Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#3911 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 October 2013 - 10:05 AM

Показване на мнениетоHikaro Zuki, в 30 October 2013 - 07:01 PM, написа:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 30 October 2013 - 04:20 PM, написа:

Hikaro Zuki ( Иве ), е това исках - да се споделят и хубавите и лошите неща :)
Страхът при акитите, както знаем е наследствен, но се преудолява както ти написах по-горе и аз може да се каже, че имам успех с Ками :smile: Тя няма експертни оценки! Има си 3-те необходими оценки за допускане до разплод, но ще предължи да ходи по изложби :smile: Вече кантактува с хора и кучета съвсем нормално, дори тя сама иска контакт с определени хора, което е голямо постижение...Даже и зъбите вече си показва :ab_041: :ab_041: :ab_041: Скоро ще я видите на изложбите в София...
Преди малко ми се обади Маги - била си възмутена от държанието ми! Предадено ми е и ти отговарям : Нямам нищо лично към никой и към нищо. Пиша това, което мисля - форумите са за това :smile: В развъдждането има добри кучета има и кучета с недостатъци - нека говорим и за двата типа :smile: И аз имам куче от същата линия, но се опитвам да се справя с проблема - и не го крия ! И на мен Ками ми се беше изгърбила на една от изложбите :ab_041: е какво?!?! Работя по проблема и толкова....Но трябва да си постоянно, ежедневно с кучето - да излиза сред хора, аз даже зъбите и проверявам говорейки си с приятелка например :ab_041: Резултат има !
Относно експертните оценки с които ме нападате, че ги правя, да - правя ги! Това го има в развъдният правилник, нарушение няма никакво. Така съм преценила, така съм направила :smile: Но има и още нещо - нямам лошо куче с направена ескпертна оценка. И още - първо имат отлични оценки от изложби и след това им е правена експертна оценка - т.е. всичко е наред :ab_041:
За Къци може да пробваш да го извадиш от клетката и да поживее с теб, ще видиш разликата сама. Той е много красив и е добре да бъде показван.
За другото, което написа ти прощавам, защото просто увисва във въздуха....

Петя
Сега да ти обесня Каци от деня в който е при мен до 7мия си месец живя в апартаментът при нас ,всека сутрин и вечер по 2 часа беше сред хора и сред кучета никога не се е страхувал и сега не се страхува от хора и от кучета. След 7мия си месец си бяха на двора на къщата ни с Бени и там отново всеки ден беше навън от двора. От 4 месеца си има клетка ( сега е на 16 м.) никога не е бил вързван и затварян. Сега отново всеки ден играе по 2 4аса извън клетката и всеки може да отиде и да го гали и да си играе с него той не се страхува . Аз няма как да му организирам всеки ден изложби че да свикне с целия този хаус . Радвам се че Ками го е преодоляла .мисля че той е Критичен случай :zz_217: . Не мисля да го стресирам повече. :ba_025:

Както ти си прецениш ! Не съм го виждала скоро и не мога да преценя, но Хачи също не е толкова страхлив....Просто ме е яд, че такова хубаво куче не може да бъде показвано. Ето една снимка на родителине на Ками, Къци и Хачи :wub: и техният собственик, с който се запознахме лично с Ива. Все едно гледам Ками.... :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#3912 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 10:26 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 31 October 2013 - 05:35 AM, написа:

Аз имах в предвид друго,хем страхлива по наследство,с работа се постига напредък в това спор няма,но въпроса ми е след като е наследствено страхлива(питах и как го определя новият стопанин) изключва ли кучето си от развъдната си програма?

По принцип прекалено страхливата акита се изключва от разплод! Това е според правилата - но доколко е критична ситуацията това може да прецени единствено съдията. Все пак това са компетентните органи, които решават дали определено куче ще бъде допуснато до разплод.

Наскоро имах един случай - във Франция живее моя позната женена за французин, който има развъдник за акита ину и от над 20 години се занимава с породата /между другото Иве, жената е от Хасково/ Тя ми предложи нейно бебе - хубаво, ама нали много се ровя в родословия, линий....родословията на родителите са 100% Япония - това супер! Ама защо мъжкият има оценки само от Македония и България.....?!?!?! Звъня и аз по телефона и директо я питам - "Абе, Дани, какво му има на това толкова красиво куче, та не е ходило по изложби във Франция, Италия - а титлите са му само в Македония и България?" Беше откровенна и ми каза - "да,Tenzan е много красив, но е много агресевен!" Не взех от нея куче и тя ми е сърдита в момента, но ще и мине :ab_041: Tenzan има доста добри поколения и според нейните думи агресията му не се е предала! Даже наскоро имаше изложение в Италия и го бяха завели - той наистина е страхотно куче! Вече е на около 6-7 години и може би е по-спокоен :smile: Не съм я питала как се е държал....
Tenzan не е изключен от разплод.....

Ето снимка на Tenzan от изложението в Италия

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3913 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:+359889329935

Публикувано: 31 October 2013 - 10:45 AM

Да и аз съм на тава мнение ако съдията реши че кучето е добро и породата ще загуби ако не куче не влезе в разплод го допуска.
Интересното при Каци `е той принципно ни и страхлив в други ситуации , а само когато наближим изложбата. Ето например когато пристигнахме в Плевен и като слезна от колата беше много наперен дори се наежи на една кавказка овчарка, и след час когато започнаха да идват хора и кучета то се притесни и и не иска да се отделя от другите наши кучета.
Ето и и снимки на Каци! :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3914 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 10:59 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 31 October 2013 - 10:26 AM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 31 October 2013 - 05:35 AM, написа:

Аз имах в предвид друго,хем страхлива по наследство,с работа се постига напредък в това спор няма,но въпроса ми е след като е наследствено страхлива(питах и как го определя новият стопанин) изключва ли кучето си от развъдната си програма?

По принцип прекалено страхливата акита се изключва от разплод! Това е според правилата - но доколко е критична ситуацията това може да прецени единствено съдията. Все пак това са компетентните органи, които решават дали определено куче ще бъде допуснато до разплод.

Наскоро имах един случай - във Франция живее моя позната женена за французин, който има развъдник за акита ину и от над 20 години се занимава с породата /между другото Иве, жената е от Хасково/ Тя ми предложи нейно бебе - хубаво, ама нали много се ровя в родословия, линий....родословията на родителите са 100% Япония - това супер! Ама защо мъжкият има оценки само от Македония и България.....?!?!?! Звъня и аз по телефона и директо я питам - "Абе, Дани, какво му има на това толкова красиво куче, та не е ходило по изложби във Франция, Италия - а титлите са му само в Македония и България?" Беше откровенна и ми каза - "да,Tenzan е много красив, но е много агресевен!" Не взех от нея куче и тя ми е сърдита в момента, но ще и мине :ab_041: Tenzan има доста добри поколения и според нейните думи агресията му не се е предала! Даже наскоро имаше изложение в Италия и го бяха завели - той наистина е страхотно куче! Вече е на около 6-7 години и може би е по-спокоен :smile: Не съм я питала как се е държал....
Tenzan не е изключен от разплод.....

Ето снимка на Tenzan от изложението в Италия

Да случват се и такива работи както хората са различни така и кучетата . :md_064: Акитата си е трудна порода по отношение на характер и никога не знаеш в даден момент как ще те изненада :ae_085: :eg_033:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3915 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 11:00 AM

Показване на мнението^Rosita^, в 30 October 2013 - 05:34 PM, написа:

Здравейте!
Ако не ви представлява трудност пишете си на личните съобщения,защото станахте банални!
И още нещо ,понеже съм над 40 год.си мисля че повечето тук дето не им издържа баланса,вкл.и психолозите:
Ами не се показвайте ,че навлизате в критическата възраст деееееее!!!

Росита, сега ти видях писанието :re_037: Дай моля те нещо по - смисленно :smile: което като се прочете да носи информация!
На никой не му дреме ти на колко си години, нито пък аз на колко съм години! Тук говорим за акита ину и американска и всичко около акита ину и американска!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3916 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 11:31 AM

Това са снимки на родители на Ками, Къци и Хачи...Това са кучета, които си имат своята изложбена кариера :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3917 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 03:28 PM

Това са Мара и баща и :wub: Мара е акита мечта като характер и визия :wub: Да са живи и здрави всички! Мара израстна доста на височина не съм я мерила колко е височината при холката и :smile: Трябва обаче да натрупа малко маса :md_064: Има време тя е млада, пък и разтежа вече спира :smile: Иначе е много дружелюбна, контактна - продължава да скача по децата :ab_041: но вече бягат от нея, защого ги събаря на земята :ab_041:

Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3918 Потребителят е офлайн   ^Rosita^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 12:24 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 31 October 2013 - 12:00 PM, написа:

Росита, сега ти видях писанието :re_037: Дай моля те нещо по - смисленно :smile: което като се прочете да носи информация!
На никой не му дреме ти на колко си години, нито пък аз на колко съм години! Тук говорим за акита ину и американска и всичко около акита ину и американска!

Ооооох като гледам колко беше смислено коментирането на чуждите кучета и оплюването на собствениците им...чудо!
Трябва все да гледаме в чуждата паница.
Тук не говорим,а си говориш сама и май се разбираш най добре със себе си.
Тук гледаме предимно някакви качени снимки на някакви кучета на незнайно кой и най вече четем реплики породени от завист.
За тази цел има фейсбук ,а репликите си ги четете на "лични".
И моля не ми прави забележка защото форума не е лично твой.

#3919 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 09:50 AM

Показване на мнението^Rosita^, в 31 October 2013 - 10:24 PM, написа:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 31 October 2013 - 12:00 PM, написа:

Ооооох като гледам колко беше смислено коментирането на чуждите кучета и оплюването на собствениците им...чудо!
Трябва все да гледаме в чуждата паница.
Тук не говорим,а си говориш сама и май се разбираш най добре със себе си.
Тук гледаме предимно някакви качени снимки на някакви кучета на незнайно кой и най вече четем реплики породени от завист.
За тази цел има фейсбук ,а репликите си ги четете на "лични".
И моля не ми прави забележка защото форума не е лично твой.

Този форум е достъпен за всички любители на акита! Ти ли написа за заболяванията при акита, за агресията, за страхливостта?!?!?!? Това са важни теми - както са важни снимките и линиите, които коментирам! Тук има едно обаче......важни са за тези, които искат да научат повече! Важни са коментарите и обясненията за ескпертните оценки например, важни са споровете дори - даже и конфликтите, които възникват понякага. "В спора се ражда истината" :smile: Информацията която черпя е предимно от големите развъдници навът - това е много важно за тези, които искат да се занимават с развъждане в бъдеще :smile:

Росита - мoга да те направя на "2 стотинки", защото не си ми на нивото! Ако обичаш дръж се прилично! Нивото ни е различно разбра ли?!?! Аз се занимавам с развъждане - моите кучета не са само домашни любимци. Интересува ме всичка свързано с акита.....И още нещо - развивам се....
Именно заради това може да ви се стори прекалено професионално това което пускам тук, този форум освен любителски е и киноложки - вие си правите подбора кое да четете и кое ви интересува, както аз си правя подбор за себе си! На мен ми е малко да чета само за начини на хранене, кое куче колко е космато....интересувам се от всичко :smile:
Абе, Росита ако говорим за завист, то това важи за теб основно! От самото начало не ме понасяш, но аз не искам всички да ме обичат :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3920 Потребителят е офлайн   fey_33 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 10:14 AM

Дори и сама да говори, поне нещо говори, за разлика от вас Росита, която освен предизвикателни забележки придружени с обидни квалификации, май нищо смислено не пишете. Нямам нищо общо с Акита, но заради любовта към породата, с която пише Петя за нея, чета във форума. Дори да сте с различно от нейното мнение опитайте се да го кажете поне на ниво елементарно възпитание.

#3921 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 10:27 AM

Следващото наше куче, което ще ви представя днес е Minori*Moriko :wub: От всички наши рижи женски, тя според мен е най-доброто куче което имаме :smile: И няма как да е иначе Minori е 100% японска линия и освен това произлиза от линията на Kozaki Kensha известен японски селекционер. Минори е кучето, коета на Албена се опита да ухапе Г-н Накагава, но въпреки всичко той оцени красотата и и тя получи отлична оценка :smile: Минори е много особена по характер, понякога влиза в конфликт с другите женски. Не крия, обаче че ми е слабост въпреки всичко и то не само на мен :wub:

Прикачена снимка

Прикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3922 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 11:31 AM

Показване на мнениетоfey_33, в 01 November 2013 - 08:14 AM, написа:

Дори и сама да говори, поне нещо говори, за разлика от вас Росита, която освен предизвикателни забележки придружени с обидни квалификации, май нищо смислено не пишете. Нямам нищо общо с Акита, но заради любовта към породата, с която пише Петя за нея, чета във форума. Дори да сте с различно от нейното мнение опитайте се да го кажете поне на ниво елементарно възпитание.

Благодаря за подкрепата!
Не се познаваме, но ви пожелавам здраве и успех във всичко :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3923 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 November 2013 - 12:04 PM

Ако някой може да спре куче от разплод, то това е собственикът му. Изобщо не разбирам как съдия на изложба може да го направи. Нали пишете, че работите със страхливите кучета и постигате резултати- т.е. като идете на изложба с "работеното" куче, съдията вижда резултата от вашата работа, а не реалния характер на животното. Всичко опира до съвестта на развъдчика.
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#3924 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 12:29 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 30 October 2013 - 06:52 AM, написа:

......и още нещо последно :ab_041: Това с кой ще заплождам - дали с Киро, Бойко или Росен си е моя работа! Политиката на развъдника си е моя :wb_052: и само моя ! От компетентните органи на клуба оставам контрола по допусканато на разплод на кучето. За предстоящото кучило има много голям интерес, включително и капарирания извън страната, както и цял огромен списък от чакащи да им се обадя след като се родят бебета. Както ви написах по-горе едно нещо е добре, когато е работещо :ab_041:

Hikaro Zuki ( Иве ), видях снимки на американките, но защо не видях на Къци?!?! Знам как се е представил - пишете не само хубавите неща, а и реалните! За оценката не те питам.....Любителите на породата трябва да знаят и недостатъците на породата. Иначе ще стане като консервата на Лили, на който клип никой не обърна внимание (мислим си за пъстърва а то се оказало цаца :ab_041: )
Само да ти кажа, че страхът се преудолява, аз с Ками имам голям напредък, но ми костваше много работа с нея. С акитите трябва много да се работи и контакта да е ежедневен.

Поздрави и хубав ден :smile:

Извън контекста на породата, защото тя не представлява никакъв интерес за мен,но СТРАХА на едно куче НЕ се преудолява ако той е вроден !
И още нещо да допълня , СТРАХА се ПРЕДАВА на поколението !!!
Без значение колко ще се работи с едно куче и до каква степен ще се овладее неговият страх, то ВИНАГИ си остава страхливо,несигурно и куче което във всеки един момент може да реагира агресивно от страх.
Поколението не е кой знае колко по различно.
Работя с работна порода и смея да твърдя,че имам много по - голямо е реално наблюдение от колкото хората работещи с декорати като Акитата например и останалите там пройзходки с дръпнати очи и завити опашки.
Та да се върнем на страха,НЕ се подлъгвай,че защото имаш напредък с даденото куче поколението ще е добро :re_037:
Очаквай разпад от тук нататък в характера на поколението и проблемите тепърва предстоят.
Според мен в нито една порода НЕ е редно да се правят компромиси с ФИЗИЧЕСКОТО и ПСИХИЧЕСКОТО здраве на развъдните езкемпляри!
Ама вие си знаете :md_064:

#3925 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 02:39 PM

Показване на мнениетоFibsi, в 01 November 2013 - 10:04 AM, написа:

Ако някой може да спре куче от разплод, то това е собственикът му. Изобщо не разбирам как съдия на изложба може да го направи. Нали пишете, че работите със страхливите кучета и постигате резултати- т.е. като идете на изложба с "работеното" куче, съдията вижда резултата от вашата работа, а не реалния характер на животното. Всичко опира до съвестта на развъдчика.

Разбира се, че всичко опира до съвестта на развъдчика после е всичко останало :smile: Казвам го, защото имам спряно здраво куче от разплод /Химера/ и преценката си е само моя. Понеже знам, че и вие се занимавате с развъждане знаете, че много рядко са кучетата, които нямат никакви недостатъци. Даже май.... като се замисля може и въобще не съществува такова. Ако на едно му харесвам главата, то не му харесвам опашката, или пък има проблеми с характера. Ще дам пример с едно мое любимо куче Имари :smile: Мноооогооо хубава линия, а каква стойка само......перфектна! Побъркаха ме от запитвания и коментари на селекционери - характер - мечта.....ама струва ми се не е толкова масивна колкото ми се иска да бъде :ab_041: :ab_041: :ab_041: Много е важно да има някакъв баланс и да се прецени какво точно искаш да постигнеш от самото заплождане :smile: И каква е целта за какво ще се използва кучето - дали е за домашен любимец, или е изложбен екземпляр. Компромиси винаги се правят, но трябва да са премерени :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3926 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 03:09 PM

Показване на мнениетоmik, в 01 November 2013 - 10:29 AM, написа:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 30 October 2013 - 06:52 AM, написа:

......и още нещо последно :ab_041: Това с кой ще заплождам - дали с Киро, Бойко или Росен си е моя работа! Политиката на развъдника си е моя :wb_052: и само моя ! От компетентните органи на клуба оставам контрола по допусканато на разплод на кучето. За предстоящото кучило има много голям интерес, включително и капарирания извън страната, както и цял огромен списък от чакащи да им се обадя след като се родят бебета. Както ви написах по-горе едно нещо е добре, когато е работещо :ab_041:

Hikaro Zuki ( Иве ), видях снимки на американките, но защо не видях на Къци?!?! Знам как се е представил - пишете не само хубавите неща, а и реалните! За оценката не те питам.....Любителите на породата трябва да знаят и недостатъците на породата. Иначе ще стане като консервата на Лили, на който клип никой не обърна внимание (мислим си за пъстърва а то се оказало цаца :ab_041: )
Само да ти кажа, че страхът се преудолява, аз с Ками имам голям напредък, но ми костваше много работа с нея. С акитите трябва много да се работи и контакта да е ежедневен.

Поздрави и хубав ден :smile:

Извън контекста на породата, защото тя не представлява никакъв интерес за мен,но СТРАХА на едно куче НЕ се преудолява ако той е вроден !
И още нещо да допълня , СТРАХА се ПРЕДАВА на поколението !!!
Без значение колко ще се работи с едно куче и до каква степен ще се овладее неговият страх, то ВИНАГИ си остава страхливо,несигурно и куче което във всеки един момент може да реагира агресивно от страх.
Поколението не е кой знае колко по различно.
Работя с работна порода и смея да твърдя,че имам много по - голямо е реално наблюдение от колкото хората работещи с декорати като Акитата например и останалите там пройзходки с дръпнати очи и завити опашки.
Та да се върнем на страха,НЕ се подлъгвай,че защото имаш напредък с даденото куче поколението ще е добро :re_037:
Очаквай разпад от тук нататък в характера на поколението и проблемите тепърва предстоят.
Според мен в нито една порода НЕ е редно да се правят компромиси с ФИЗИЧЕСКОТО и ПСИХИЧЕСКОТО здраве на развъдните езкемпляри!
Ама вие си знаете :md_064:

Здравейте и добре дошли в "кюпа" :ab_041: Ще се радвам, ако по-често се включвате с ваши мнения. Само, че не съм наясно въобще дали сте работили с породата? И не съм съгласна, че акитите са "декорати и останалите там произходки с дръпнати очи и завити опашки" това е една доста сериозна порода, която в определен период е използвана дори за боеве :smile:
За страхливостта съм съгласна с вас на 100% - това, което пишете е напълно вярно - "в нито една порода НЕ е редно да се правят компромиси с ФИЗИЧЕСКОТО и ПСИХИЧЕСКОТО здраве на развъдните езкемпляри"...но......има едно но.......Приложимо ли е? Колко селекционери излизат и открито говорят за недостатъците на своите кучета? По мое наблюдение - много малко :smile: Повечето крият, ако има нещо подобно :smile:
В моят случай какво ще направя - откровенна съм на 100% :ab_041:

1. Няма спра Ками от разплод
2. Ще правя много добър подбор на мъжкият с който ще я заплождам
3. Ще уведомявам бъдещите собственици преди закупуването за недостатъка в характера и, както и че това може да се наследи на тяхното бебе!

Всичко това ще рафлектира и в цената :smile: Защото има огромна разлика от 800евро до 2500евро :smile:

Ето я и красавицата Камико :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3927 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 11:56 PM

Днес Моето малко момче навършва 1 годинка!! :wub: Колко бързо минава времето все едно беше вчера когато беше малка пикаеща на всякъде топчица :ac_007: Пожелавам му да е жив и здрав и много успехи :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3928 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2013 - 09:04 AM

Показване на мнениетоHikaro Zuki, в 01 November 2013 - 09:56 PM, написа:

Днес Моето малко момче навършва 1 годинка!! :wub: Колко бързо минава времето все едно беше вчера когато беше малка пикаеща на всякъде топчица :ac_007: Пожелавам му да е жив и здрав и много успехи :wub:

Да ти е жив и здрав! Да са живи и здрави всички БГ кучета :flagbg:
Торта тип "печено пиле" със свещичка ще има ли? :md_064:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3929 Потребителят е офлайн   axelcharry Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2013 - 09:27 AM

Петя Кръстева - Имате уникални кучета. Според мен вашият развъдник засега в България е най-добър :db_046: :flagbg:

#3930 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2013 - 09:45 AM

Показване на мнениетоaxelcharry, в 02 November 2013 - 07:27 AM, написа:

Петя Кръстева - Имате уникални кучета. Според мен вашият развъдник засега в България е най-добър :db_046: :flagbg:

Хе, хе, хе.....благодаря :smile: Не съм ходила на посещения в БГ развъдници и не мога да преценя. Още не е това, което ми е в главата - след още няколко години работа ще се види :md_064: Това е благодарение на добрият екип с който работим - още 3-ма човека :ba_025:
Благодаря още веднъж за доверието, пожелавам ви много здраве и успех във всичко :re_037:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199