Акита
Публикувано: 21 December 2011 - 04:32 PM
The Dogs friend, в 21 December 2011 - 07:43 AM, написа:
Той е най-едрата акита май?! На снимката не му личи да е толкова тежък, но е висок и много здрав....Да е жив и здрав и да ви радва дълги години!

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 21 December 2011 - 08:10 PM
Месеци наред -ровене и четене в мрежата се спряхме на тази уникална порода! Един прекрасен ден се свързах със човек който ми каза че в момента има оранжево - бяла акита ину и че до няколко часа малкото същество ще бъде у дома . Немога да Ви опиша каква радост беше
След няколко месеца дойде Арис ,той преобърна живота ни!!!!нЕМОГА ДА вИ ОПИША КАКВА РАДОСТ БЕШЕ .КАК ГО ЧАКАХМЕ ДА СЕ РОДИ И ДА ПОРАСНЕ !!!!ОБИЧАМ ГО С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ!!!!
И така...Арис порасна и дойде момента да стане БАЩА.Направихме всички необходими изледвания макар че и те ми съкратиха живота!!!-Трябваше да го приспим.Докато траеше пълната опойка не спрях да плача...............................Но когато се събуди и ме погледна с тези красиви очички разбрах че всико е наред и че ТОЙ е добре!!!
Родиха ни се 7 здрави и красиви бебета!!! И СЕГА СЕ РАДВАМЕ НА ЗДРАВО МАЛКО СЛАДУРЧЕ- Кори и на ТАТЕ Арис!!!!!
Подкрепям Петя Кръстева.
Поздрави от мен и моите прекрасни момчета
Публикувано: 22 December 2011 - 02:31 PM
Коледа наближава! Чакам с нетърпение момента в който ще се съберем пред камината, а кучетата спокойно ще тичат на двора, а когато им писне от игра, достатъчно е само леко да подраскат на външната врата.........
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ОТ МЕН И МОЯТА ЧОВЕШКА И КУЧЕШКА ГЛУТНИЦА!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 22 December 2011 - 07:59 PM
Публикувано: 23 December 2011 - 08:30 PM

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)
Публикувано: 24 December 2011 - 12:52 PM
http://www.vbox7.com/play:692017d7fb

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 28 December 2011 - 11:59 AM
Клипчетата са страхотни, да са ви живи и здрави, все така красиви и сладки любимците!!!
Хачи беше на 50 дни когато за първи път видя сняг - големият 40-50 см в София. От тогава все няма търпение да завали. В момента в който види, че навън е побеляло, просто полудява. Излизаме навън, а той освен тичането, навежда се, хапе и хвърля снега на гърба си.
Всъщност не познавам куче, което да не обича снега...
Весело изкарване на останалите празници!!! Ние навръх Коледа навършихме 2 години и целият ден ни беше специален - никакви гранули!!!
Относно изследванията: доколкото знам това за паровирозата е абсолютно задължително. Тя се предава по полов път и затова не е добре кучетата да се изпускат на помияри. (Специално мъжкарите, де, за женорята знам, че ги пазите
Хайде, поздрави от нас и се веселете и целувайте много сладурчетата. Аз от моя не мога да се откъсна просто...

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 28 December 2011 - 12:11 PM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 28 December 2011 - 12:30 PM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 30 December 2011 - 10:54 AM
Искам да ви развеселя с някои крилати мисли, които прочетох съвсем скоро и да ви пожелая отново весело изкарване и посрещане на Новата 2012!!!
• Лицето на човек може да каже много. Особено устата...
• Да критикуваш - това значи да обясняваш на някой, че той не прави така, както би направил ти, ако можеше...
• Искам да се запиша на курс за повишаване на работната заплата.
• Автомобилът - това е превозно средство, което помага на човека да закъснява за работа.
• Жената е пълна противоположност на кучето. Кучето разбира всичко, но не може да каже нищо.
• Алкохола убива мозъчните клетки! Но не всички, а само тези, които отказват да пият.
• Младите специалисти не умеят да работят, затова пък опитните умеят да не работят...
• За да работите малко се налага да учите много...
И една прекрасна творба, с която пожелавам на всички ви: МНОГО ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ!!!
КАКВО Е ЛЮБОВ....
Любов е да помогнеш. Любов е да дадеш:
На гладния - надежда, на сития - копнеж,
На силния - неволя, на слабия - кураж,
На веселия - милост, на тъжния - мираж,
На скромния - посока, на алчния - сърце,
На имащия - радост, на можещия - цел,
На гордия - утеха, на плахия - мечта,
На властника - боязън, на роба - доброта…
ЛЮБОВ е да раздаваш душата си без жал
и мигом да забравяш кому, какво си дал!
Надежда Захариева

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 01 January 2012 - 12:52 AM
Миналата година по това време взех Химера и не предполагах, че благодарение на нея през изминалата вече година ще имам още две прекрастни акити Кирей и Казуми......Породата акита донесе много радост, хармония, щастие и много приятели във ваше лице - това, което символизира акита........Бъщете щастливи и изпълнени с много любов.......Наздраве!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 01 January 2012 - 11:38 PM
Вижте какви американки от Канада са ми приятели във фейсбука.......за първи път виждам дългокосмести американски акити!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 03 January 2012 - 01:59 PM
Една молба от мен: Ветеринарите в София са много, но МАЛКО са тези, които разбират от Акита-ину. Аз лично се ангажирам с нашия, който по принцип се занимава с акитите внесени от Нети, да му предам това съобщение. В Софето американски акити няма (или аз поне не съм виждала) така че, ако кученцето се появи тук - моя, а и грижа на всички София-живеещи е да уведомят на посочения телефон. Кученцето е на 1 год. със специфична окраска и лесно ще бъде откроено. Благодаря предварително на всички, предупредили докторите си за евентуалното посещение на такова кученце.
Аз вече се обадих и д-р Велев обеща, че ако има посещение от такова куче ще ме информира! Както и по негова информация - няма такива млади американки в София, а вярвайте ми, той ми е кумир в тва отношение. Имало един възрастен американец (ама бая по-дъртичък), така че...да се надяваме, че ще намерим папуняка...

Публикувано: 03 January 2012 - 02:30 PM
Ще пусна съобщения във фейсбука - пуснете и вие! Да го видят повече хора......Дано се намери момчето!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 03 January 2012 - 03:23 PM

Вход

Горе
Цитиране +