Акита
Публикувано: 08 February 2011 - 10:22 AM

За 10 дена качи с един килограм, което е много според мен ! Побъркава ме с това варено пиле и ориз - от два дена се мъчим само на суха храна. Беше изправила ушите много интересно на страни, но и те порастнаха и клепнаха отново.......променя се много бързо, всеки ден имам различно куче....

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 08 February 2011 - 01:14 PM

Публикувано: 09 February 2011 - 08:55 PM
akitafan, в 09 February 2011 - 02:17 PM, написа:
Моята гордост Тайра е вече тренирана детегледачка на малката ми племенница!!!!
Добре дошли отново ! Не бяхте писали толкова дълго .........Пускайте по-често снимки ! Тайра е страхотна !

И да примомня на новите потребители akitafan е съсдател на темата АКИТА !

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 13 February 2011 - 09:47 PM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 17 February 2011 - 01:22 PM
Колкото до Химера и Норта - Петя, имаш страхотни животни!!! Много се радвам, че намери начина да приобщиш толкова доминиращи и своенравни породи каквито са хъскито и акитата. Имай предвид, че Химера ще продължи да се опитва да доминира, но слава Богу, Норта е от порода, която е изключително дружелюбна... мисля че това си го знаеш, както и всичко изказано от мен досега, но...аз да си кажа...знаеш си ме каква съм...

А моят Хачи става изключително уравновесен, благодарение на тренировките, на които вече не ходим, но както Сизър от Енимъл Планет ни съветва - всичко се корени в стопанина!

Страшно се радвам на снимките ви! Тайра е уникална! Поне се успокоих, че Хачи не е единственият с такава муцунка! Пускайте още, ние като имаме нови също ще пуснем!
Поздрави, отглеждайте любимците си както подобава - а именно като членове на семействата, защото те са наистина такива!
Моят е уникален!!! Не търпи някой да вика, веднага отива до него и го потупва с лапа, да се успокои. Ако иска нещо - го изказва моментално по начин, който няма как да не разбереш....

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 17 February 2011 - 04:15 PM
lilianas, в 17 February 2011 - 10:27 AM, написа:
Колкото до Химера и Норта - Петя, имаш страхотни животни!!! Много се радвам, че намери начина да приобщиш толкова доминиращи и своенравни породи каквито са хъскито и акитата. Имай предвид, че Химера ще продължи да се опитва да доминира, но слава Богу, Норта е от порода, която е изключително дружелюбна... мисля че това си го знаеш, както и всичко изказано от мен досега, но...аз да си кажа...знаеш си ме каква съм...

А моят Хачи става изключително уравновесен, благодарение на тренировките, на които вече не ходим, но както Сизър от Енимъл Планет ни съветва - всичко се корени в стопанина!

Страшно се радвам на снимките ви! Тайра е уникална! Поне се успокоих, че Хачи не е единственият с такава муцунка! Пускайте още, ние като имаме нови също ще пуснем!
Поздрави, отглеждайте любимците си както подобава - а именно като членове на семействата, защото те са наистина такива!
Моят е уникален!!! Не търпи някой да вика, веднага отива до него и го потупва с лапа, да се успокои. Ако иска нещо - го изказва моментално по начин, който няма как да не разбереш....

Здравейте с Хачи !

А относно Химера - ти ми даде стимул да я имам - все пак най-добрият приятел на Хачи е Касъл /мъжко сибирско хъски/ ?!?!?!

Чакам с нетърпение нови снимки на Хачи !

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 20 February 2011 - 11:41 AM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 23 February 2011 - 06:10 AM

Ето и някоя негова последна снимка. Естествено, шинирани сме, но това не е проблем по принцип...по-умно куче не съм гледала, да ви кажа...

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!