Hikaro Zuki, в 30 October 2013 - 07:01 PM, написа:
Петя Кръстева, в 30 October 2013 - 04:20 PM, написа:
Страхът при акитите, както знаем е наследствен, но се преудолява както ти написах по-горе и аз може да се каже, че имам успех с Ками
Преди малко ми се обади Маги - била си възмутена от държанието ми! Предадено ми е и ти отговарям : Нямам нищо лично към никой и към нищо. Пиша това, което мисля - форумите са за това
Относно експертните оценки с които ме нападате, че ги правя, да - правя ги! Това го има в развъдният правилник, нарушение няма никакво. Така съм преценила, така съм направила
За Къци може да пробваш да го извадиш от клетката и да поживее с теб, ще видиш разликата сама. Той е много красив и е добре да бъде показван.
За другото, което написа ти прощавам, защото просто увисва във въздуха....
Петя
Сега да ти обесня Каци от деня в който е при мен до 7мия си месец живя в апартаментът при нас ,всека сутрин и вечер по 2 часа беше сред хора и сред кучета никога не се е страхувал и сега не се страхува от хора и от кучета. След 7мия си месец си бяха на двора на къщата ни с Бени и там отново всеки ден беше навън от двора. От 4 месеца си има клетка ( сега е на 16 м.) никога не е бил вързван и затварян. Сега отново всеки ден играе по 2 4аса извън клетката и всеки може да отиде и да го гали и да си играе с него той не се страхува . Аз няма как да му организирам всеки ден изложби че да свикне с целия този хаус . Радвам се че Ками го е преодоляла .мисля че той е Критичен случай
Както ти си прецениш ! Не съм го виждала скоро и не мога да преценя, но Хачи също не е толкова страхлив....Просто ме е яд, че такова хубаво куче не може да бъде показвано. Ето една снимка на родителине на Ками, Къци и Хачи

Вход

Горе
Цитиране +