Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#3841 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:+359889329935

Публикувано: 15 October 2013 - 10:11 PM

Извинявам се за късното включване в форумът,но не бях запозната с тази страница.
Здравейте на всички! Аз съм Ива от Хасково! Радвам се да се запознаем!
Занимавам се с развъждане на Акита ину Американска Акита и Чау чау от скоро. Имам няколко страхотни кучета от породата .Наскоро ми излезнаха и официалните документи за развъдника които е регистрирам в FCI
Името на развъдникът ми е HIKARO ZUKI ще прикача и снимки на моите любимци и ще ви запозная с всеки от тях по отделно. Очаквам и първите си бебета в началото на месец Ноември!
User's Signature

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3842 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2013 - 09:18 AM

Здравейте отново!
Представям ви Benika! Тя е страхотна и много добра сега е на 19 месеца и другият месец живот и здраве ще става майка!
Тази година тя стана млад шампион но България!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3843 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2013 - 09:25 AM

Това е Рия непокорната. Най-много от всичко обича де се гушка и да облизва всеки от глава до пети! Тази година тя има 2 отлични оценки на изложба в Сърбия. в момента е на 11 месеца.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3844 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2013 - 09:31 AM

Здравейте и от мен :smile: отново.....
преди няколко години (5-6 може би) всичко започна от тук - от този форум.....Затова оказвам чест на публиката, колкото и малка да е тя да споделя първо тук една моя осъществена мечта :wub: Снощи в моят дом пристигна едно много очаквана от мен акита - казва се Maruyama :wub: 100% Japan
На първо време споделям снимки на предците му, а скоро очаквайте е негови снимки :wub: Момчето е СТРАХОТНОООО :wub: :wub: :wub: и е мечта за много :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#3845 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2013 - 09:31 AM

И последния ми представител от породата Акита ину е Кацуро! Той е на 15месеца ! Тепърва ще ходи на изложби тъй като опитахме но изпитва известен страх но мисля че ще се справим занапред!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3846 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2013 - 09:39 AM

А това са мите Американци Делфи и Джоки! на 11 месеца Дефи .Тази година Дефи си предсави много добре но клубната изложба! И Джоки има отличия на изложба в Сърбия той там стана Best Junior!
За повече информация за кучетата може да посетите моят феис Iva Boqdjieva или страницата на Развъдника Kennel Hikaro Zuki която до 2 дни щи бъде готова!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3847 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2013 - 09:42 AM

А това са бъдещите мама и тати който очакват бебета в началото на месец Ноември!
Много съм щастлива и развълнувана!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3848 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2013 - 08:36 PM

Днес разглеждах непубликувани до сега снимки на бащата на Imari и много се развълнувах....

Ето няколко от тях :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3849 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 16 October 2013 - 10:23 PM

Показване на мнениетоHikaro Zuki, в 15 October 2013 - 08:11 PM, написа:

Извинявам се за късното включване в форумът,но не бях запозната с тази страница.
Занимавам се с развъждане на Акита ину Американска Акита и Чау чау от скоро. Имам няколко страхотни кучета от породата .Наскоро ми излезнаха и официалните документи за развъдника които е регистрирам в FCI
Името на развъдникът ми е HIKARO ZUKI ще прикача и снимки на моите любимци и ще ви запозная с всеки от тях по отделно. Очаквам и първите си бебета в началото на месец Ноември!

Иве,добре дошла от мен в темата :ae_085:
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#3850 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2013 - 10:02 AM

Hikaro Zuki,
Иве, не те поздравих официално, защото знам че от много време влизаш тук и четеш :smile: Познаваме се от доста време и знаеш, че съм директна и първична :smile:
Влизането тук с цел реклама "продай и изчезни" не ми дапада - на който му харесва ОК!
Пожелавам ти успех съвсем чистосърдечно на първото ти кучило!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3851 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2013 - 12:41 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 17 October 2013 - 10:02 AM, написа:

Hikaro Zuki,
Иве, не те поздравих официално, защото знам че от много време влизаш тук и четеш :smile: Познаваме се от доста време и знаеш, че съм директна и първична :smile:
Влизането тук с цел реклама "продай и изчезни" не ми дапада - на който му харесва ОК!
Пожелавам ти успех съвсем чистосърдечно на първото ти кучило!

Не помня да съм влизала и чела тук нещо само знаех че ти някаде пускаш снимките на кучетата,но както и да е. преди седмица ми пристигнаха документите на развъдника и за това реших да си направя реклама. в което няма лошо хората трябва да знаят че вече има нов развъдник. и реших да се регистрирам преди няколко дни.
ама посрещането беше супер! :af_089:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3852 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2013 - 04:04 PM

На много хора, които имат акити им е интересно как се гледат толкова породи заедно, като се има предвид характера на акита (американска и японска). Би било добре да споделиш опита си в отглеждането, на мен също ми е интересно :smile: разбира се ако имаш такова желание.

Моите се гледат групирани, но не повече от 3 броя заедно - дори и това е изключение :ab_041: Всички акити са "минали през леглото ми" :ab_041: :ab_041: :ab_041: Като "най-краткотрайна връзка" имах с Киро :ab_041: :ab_041: :ab_041: но за краткото пребиваване в апартамента ми успях да разбера характера му - огромен добряк, който както може силно да ме обича, така може и да нападне дете. Затова "на мъж вяра нямам" :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Женските са ми "кучки" - най-голямата от тях е Казуми :ab_041: Ражда по 10 броя акитки :af_089: Луда работа - гледат се много трудно....

Приятна вечер на всички! Отивам при кучетата - с любов..........
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3853 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2013 - 04:07 PM

Показване на мнениетоHikaro Zuki, в 15 October 2013 - 10:11 PM, написа:

Здравейте, игнорирам последните постинги, тъй като не само не ви познавам, но не съм ви и виждала да гравитирате наоколо във форума.
Късно включване- сори, ама е меко казано! Имате кучета, имате документи, и оттам нататък - никой нищо не е чул за вас, в пустия форум, дето непрекъснато бригаме проблемите на акита.
Честно казано - звучи ми фалшиво. Извинете ме. Освен снимки, съвети някакви по отношение на диплените напоследък проблеми във форума, имате ли да споделите? Защото проблемите на акита са много, ние, като прости собственици, които не са част от ГЛОБАЛНИТЕ клубове, дали можем да се посъветваме с Вас? Защото ние тук споделяме проблемите на кучетата си, не само ги хвалим и славословим.
Благодаря за вниманието, и извинете, ако съм Ви нарушила спокойствието. Аз,както винаги съм арогантна и неумолима. Съжалявам и се радвам едновременно, за което.
Чао от мен, надявам се, че Байо ще се обади с новини!!!И се надявам че вие ще споделите съвет относно алергията и начинът за изследване при акитата на евентуална такава.
Поздрави!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#3854 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 17 October 2013 - 07:16 PM

Абе човече lilianas остави хората да дишат бре :-))) късно -рано какво значение има,никой никъде и в никоя област не е единствен и нормално и развъдниците за акити да са повече от един :-))) п.с. те от много години са повече от един.
Естествено,че така като нападнете човека за добре дошъл ще му се отще да пише и едно изречение....или това целите да изгоните всички от форума и да си пишете сама и сама да си отговаряте ?

Регистрирало се момичето,решило да работи и да се постарае да има добри,здрави и родословни кучета защо пък да звучи фалшиво ? Или е по добре да продължават хората да си купуват кучетата от агенции със съмнителна репутация,обяви в продавалник и т.н. хайде стига с глупостите!!! В момента има регистрирани 5 очаквани клубни кучила от всички активни членове ( вкл. и Петя Кръстева ) и не смятам,че ние трябва да се срамуваме и да не си показваме хубавите български родословни бебета защото видиш ли на теб нещо ти куца в разбиранията.
Може би се повтарям за н-път но аз имам регистрация в дог.бг от 2004г и такова чудо като тази тема от последните 2г няма :-((( много жалко но не забравяйте,че дог.бг все още се води СВОБОДЕН за достъп форум за всички любители на кучетата !!!
––––––––
По темата акитите и другите породи,аз лично нямам никакви проблеми с американките стига хъскитата да не прекаляват с близането,хапането и досаждането за игра :-)) Тогава американките с една лапа ги поставят на място. Японките пък най - странно ми беше,че например когато на гости ми бяха Раммару и Тенджимару по между си никакъв контакт,кръвни врагове но голям мерак да се запознават с хъскитата и даже много смешно играят с тях.
Поздрави от мен и лудите ми японски гости,любими момчета :wub:
п.с. даже и баба много ги заобича :-))

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#3855 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2013 - 09:50 PM

Нещата са различни вече Златина породата не е това което беше и хората които ще се занимават с нея трябва да са наясно, че прошка няма! Иначе ставаме като в Събрия - занижен контрол, болести, фалшиви родословия.
Български развъдници тепърва ще има - и нека да има! Конкуренцията е необходима за да се върви напред и да се внасят все по-добри линии. Важно е отношението към кучетата, важни са условията при които се отглеждат, необходимо е да имаш отношение към породата въобще! Иначе ще продължават да ни се подиграват навън.....И още нещо - не искам да се срамувам, от титлите "Шампион на България" Защото от ето това аз се срамувам :

Прикачена снимка

Кой му е дал оценки не знам, но ако това куче е с тази титла, то аз трябва да съм "Мис Свят"

Злати какво ти е мнението за развъдници, които развъждат няколко породи едновременно ? Независимо какво ще ми отговориш аз знам, че няма добре работещ такъв развъдник! Нещата се размиват, дори и да имат някои добри линии се приемат като "втора ръка" с по-ниски цени и качество! Да не говорим за инцидентите, които се получават. Ти също си имала такъв с отхапано ухо на твое куче от американска акита в Румъния. Нещата не са толкова прости и елементарни, регламентираното развъждане няма нищо общо зоотърговията.

P.S. Не визирам никой с поста си по-горе! "Приликата с действителните лица и събития са случайни!" Изказвам мнение...
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3856 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2013 - 09:53 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 17 October 2013 - 04:04 PM, написа:

На много хора, които имат акити им е интересно как се гледат толкова породи заедно, като се има предвид характера на акита (американска и японска). Би било добре да споделиш опита си в отглеждането, на мен също ми е интересно :smile: разбира се ако имаш такова желание.

Моите се гледат групирани, но не повече от 3 броя заедно - дори и това е изключение :ab_041: Всички акити са "минали през леглото ми" :ab_041: :ab_041: :ab_041: Като "най-краткотрайна връзка" имах с Киро :ab_041: :ab_041: :ab_041: но за краткото пребиваване в апартамента ми успях да разбера характера му - огромен добряк, който както може силно да ме обича, така може и да нападне дете. Затова "на мъж вяра нямам" :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Женските са ми "кучки" - най-голямата от тях е Казуми :ab_041: Ражда по 10 броя акитки :af_089: Луда работа - гледат се много трудно....

Приятна вечер на всички! Отивам при кучетата - с любов..........

Здравейте! Относно моите акити нямам никакъв проблем всички са много социални обичат децата много тъй като като бяха бебета всички минаха през вкъщи ,а аз имам две дечица с който много свикнаха и сега обожават деца. сега всички живеят заедно и си играят заедно всички си имат отделни боксове през който се виждат едно на друго и са спокойни.
Само Benika японката и Delfi американката не се разбират и не се обичат никак. Не знам на какво се дължи може би защото Beni е най-голяма и се опива да е водачка но на Delfi това не и харесва и не се харесват. Най-интересно е ,че нямам никакъв проблем с мажете Американеца и японеца се разбират чудесно играят до полуда. но Jockey амер. никак не обича чау чау имахме малко проблеми в началото , но всичко е наред разминахме се с няколко шева. Иначе други проблеми нямам с характерите им много са добрички всички.
Относно алергий да чукам на дърво не съм се сблъсквала с този проблем за сега са здрави.
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3857 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2013 - 10:18 PM

Алоо колежкее мен ме взехте за мезе аз да не сам не сам купила кучета за 500лв че да ги оставя да се изядат.
Тва тази страница не е на Искрено и лично! Слезте на земята малко тия кучета ги гледам повече от децата си.
Някой ако иска да ми каже нещо да ми го каже в очите! Не да си излива душата по сайтовете. :ea_103:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3858 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2013 - 10:40 PM

EE to ot zmii 4ovek ne moje da napi6e ni6to ! Spokoino nqma da vi zavzema pazara di6aite spokoino! To kato razgledah v foruma 90 procenta samo vie si pi6ite ne ostavqte nikoi da pripari be! Namparevte si edna stranica i se saberete tam samo Serioznite i si pi6ete kato ne iskate drugi da pi6at okolo vas ! Tuk vseki ima pravo da si pokaje ku4etata i da si pravi reklama da ne sam gi vzela da si gi darja v ka6ti i da gi kriq! To na 4ovek da mu se ot6te da pi6e tuk saobrazqvaite se malko nqmate samo vie akiti.
Are leka ve4er!
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3859 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 October 2013 - 10:48 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 17 October 2013 - 07:50 PM, написа:

Нещата са различни вече Златина породата не е това което беше и хората които ще се занимават с нея трябва да са наясно, че прошка няма! Иначе ставаме като в Събрия - занижен контрол, болести, фалшиви родословия.
Български развъдници тепърва ще има - и нека да има! Конкуренцията е необходима за да се върви напред и да се внасят все по-добри линии. Важно е отношението към кучетата, важни са условията при които се отглеждат, необходимо е да имаш отношение към породата въобще! Иначе ще продължават да ни се подиграват навън.....И още нещо - не искам да се срамувам, от титлите "Шампион на България" Защото от ето това аз се срамувам :

Прикачен файл 7914_111869589022725_469383322_n1.jpg

Кой му е дал оценки не знам, но ако това куче е с тази титла, то аз трябва да съм "Мис Свят"

Злати какво ти е мнението за развъдници, които развъждат няколко породи едновременно ? Независимо какво ще ми отговориш аз знам, че няма добре работещ такъв развъдник! Нещата се размиват, дори и да имат някои добри линии се приемат като "втора ръка" с по-ниски цени и качество! Да не говорим за инцидентите, които се получават. Ти също си имала такъв с отхапано ухо на твое куче от американска акита в Румъния. Нещата не са толкова прости и елементарни, регламентираното развъждане няма нищо общо зоотърговията.

P.S. Не визирам никой с поста си по-горе! "Приликата с действителните лица и събития са случайни!"

Не е много коректно да се слагат снимки и да се коментират кучета на други колеги,които не пишат тук...по известна на всички причина.....Това куче,което си пуснала е с толкова близко родословие до твое куче ( по спомен ),че все едно свое куче плюеш, не е добре но за сметка на това тази женска се заплоди с мъжкар,внос от Япония с титли от Япония,с титли от тук и съседни държави и със сигурност е произвела поне 2 по добри от нея бебета,което е и основния замисъл на развъждането ако имаш кучка покрила изискванията за развъждане поне да се заплоди с класен мъжкар а не и мъжкара да е посредствен например. Но като цяло разбира се е добре още от началото да започнеш както трябва пък то времето ще покаже. Това куче си е изкарало всичките оценки от изложби и няма нито една експертна оценка извън изложба. А и си мисля,че хората,които сега започват да развъждат и са членове на клуба са наясно защото аз лично поне по няколко пъти съм казала какви оценки трябва да има кучето,допустима степен на дисплазия и т.н. допустимия минимум за всичко останало е въпрос на желание на въпросния човек иска да знае нещо - чете или пита ако мога помагам ако не търсим заедно инфо и така.
П.с.въпросната кучка,поне тя наистина е спряна от разплод по решение на собственика и а и човека си внесе две нови акитки с доста добро качество и сам си е преценик как иска да работи за напред. В този ред на мисли, без грам обида наистина,ти давам пример защо не е много добре да се плюе по колеги : елементарен пример,твоето първо кучило японски акити се раждат три кучета брак - дългокосмести , ок нищо,родителите носят явно този ген,няма как да се знае предварително,случва се кучетата се дават за дом. любимци и така живота продължава но ето сега веднага на следващо разгонване Казуми се пуска пак на Кирей,аз лично нямам нищо против не е моя отговорност но ти вече знаеш какво ще получиш,аз не бих рискувала ако не е станало с друг мъжки бих я прескочила от колкото да рискувам пак да имам дългокосмести бебета. Пак казвам, всички колеги от клуба си ги уважавам и теб също и се радвам на всяко едно кучило и куче,никога не бих се намесила да казвам кой и как да развъжда ако някой не поиска съвет от мен но с този пример искам да покажа,че очевадно няма идеални хора а и развъждането не винаги е 2+2= 4 но не е хубаво да се повтарят грешки. Ето сега във Варна се очакват 2 кучила от кучки,които можем да кажем среден клас но пък и двете са заплодени с мъжкари внесени от Япония,което значи,че човека си е преценил,че няма особен смисъл да си ги пуска на своя мъжкар,който също е средна работа а иска да постигне по добри резултати,каквото трябва е направил и аз лично очаквам поне по 2 хубави бебета в кучило. Защото неписано правило е,че в едно кучило има максимум 2 кученца,които могат да бъдат шоу клас а останалото е брид и пет клас. Затова нека всеки развъдчик си гледа основно в своя двор както се казва и да има колегиални отношения с другите и смо при поискано мнение и съвет да реши дали да го дава или не. Това е моето мнение по този въпрос.
По темата за гледането на кучетата е много важно,как ги гледаш а повярвай ми хората,които сами си гледаме кучетата можем да кажем...не е важно колко породи имаш макар,че все пак трябва да имаш разумна граница в интересите си а как ги гледаш с двете си ръце. Едно е да им осигуряваш храна ама като не ги виждаш например със седмици и си наел гледачи за мен не е същото но пък другото е работа,работа и пак работа.....лично на мен ми отнема минимум по 4-5ч. на ден работа с кучетата.Затова съм възприела среден вариант за мен, с кучетата работим на смени с майка ми и само когато пътуваме доверен човек идва да ги гледа за не повече от 3-4 дни ама и тогава изперквам от ужас дали всичко е наред. Контрола наистина е много важен в един развъдник, не всички играят с всички но всичко е въпрос на ежедневни наблюдения и преценка, от много неща не можеш да избягаш ако ще и на челна стойка да застанеш все нещо се случва :-) Такъв е примера с моето куче в Румъния,женско хъски се сбива през малко по широка метална преграда с ам. акита женска и двете разгонени и така...ест. след това металните прегради там са по ситни. Но иначе румънския развъдник Wolf point е един от най-добре базираните,построени и функционални развъдници в Европа но съответно правен и с много пари :-) както и пример за успешно развъждане на няколко породи,постигнали забележителни резултати в развъждането на ам. акита,сибирско хъски,голден ретрийвър,австралийска овчарка и немски дог но съответно в този развъдник са 4 човека отг за своите породи,много пари и помощен персонал. Но главата на развъждането е една и ако там нещата не работят както трябва никога не биха имали тези успехи из цяла Европа сега да не ги изброявам.
Аз също се занимавам с 3 породи в моя развъдник,една основна сибирско хъски и две в по малък спектър това са американска акита и волф шпиц смятам,че и в трите породи имам добри резултати. В един и същи ден на Европейското изложение в Букурещ имам трето място в най- тежкия клас " млади " при хъскитата,които почти винаги на Европейски и Световни са в топ 5 на най-масови породи и млад европейски шампион,JBOB с волф шпиц :-) значи нещата се получават макат да костват много работа,ресане,тренировки,чистене и т.н. Важното,което ни води е любовта към кучетата и тяхното добро чистопородно развъждане. А и според мен всичко е въпрос на усещане ако ти се гледа само една порода гледаш си само нея ако все пак имаш интерес и във втора защо не. Хайде и да разведря темата пак качвам мои любими акитончета :wub: и от двата вида.

П.С. забравих да добавя,че за мен е двойна радост когато произведено от мен куче е по добро от родителите си и така вървим напред.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#3860 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2013 - 11:44 PM

АА и още нещо тази вечер се наспете добре и събирайте сили за утрешния ден.За да може да плюете на воля цял ден! :flagbg:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195