Петя Кръстева, в 23 August 2012 - 02:01 PM, написа:
Петя Кръстева, в 23 August 2012 - 02:01 PM, написа:
Гери, много обичаш да се правиш на "утрепана лисица"
 Знаеш  много добре на кой е баща Unshou
  Знаеш  много добре на кой е баща Unshou  Кучето е импорт Япония. И само да допълня, че освен бебето в София, негово бяло мъжко бебе има и във Варна собственост на мой познат
 Кучето е импорт Япония. И само да допълня, че освен бебето в София, негово бяло мъжко бебе има и във Варна собственост на мой познат  Бях в Чехия и видях кучетата на живо, интересен е и другият мъжки на развъдника сината тигра, който дава страхотно поколение! Unshou е много хубав, но ще видим как ще се развият бебетата
  Бях в Чехия и видях кучетата на живо, интересен е и другият мъжки на развъдника сината тигра, който дава страхотно поколение! Unshou е много хубав, но ще видим как ще се развият бебетата   Имам уговорка за заплождане на Казуми с един от двата мъжкаря, но още не съм решила с кой точно.
  Имам уговорка за заплождане на Казуми с един от двата мъжкаря, но още не съм решила с кой точно.Олеее въобще не влюких в първия момент! Аз си зяпам видеота и даже не съм му и гледала снимки, освен тази на която обявяват кучилото. Вярно, че е баща на малката Фрея!!! Заприлича ми на някой, но чак сега като ме подсети видях, че е един и същи.

Аз съм с две ръце за този мъжки! Като украса също изкарва доста интересни бебета с тежи шалове.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Аз, като собственик на японка, малко ги недолюбвам. Не, че не ги харесвам, напротив...но прави впечатление, че всеобщото мнение като кажеш "акита" е да се отъждестви точно с американската, а не с японската. Което, естествено ме дразни.
  Аз, като собственик на японка, малко ги недолюбвам. Не, че не ги харесвам, напротив...но прави впечатление, че всеобщото мнение като кажеш "акита" е да се отъждестви точно с американската, а не с японската. Което, естествено ме дразни.