 PM
Днес около 19-19.30,в Пловдив,по ул.Богомил,покрай стадион Ботев,две жени разхождаха две бели акити.Кучетата адски много ме впечатлиха,наистина,уникално красиви са!Та,да питам аз,подвизават ли се тук във форума,и ако да,ще е нахално ли за малко снимки и информация,или поне страницата от форума,на която да намеря?
Благодаря предварително!
Публикувано: 12 April 2010 - 11:35 PM
Публикувано: 13 April 2010 - 01:09 PM
Само от други кучета ли те ревнува или и от хора ?
Много ми е интересно ?
Може ли да пуснеш при възможност още снимки на Рокси !

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 13 April 2010 - 06:34 PM
Разбира се , ще пусна веднага щом направя хубави.
Публикувано: 14 April 2010 - 09:00 PM
От известно време наблюдавам нападки относно кучетата без родословие .Какво променя качеството на кучето един документ ? Чудя се за бизнес ли става дума или за отношение спрямо домашните ни любимци.
Виждала съм екземпляри внесени от чужди развъдници с документи за произход ,които лично аз неоприличавам на Акита ину. Защо като в България няма "добри кучета " виждам възхищението на много от хората ,който ме срещат и заговарят по време на разходките ми с моите акити? Защо след ,като не притежавам документи и не би трябвало да са качествени - по вашите думи ,никой не ги оприличава с друга порода или да има съмнение за евентуална кръстоска ?
Акита не може да бъде объркана с друго куче .
Обичайте си кучетата заради това, което са и това ,което Ви носят , а не заради чипа и документа !
Публикувано: 15 April 2010 - 10:21 AM
[/quote]
Гери, напълно съм съгласна с теб !
Аз имам куче без родословие, но от родословни родители...много я обичам, тя е част от семейството ми - дори спи при мен....Носи ни много радост и любов....но, ако съм откровенна ме е яд от време на време, че няма родословие.....въпреки, че мога да и връча най-голямата титла - ТИТЛАТА НА ЛЮБОВТА И ПРИЯТЕЛСТВОТО !
Сигурна съм, че твоите кучета също са от родословни родители.....но за да оцелее във времето определена порода е необходимо родословие ! Необходимо е според мен най-вече заради уважението към самата порода !
Акитата Рокси е от твоите кучета - видях я преди време на една изложба - много красиво куче - истинска бяла японска акита.....

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 15 April 2010 - 04:47 PM
Имам мъжка акита-ину на 3 месеца и половина.
Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение, даде съвети и напътствия, тъй като тази порода е върло непозната на територията на България.
Вече мисля да си сложа табелка с надпис какво ми е кучето като го разхождам, щот езика ми хвана мазоли да обяснявам каква порода е... smile.gif
Здрасти! ((: Ти питаш за информация отностно кучето като порода и характер или как да го представиш пред др. хора?
Тупърва чувам за такава изложба, да ще отида! А Вие?!

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 15 April 2010 - 04:48 PM

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 15 April 2010 - 04:50 PM
Имам мъжка акита-ину на 3 месеца и половина.
Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение, даде съвети и напътствия, тъй като тази порода е върло непозната на територията на България.
Вече мисля да си сложа табелка с надпис какво ми е кучето като го разхождам, щот езика ми хвана мазоли да обяснявам каква порода е... smile.gif
Здрасти! ((: Ти питаш за информация отностно кучето като порода и характер или как да го представиш пред др. хора?
А каква е връзката откъде съм купила кучето? Сигур изглеждам тъпа, ама не мога точно да вдяна в отговор на моето запитване...
Ще пусна снимки, веднага като се прибера, кучето е просто НЕИЗМЕРИМО. Със всякакви стандарти, на 3 месеца и 20 дни сме 14 кила, но сме дребнички в сравнение с някои други (внесени в същия период) И моето куче все още НЕ Е ПОЛУЧИЛО РОДОСЛОВИЕ, но ме притеснява факта, че тези кучета са внесени отдавна, а няма клуб за осигуряване на техния обмен на опит.

Публикувано: 15 April 2010 - 04:58 PM

Публикувано: 15 April 2010 - 07:17 PM
Публикувано: 15 April 2010 - 07:25 PM
Публикувано: 15 April 2010 - 07:33 PM
Публикувано: 15 April 2010 - 07:40 PM
Аз нямам кученце в процес на търсене съм от 2-3 месеца, и просто е някакъв кошмар! Хората масово злоупотрбяват и си мислят, че могат да продават всякакви кръстоски за Акита!
Публикувано: 15 April 2010 - 07:51 PM
Аз нямам кученце в процес на търсене съм от 2-3 месеца, и просто е някакъв кошмар! Хората масово злоупотрбяват и си мислят, че могат да продават всякакви кръстоски за Акита!
Защо се заяждате не мога да разбера? Вместо да си помагаме като хора обединени от една НЕВЕРОЯТНА порода, да се мъчим да постигнем напредък в развитието на развъдници в Б-ия и да просперираме като стопани и бъдещи такива, някой си бодат очите с клечки??? Не е редно така! Моля ви не забравяйте, че ако имате вече куче - приятел и сте доволен от това и не смятате да се включвате за в бъдеще има др. хора за които всички вълнения и препятствия тепърва предстоят! Не е нужно с такива напатки да се започва!

Вход

Горе
Цитиране +