Акита
Публикувано: 01 June 2007 - 03:19 PM
Спецялно за Мира съвет от един готин холандски развъждач на акити!

Той ме посъветва да ти кажа да не се тревожиш, че Ачико е агресивен. Просто всички мъжки акити са супер доминантни към други мъжки кучета. И по принцип акитите се държат най-добре към себеподобни, но от противоположния пол.
w)

Той ме посъветва да ти кажа да не се тревожиш, че Ачико е агресивен. Просто всички мъжки акити са супер доминантни към други мъжки кучета. И по принцип акитите се държат най-добре към себеподобни, но от противоположния пол.
w)
Публикувано: 09 June 2007 - 09:18 AM
Аз да се оплача,от 3 седмици се опитвам да се обадя на Н.Давидовска,вкючва ми се гласова поща,просто толкова несериозно отношение не съм срещала ,като се има предвид,че е поела ангажимент...
Всеки си прехвърля топката относно родословието,маи накрая аз трябва да отида до Белград и сама да се оправя в случая super best
Поздрави на Тайричка и Чико... w)
Всеки си прехвърля топката относно родословието,маи накрая аз трябва да отида до Белград и сама да се оправя в случая super best
Поздрави на Тайричка и Чико... w)

Мира
Публикувано: 10 June 2007 - 11:43 AM
Мили акита фенове, някой дали има филма Хачико Моногатори - за великата акита, чакала професора на гарата? аз се рових в нета, но не можах да го намеря!
а последното удивително нещо, което разбрах, е че японците са запазили тялото на Хачико и то сега е в музей!!!
Ето обложката на филма
а последното удивително нещо, което разбрах, е че японците са запазили тялото на Хачико и то сега е в музей!!!
Ето обложката на филма

Публикувано: 11 June 2007 - 12:41 PM
Най-после и аз да вляза в нета!Ама,че за много неща сте писали!Най -напред за филма-ако някой го намери да се обажда.Мирс, нали знаеш защо на вълка му е дебел врата-защото сам си върши работата!Май -най добре ще е да разгледате Белград.Относно изложбата-как,само за акити ли ще бъде? bl)И кога ще е Гранд При .И изобщо Чико е добре ние също и ви поздравяваме всички! super best
Публикувано: 11 June 2007 - 01:09 PM
Еми Тайричка няма да ходи в София на Гран При, че вече имаме доста работа и ни идва далечко. А специялно за Чико - тука BRFK
има програмата на изложбите!
И наистина ще има изложба само за акити!!! Доживяхме и у нас да се случи подобно събитие!!!
Някой да знае как са се представили БГ кучовците от 5-та група на еврото в Загреб?
има програмата на изложбите!
И наистина ще има изложба само за акити!!! Доживяхме и у нас да се случи подобно събитие!!!
Някой да знае как са се представили БГ кучовците от 5-та група на еврото в Загреб?
Публикувано: 16 June 2007 - 01:15 PM
;) r) Тук сме ! ;) Готвим се за d) cheers 1super
Прикачени файлове
-
002837180_1_.jpg (75.87K)
Брой сваляния: 96