Относно разгонването на Хаченцето - мъжките не се разгонват
Акита
Публикувано: 21 January 2014 - 05:11 PM
Относно разгонването на Хаченцето - мъжките не се разгонват

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 22 January 2014 - 09:11 PM
1.Моят живот трае от 10 до 15 години.Всяка раздяла с теб ми причинява голяма тъга.Помисли за това преди да ме вземеш.
2.Обичаи ме такова,каквото съм,защото ти си ме избрал.Аз нямам възможност да избирам приятелите и господарите си.
3.Дай ми време да разбера какво искаш от мен,когато ме възпитаваш.
4.Обичаш ли ме,аз живея от твоята любов.
5.Недей да ми се сърдиш и наказваш.Ти работиш,имаш приятели и развлечения,а аз имам само теб.
6.Говори ми.Може би си мислиш,че не те разбирам,но аз зная какво мислиш и чувстваш.
7.Не зная какво е отмъщение,но знай,че аз не забравям как постъпват с мен.
8.Помисли преди да ме удариш,защото аз мога да те ухапя.Въпреки че няма да го направя.
9.Не ме вземай като играчка,докато съм малко и сладко кутре, а като порасна да ме изхвърлиш,защото моята любов към теб не зависи от възрастта ми.
10.Грижи се за мен като остарея,остана без зъби,оглушея,ослепея.Ако много страдам изпрати ме ти, да си ида достойно от живота
11.Не казвай ''Аз не мога да направя това''.С теб всичко ми е леко.Нека това бъде твоята отплата,за моята вярност и нашата красива младост
12.Когато вече ме няма,недей да тъгуваш,а си вземи друго куче,и го обичай така,както си обичал мен
Публикувано: 24 January 2014 - 07:51 PM
Lalov, в 22 January 2014 - 09:11 PM, написа:
1.Моят живот трае от 10 до 15 години.Всяка раздяла с теб ми причинява голяма тъга.Помисли за това преди да ме вземеш.
2.Обичаи ме такова,каквото съм,защото ти си ме избрал.Аз нямам възможност да избирам приятелите и господарите си.
3.Дай ми време да разбера какво искаш от мен,когато ме възпитаваш.
4.Обичаш ли ме,аз живея от твоята любов.
5.Недей да ми се сърдиш и наказваш.Ти работиш,имаш приятели и развлечения,а аз имам само теб.
6.Говори ми.Може би си мислиш,че не те разбирам,но аз зная какво мислиш и чувстваш.
7.Не зная какво е отмъщение,но знай,че аз не забравям как постъпват с мен.
8.Помисли преди да ме удариш,защото аз мога да те ухапя.Въпреки че няма да го направя.
9.Не ме вземай като играчка,докато съм малко и сладко кутре, а като порасна да ме изхвърлиш,защото моята любов към теб не зависи от възрастта ми.
10.Грижи се за мен като остарея,остана без зъби,оглушея,ослепея.Ако много страдам изпрати ме ти, да си ида достойно от живота
11.Не казвай ''Аз не мога да направя това''.С теб всичко ми е леко.Нека това бъде твоята отплата,за моята вярност и нашата красива младост
12.Когато вече ме няма,недей да тъгуваш,а си вземи друго куче,и го обичай така,както си обичал мен
Това 12-тото най-много ме жегна...
Публикувано: 28 January 2014 - 01:10 PM
MartinaV, в 21 January 2014 - 02:38 PM, написа:
При нас няма нищо ново, буквално :) Хаченцето продължава да си мрази ВСЯКАКВИ кучета (онзи ден се злобеше на 4 месечен лабрадор, wtf?) Котките си ги обича и това си е
Това е от Нова Година. Любимото му място е на плажа :) Голям кеф!
Приятелство :)
На вилата :)
Интересното е, че не се разгонва или поне няма признаци. Не скача на хората по краката, нито пък по кучета.
Хора, обичайте си кучетата и стига с тези дребни заяждания. В крайна сметка това, което ни обединява са кучетата ни. Обичайте ги и им се радвайте докато ги има
Маринче, къде се затри!???!!! Много липсваше в тоз форум! А и на живо!
Уби ме снимката с котката. Направо. Но иначе като гледам твоя Хачко, все едно гледам моя...мъх, едно към едно почти...като се има предвид разликата само и единствено в собствениците. Да ти е живо и здраво Хачкото! Да си го гледате с удоволствие (защото когато ти изпитваш удоволствие, и той го изпитва, това е факт) Както разбирам не сте вече в Софето...или бъркам? Кили се беше оправил и то на добро ниво, но отдавна не са писали какво се случва. И на мен ми липсва Кили, защото е същият като твоя Хачко и моя Ачо-Смукачо. Липсвате ми, хора! Обичам да си говоря с вас тук, защото споделяте проблемите на любимците си, а не дрязгите форума с простотии.

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 03 February 2014 - 11:52 AM
Малко пишете напоследък?!?! Защо така? Иначе се чете ....чете....и то много. Пишат ми собствениците на моите кучета - това е добре! Колкото повече информация, толкова по-добре. Много хара потенциални собственици на акити ми се обаждат и се виждаме! Благодаря на всички за доверието
Относно кастрацията съм чувала, че се отразявала добре на агресивните кучета т.е. ставали по спокойни! Но все пак нямам личен опит и не съм на 100% сигурна. За Химата все още обмислям дали да я кастрирам - стана красива, здрава, хубава .....американка
Всички кучета са добре - красиви, здрави и обичани
И за да съм аз и вие в крак с новото ще ви представя типаж акита от последните изложби в Япония на един стар и много уважаван селекционер

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 04 February 2014 - 08:19 AM

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл
KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935
Публикувано: 04 February 2014 - 10:38 AM
Всички селекционери са наясно кои са най-добрите кръвни линии в Япония на тигровите акити
Радвам се че успях да си купя една от тези добри кръвни линий в лицето на Мара
Ето ти тези две линии за които говоря :

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 04 February 2014 - 10:53 AM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 04 February 2014 - 11:00 AM
Петя Кръстева, в 04 February 2014 - 10:38 AM, написа:
Всички селекционери са наясно кои са най-добрите кръвни линии в Япония на тигровите акити
Радвам се че успях да си купя една от тези добри кръвни линий в лицето на Мара
Ето ти тези две линии за които говоря :
Аз не съм на мнение че женската трябва да е толкова висока! изглежда и съдийте в Японя мислят като мен след като тя е станала първа едва ли са я сравнявали срещу 5 акити сигурно е имало и високи на токова мащабно изложение за Акита! Генке е уникална женска и според мен тя е един пример как трябва да изглежда една правилна Акита!

Софокъл
KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935
Публикувано: 04 February 2014 - 11:19 AM
Покрай процеса на разузнаване, който съпътства всяко взимане на куче от непозната порода, се натукнах на този сайт и темите за акита.
Именно за това се обръщам към вас с молба да ме насочите откъде мога да взема мъжка рижа акита на възраст до под 4/5 месеца. Интересувам се от ваши бебета, както и от евентуално препоръчани развъдници в България или извън страната.
Моля ви за отговор и благодаря предварително!!!
Публикувано: 04 February 2014 - 11:31 AM
Teodora.M, в 04 February 2014 - 11:19 AM, написа:
Покрай процеса на разузнаване, който съпътства всяко взимане на куче от непозната порода, се натукнах на този сайт и темите за акита.
Именно за това се обръщам към вас с молба да ме насочите откъде мога да взема мъжка рижа акита на възраст до под 4/5 месеца. Интересувам се от ваши бебета, както и от евентуално препоръчани развъдници в България или извън страната.
Здравей! Радвам се да се запознаем! Може да се свържете с страницата на клуба там ще ви дадът точна имформация за всички развъдчици и очаквани кучила през новата година!
https://www.facebook...ulgaria?fref=ts

Софокъл
KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935
Публикувано: 04 February 2014 - 12:16 PM
Hikaro Zuki, в 04 February 2014 - 11:31 AM, написа:
Здравей! Радвам се да се запознаем! Може да се свържете с страницата на клуба там ще ви дадът точна имформация за всички развъдчици и очаквани кучила през новата година!
Благодаря за отговора!
Имам още един въпрос към по-опитните с тази порода касаещ това, че имам куче чихуахуа и се притеснявам за него.
Ще може ли да цари разбирателство помежду им, защото акитата ще е мъжка, а чихуахуато женско? И тъй като смятам акитата да прекарва по-голямата част от времето си отвън на двора, дали ще мога да пускам мъничето наволя или неминуемо ще бъде изядено?
Според това, което съм чела за породата, те имат доста развити инстинкти и всичко малко се възприема като плячка.... Надявам се да опровергаете твърдението и да ми дадете надежда, че за мирно съжителство може да става дума.
Публикувано: 04 February 2014 - 12:25 PM
Teodora.M, в 04 February 2014 - 09:19 AM, написа:
Здравейте и от мен!
Приятно ми е да се запознаем - казвам се Петя Кръстева и съм собственик на Katsu Kenta Kennel
Точна и интересна информация за характера на породата може да намерите тук в този форум, въпреки многото скандални заяждания. Извлечете за себе си това, което ви е необходимо
Точна информация за лигитимните развъдници на породата акита ину в България ето от тук : https://www.facebook...ulgaria?fref=ts

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 04 February 2014 - 12:30 PM
Teodora.M, в 04 February 2014 - 10:16 AM, написа:
Благодаря за отговора!
Имам още един въпрос към по-опитните с тази порода касаещ това, че имам куче чихуахуа и се притеснявам за него.
Ще може ли да цари разбирателство помежду им, защото акитата ще е мъжка, а чихуахуато женско? И тъй като смятам акитата да прекарва по-голямата част от времето си отвън на двора, дали ще мога да пускам мъничето наволя или неминуемо ще бъде изядено?
Според това, което съм чела за породата, те имат доста развити инстинкти и всичко малко се възприема като плячка.... Надявам се да опровергаете твърдението и да ми дадете надежда, че за мирно съжителство може да става дума.
Зависи от много фактори, затова е добре да видите родителите на място и да разпитате селекционера за характера им. Агресивността е наследствена! Вторият важен фактор е възпитанието - контакта с другото куче трябва да е от много малък. Акитата успешно съжителства с котка и други любимци само, ако израства заедно с него.

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 04 February 2014 - 12:43 PM
Петя Кръстева, в 04 February 2014 - 12:30 PM, написа:
Teodora.M, в 04 February 2014 - 10:16 AM, написа:
Благодаря за отговора!
Зависи от много фактори, затова е добре да видите родителите на място и да разпитате селекционера за характера им. Агресивността е наследствена! Вторият важен фактор е възпитанието - контакта с другото куче трябва да е от много малък. Акитата успешно съжителства с котка и други любимци само, ако израства заедно с него.
Според мен ако бъдат от малки заедно няма да има проблем! Но тъй като чихуа е доста крехко куче а акита си е едра порода ме притеснява факта че при игра докато е малък акитчо може играта му да бъде груба спрямо чихуато! |И естествено ако забележите че с времето започна някаква непоносимост ще е добре да са разделени че белята става за секунди!

Софокъл
KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935
Публикувано: 04 February 2014 - 10:55 PM
Петя Кръстева, в 04 February 2014 - 08:53 AM, написа:
Сериозния Такаши

Наскоро отново стана баща на няколко тигрови мечета
Ето ги мъниците :-)

Хубавото е,че наред с красивите поколения на японски акити, следващите месеци очакваме да пристигнат и две американски акити,които са много чакани и надявам се да помогнат в бъдеще за развитието на породата и тук

Вход

Горе
Цитиране +