Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#4301 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 July 2014 - 07:33 PM

Привет отново :smile:

за случайно попадналите тук пускам ви малко снимки на бебетата от връзката на Ками и Хару :wub:

Бебетата са високо качество :smile: както всъщност и очаквах.....Това е най-доброто произведено от нас до този момент. Очаквам с нетърпение да видя и другите бебета след някой, друг ден...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#4302 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2014 - 07:46 PM

Моята любима газела Мара изкара много хубави тигри, които ги чакам с нетърпение да пораснат за да се насладя на цялата им прелест :wub: То са цветове, то е чудоооооооооооо........ :wub: Знаех си, че ще ми поднесе такива хубави изненади :smile:

Наред със всички ваши писания и плювания срещу мен още от "ерата Кирей и Казуми" искам да ви кажа, че една част от тези бебета ще заминат за Америка, Африка, Франция.....а развъдната ми дейност е само от 2012 година :smile: Рекох си и аз да прегледам 100 страници назад като Г- ца Ганчева, ами.....с малко под или над средното интелектуално ниво мога да кажа,че Акита ину България без мен нямаше да е същата :smile:

Пожелавам ви хубава вечер :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4303 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2014 - 10:08 AM

Привет на всички :smile:

Пускам ви една снимка на три от бебетата - още не са ми изпратили другите снимки :wub:

Поздрави от мен и хубаво лято :smile:

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4304 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2014 - 12:44 PM

В едно сме на едно мнение - тук се забавляваме :af_089: вие с мен, аз с вас :af_089:

Ето още снимки на една част от бебетата ми за забавление :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4305 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 14 August 2014 - 07:55 PM

Една американска госпожица от класа ни по ринг дресура :md_064:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#4306 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2014 - 09:25 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 14 August 2014 - 05:55 PM, написа:

Една американска госпожица от класа ни по ринг дресура :md_064:

Привет,

снимките са тъмни :smile: тигрова американка ли е? Ще се радвам, ако и пуснете още снимки да я видим по-добре.

За всички, които ми пишат на лични съобщения, заповявайте в групата ми във фейсбук https://www.facebook...21257918115586/ Контакта там е по-бърз, пък и ще получите отговор не само от мен, а и от други собственици на акита и селекционери от други страни. В този форум влизам рядко....

Поздрави и хубав ден :smile:

Прикачена снимка

И отново малко редакция на поста :smile:
Забравих да ви уведомя, че новото запазено име на развъдника е KATSU KENTA KEN, но картончето все още не е пристигнало при мен за да видя регистрационният номер :smile: Името е почти индентично със старото, така че няма кой знае какво толкова да се променя...Всички родословия, които ще се издават ще са /да подчертая/ ЛИГИТИМНИ !!!!!!!!!!! Отказа ми от членство в БГ клуб не прави родословията не валидни - няма нелигитимни FCI родословия !!! Всички българи закупили куче от развъдника ще получат експортно педигри с което, ако желаят ще станат членове на клуба в България.

До нови срещи ...
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4307 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2014 - 11:12 PM

Наскоро водихме разговор с Г-ца Ганчева - кой, как, защо, "куца"......или му "куца" :smile:

България е много малка страна - това е за теб Гери :smile:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 20 August 2014 - 08:56 PM, написа:

Показване на мнениетоnikineli, в 20 August 2014 - 07:52 PM, написа:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 20 August 2014 - 02:44 PM, написа:

Показване на мнениетоnikineli, в 20 August 2014 - 12:27 PM, написа:

Да аз съм.Казаха,че развйждат само Акита,а могат да ми доставят от Украина,но цетана ми е височка.Тя ми даде връзка с чавек,който продавал от България без документи за родословие.Склонна съм да се доверя,щом тя ме свързва.Четох,че са доста темпераментни лудетини,но кокера ми не мисля,че беше по-малко.И пак да помоля,ако има някой от София,който има тази порода ,бих искала да я видя на яве.До средата на ноември,защото после ще сме горди собственици на тази хала :af_089:

:smile: Защо съм останала с впечатление, че и те развъждаха шиба?!?! Може да съм се объркала....
Иначе в БГ.... май Гаврил Дангов от Варна развъждаше шиба ину без родословия :smile: Както и да е.....аз мисля, че ако се поразровите малко повече ще намерите и с родословия на по-нормална цена :smile: но избора си е само ваш :md_064:

Кучетата от тази порада са хипер - активни пакостници, които ще направят живота ви цяло приключение, така че... подгответе се :ab_041:
Големи са сладури - харесвам ги, но си падам по по-тежките кучета и м--е :ab_041:

Това е отново специално за вас : https://www.facebook...&type=3&theater

Пожелавам ви успех в избора :smile:

Точно на него ми даде координати и кучката ще ражда другият месец.Цената е същата,като да ми го докарат от Словакия(поне така твърди човека ,който говорих),но тук поне ще мога да го видя.Мислех,че щом ще е от тук цената ще е по-ниска,но съм се объркала.Поне е по-сигурен от някои други ,за които съм чела лоши отзиви.Между другото от три седмици вече се ровя,но не намерих кой знае колко доставчици,които хем да са надеждни,хем да не е на много висока цена.
Не ми отваря линка,който си ми пратила.

Ха, ха, ха......България е много малка страна :ab_041: :ab_041: :ab_041: Г-н Дангов има развъдник за чистопородно развъждане и членува в Клуба за акита - не би трябвало да развъжда не родословни кучета, но в БГ всичко е пълна каша :ab_041: :ab_041: :ab_041: Само като си помисля, че съвсем на скоро мен ме обвиниха, че развъждам като зооборса.....Божеееееееее......"слез и си прибери вересийте" се казва в една стара българска поговорка.

А сега по същество : nikineli, стига с тия доставчици и зооборси. Няма да ти разтягам локуми, защо не си струва да се купува от тях.
Я ми се обади по телефона /ако желаеш/ - 088 7 982 645

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4308 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2014 - 01:15 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 20 August 2014 - 11:12 PM, написа:

Наскоро водихме разговор с Г-ца Ганчева - кой, как, защо, "куца"......или му "куца" :smile:

Да аз съм.Казаха,че развйждат само Акита,а могат да ми доставят от Украина,но цетана ми е височка.Тя ми даде връзка с чавек,който продавал от България без документи за родословие.Склонна съм да се доверя,щом тя ме свързва.Четох,че са доста темпераментни лудетини,но кокера ми не мисля,че беше по-малко.И пак да помоля,ако има някой от София,който има тази порода ,бих искала да я видя на яве.До средата на ноември,защото после ще сме горди собственици на тази хала :af_089:

:smile: Защо съм останала с впечатление, че и те развъждаха шиба?!?! Може да съм се объркала....
Иначе в БГ.... май Гаврил Дангов от Варна развъждаше шиба ину без родословия :smile: Както и да е.....аз мисля, че ако се поразровите малко повече ще намерите и с родословия на по-нормална цена :smile: но избора си е само ваш :md_064:

Кучетата от тази порада са хипер - активни пакостници, които ще направят живота ви цяло приключение, така че... подгответе се :ab_041:
Големи са сладури - харесвам ги, но си падам по по-тежките кучета и м--е :ab_041:

Точно на него ми даде координати и кучката ще ражда другият месец.Цената е същата,като да ми го докарат от Словакия(поне така твърди човека ,който говорих),но тук поне ще мога да го видя.Мислех,че щом ще е от тук цената ще е по-ниска,но съм се объркала.Поне е по-сигурен от някои други ,за които съм чела лоши отзиви.Между другото от три седмици вече се ровя,но не намерих кой знае колко доставчици,които хем да са надеждни,хем да не е на много висока цена.

Ха, ха, ха......България е много малка страна :ab_041: :ab_041: :ab_041: Г-н Дангов има развъдник за чистопородно развъждане и членува в Клуба за акита - не би трябвало да развъжда не родословни кучета, но в БГ всичко е пълна каша :ab_041: :ab_041: :ab_041: Само като си помисля, че съвсем на скоро мен ме обвиниха, че развъждам като зооборса.....Божеееееееее......"слез и си прибери вересийте" се казва в една стара българска поговорка.

А сега по същество : nikineli, стига с тия доставчици и зооборси. Няма да ти разтягам локуми, защо не си струва да се купува от тях.

Знаеш моето мнение по въпроса - добре че ги намери! :rc_036:

Прикачена снимка
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#4309 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 August 2014 - 06:56 PM

А какво налага смяната на името на развъдника?
Рестрикции от FCI или...?
User's Signature

Качена снимка

#4310 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2014 - 08:48 PM

Показване на мнениетоelena07, в 21 August 2014 - 04:56 PM, написа:

А какво налага смяната на името на развъдника?
Рестрикции от FCI или...?

Здравей,
смяната на членството ми в клуба в България наложи промяната на името на развъдника - отказах се доброволно от членство в този клуб! Вече членувам в друг клуб....Така е по правилата на FCI
Родословията, които ще се издават няма да са български, но ще са под егидата на FCI - т.е. развъдника ми не е български :smile: но родословията, които ще издавам ще са лигитимни.
Или казано директно - ще съм чужденец в собствената си държава :smile:
Нищо ново под слънцето....

Извинявай за закъснението на отговора ми...

Поздрави!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4311 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2014 - 08:52 PM

Показване на мнениетоxael, в 21 August 2014 - 11:15 AM, написа:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 20 August 2014 - 11:12 PM, написа:

Знаеш моето мнение по въпроса - добре че ги намери! :rc_036:

Прикачен файл sleepy_akita_inu_by_busik-d47va6g.png

Кой съм намерила Гери - стига с тази наглост....УС на клуба отговаря за действието на членовете си и чрез тях гради авторитета си ! България наистина е много малка страна ...И още нещо - аз никой не търся - мен ме намират :smile: Хайде със здраве :beer: Времето ще покаже...
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4312 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2014 - 05:50 AM

Аз не очаквам друго от хора, които си изкарват хляба с търговия на животни, техни храни и аксесоари да са различни. Въпреки, че много разбират от работата си. Не може и да се обвиняват,защото това им е прехраната, но....... това няма нищо общо с кинологията такава каквато си я представям. Ако се прави както трябва трябва да се откажеш от много неща :smile:
За съжаление това го има в цял свят....наскоро ми се обадиха от испанския клуб за съдействие и присъединяване към войната която водят с Г-н Форноза.
Защото е грехота да се продава куче смес от акита и лабрадор за домашен любимец.....И това се случва......

Хубав ден на всички :smile: Днес бебетата ще бъдат прегледани от ветеринар :smile: Станаха големи красавци -изненадана съм много приятно :smile: А утре едно от бебетата ще са запознае със собственика си, с който скоро ще замине за Франция :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4313 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2014 - 10:06 PM

Ало моля - Ива от Хакаро Зуки!!!
Казаха ми, че си харесала писанията на Fabi Bartolome - въобще в ред ли си?!?! Да виждаш някой сериозен селекционер да е взел отношение по въпроса?!?! От клуба ни помолиха да се напише публикация в испански форум, като те самите направиха превода,защото от години не могат да се справят с безобразията, които върши Форноза.....Много т--о момиче си !!!
Каквито и да са ни "кучешките" взаимоотношения има морални норми на поведение - пък и ме познаваш много добре за да подкрепяш въобще подобно нещо.....Голяма простотия!!!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4314 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2014 - 03:13 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 24 August 2014 - 08:06 PM, написа:

Ало моля - Ива от Хакаро Зуки!!!
Казаха ми, че си харесала писанията на Fabi Bartolome - въобще в ред ли си?!?! Да виждаш някой сериозен селекционер да е взел отношение по въпроса?!?! От клуба ни помолиха да се напише публикация в испански форум, като те самите направиха превода,защото от години не могат да се справят с безобразията, които върши Форноза.....Много т--о момиче си !!!
Каквито и да са ни "кучешките" взаимоотношения има морални норми на поведение - пък и ме познаваш много добре за да подкрепяш въобще подобно нещо.....Голяма простотия!!!

Ето доказателствата :
За мен този случай е приключил и нямаше да ровя повече, ако не бяха ме помолили за съдействие от най-високо ниво

/копирам линка/

THE TRUTH ABOUT DE LA SENDA T'SUNAYOSHI AND JESUS FORNOZA""!!!

AS THE SITE & THE LINK IS IN SPANISH - YOU CAN OPEN IN GOOGLE CHROME AND TRANSLATE IN ENGLISH TO READ TERRIBLE STORIES ABOUT HIM FROM HIS OWN COUNTRY.

http://www.perros.co...unayoshi/2.html

http://www.perros.co...unayoshi/1.html
MI TERRIBLE EXPERIENCIA CON LA SENDA TSUNAYOSHI - (Akita Inu) | Perros.com
www.perros.com
Mensaje: MI TERRIBLE EXPERIENCIA CON LA SENDA TSUNAYOSHI en el foro (Akita Inu)

Нали не си мислиш, че говоря празни думи за каквото и да е било!!!
Обаче ти се чудя на акъла да харесваш пост в който ни обвиняват, че малтретираме кучета при условие, че си наясно как се отглеждат моите кучета и какви грижи и любов получават.........Е, извинявай може да не харесвам този ли онзи, ама на черното бяло никога няма да кажа.
Ако ти е скучен живота вземи и насочи енергията си към нещо по-добро и по-градивно, че лайната са до гуша..........
Куче платено преди една година и чакано година и половина според теб връща ли се без причина?!?!?!
И още - ти Родина имаш ли? Малко съвест??!?!?!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4315 Потребителят е офлайн   starfucker Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 August 2014 - 06:20 PM

Здравейте,
някой тук може ли да ме насочи от къде да си взема американска акита или шиба ину?
Знам, че породите не са за всеки и прочие и се интересувам от чистокръвно кученце с доказан произход.....

#4316 Потребителят е офлайн   lozev_1976 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2014 - 02:07 PM

Рьзвъдника Golden Nicol имат бебета американска акита
https://www.facebook...17311895&type=3

#4317 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:+359889329935

Публикувано: 31 August 2014 - 11:12 PM

Здравейте на всички!!!
Ето и малко снимки на нашите уникални бебоци :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Някой от бебетата са свободни за повече информация се свържете с мен! :ae_085:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4318 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2014 - 08:47 PM

Eто малко снимки на една част от моите бебета, дори и в непълен състав :smile: Две от момчетата вече са извън България, много скоро и други ще отлитнат при своите семейства :wub: Собствениците на бебетата бях на гости в развъдника в Роман.
Доволна съм, защото от всички кучила "брака" е много малко. Конкретно от тези две кучила няма нито едно бебе "брак"...пхууу....как мразя тази дума :ab_041:

Приятно гледане и се забавлявате така както аз и екипа се забавляваше по време на снимките :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4319 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2014 - 08:59 PM

И малко воайорство - снимки с телефон :smile: какво се случва извън кадър :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4320 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2014 - 09:19 AM