тогава върви като по вода...
тогава върви като по вода... КРАЙ, наистина, както казах няколко страници преди това, спирам да пиша. И да се интересувам. То просто не си заслужава!!!!
 КРАЙ, наистина, както казах няколко страници преди това, спирам да пиша. И да се интересувам. То просто не си заслужава!!!!

Публикувано: 17 October 2012 - 12:10 AM
 тогава върви като по вода...
тогава върви като по вода... КРАЙ, наистина, както казах няколко страници преди това, спирам да пиша. И да се интересувам. То просто не си заслужава!!!!
 КРАЙ, наистина, както казах няколко страници преди това, спирам да пиша. И да се интересувам. То просто не си заслужава!!!!

Публикувано: 17 October 2012 - 12:13 AM

Публикувано: 17 October 2012 - 12:19 AM

Публикувано: 17 October 2012 - 12:33 AM

Публикувано: 17 October 2012 - 02:16 AM
Цитат
 Няма да ти се налага да обикаляш по лоши вет. лекари.

Публикувано: 17 October 2012 - 11:00 AM
 ShiBumi_GirL, в 17 October 2012 - 12:13 AM, написа:

Публикувано: 17 October 2012 - 02:47 PM
 много ми харесва като цвят и изръчване
  много ми харесва като цвят и изръчване  Божее, какъв е този цвят.....страхотна е!
 Божее, какъв е този цвят.....страхотна е!

Публикувано: 17 October 2012 - 07:31 PM
 The Dogs friend, в 17 October 2012 - 09:00 AM, написа:
The Dogs friend, в 17 October 2012 - 09:00 AM, написа:

Публикувано: 18 October 2012 - 08:09 AM
 RussianRoulette, в 17 October 2012 - 05:40 PM, написа:
RussianRoulette, в 17 October 2012 - 05:40 PM, написа:
 И предните внесени кучета също се развиват много добре и имам големи очаквания за тях
 И предните внесени кучета също се развиват много добре и имам големи очаквания за тях  Скоро ще пусна нова фотосесия... А Минори наистина е специална
Скоро ще пусна нова фотосесия... А Минори наистина е специална  най-вече с излъчването и характера си - много луда, щура и хипер активна
 най-вече с излъчването и характера си - много луда, щура и хипер активна  
  А за това е необходимо, освен много средства и добра работа в екип! Знам, че това е и голям риск, защото купувайки едно куче за 3000евро - неговото поколенение няма как да го продам на тази цена в БГ
  А за това е необходимо, освен много средства и добра работа в екип! Знам, че това е и голям риск, защото купувайки едно куче за 3000евро - неговото поколенение няма как да го продам на тази цена в БГ  Въпреки всичко  в България много скоро ще имаме бебета от родители с AKIHO родословия /най-доброто в цял свят/ - да сме живи и здрави само!  Бебетата ще са от различни линий. В това си начинание не съм сама, заедно с мен и зад мен стоят хора, които ни събра любовта към породата...
 Въпреки всичко  в България много скоро ще имаме бебета от родители с AKIHO родословия /най-доброто в цял свят/ - да сме живи и здрави само!  Бебетата ще са от различни линий. В това си начинание не съм сама, заедно с мен и зад мен стоят хора, които ни събра любовта към породата...

Публикувано: 18 October 2012 - 09:06 AM

Публикувано: 19 October 2012 - 09:52 AM
 преди няколко дена ми писа известен развъдчик за моята Казума
  преди няколко дена ми писа известен развъдчик за моята Казума  Знаех, че е доста по-тъмна от стендартните акити, но не предполагах, че много развъдчици се опитват да постигнат такъв тъмен цвят, който се срещал много рядко
 Знаех, че е доста по-тъмна от стендартните акити, но не предполагах, че много развъдчици се опитват да постигнат такъв тъмен цвят, който се срещал много рядко  Даже в Европа нямало такава акита....
 Даже в Европа нямало такава акита....  Та явно още много неща не знам и много има да се уча
 Та явно още много неща не знам и много има да се уча  

Тук ясно се вижда разликата
 Тук ясно се вижда разликата

Публикувано: 19 October 2012 - 10:17 AM

Публикувано: 19 October 2012 - 02:57 PM
 Явно в "Ки-ли" развъдника таквиз кучовци въдят. Макар че нашият доктор (щото е доктор и на двамата), казва, че другия Хачи е по-нисък, по-набит и някакси по-несъразмерен, ама аз не съм експерт, и човек не може да прецени, докато не види наживо другото животно. А аз другия Хачи не съм го виждала от миналата година.
 Явно в "Ки-ли" развъдника таквиз кучовци въдят. Макар че нашият доктор (щото е доктор и на двамата), казва, че другия Хачи е по-нисък, по-набит и някакси по-несъразмерен, ама аз не съм експерт, и човек не може да прецени, докато не види наживо другото животно. А аз другия Хачи не съм го виждала от миналата година.

Предстои ни инжекция за вътрешно обезпаразитяване другата седмица. Последните 2 пъти въобще нямаше ефекта, който имаше преди това. Тоест - стомахът му явно се е стабилизирал както трябва. Но периодично дрищи и това ме притеснява...
 Предстои ни инжекция за вътрешно обезпаразитяване другата седмица. Последните 2 пъти въобще нямаше ефекта, който имаше преди това. Тоест - стомахът му явно се е стабилизирал както трябва. Но периодично дрищи и това ме притеснява...

Публикувано: 19 October 2012 - 04:37 PM

Публикувано: 19 October 2012 - 05:25 PM
 valnata, в 17 October 2012 - 02:16 AM, написа:
valnata, в 17 October 2012 - 02:16 AM, написа:
Цитат

Публикувано: 19 October 2012 - 05:32 PM
 sin_zaek, в 19 October 2012 - 04:37 PM, написа:
sin_zaek, в 19 October 2012 - 04:37 PM, написа:

Публикувано: 19 October 2012 - 05:42 PM

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
 БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Публикувано: 19 October 2012 - 06:17 PM