Акита
Публикувано: 19 March 2008 - 08:14 PM
Цитат
Цитат
Бебето е супер, да не е дете на Чери или може би братче??? ;)
:-) Чери е още момиченце и може би другата зима ще направим и ние поколение. Това е бебе от холандския развъдник, за който съм писал из форума. Бебето е на 6 седмици и е с доста рядко срещан цвят, а именно почти изцяло черно. Между другото във В.Търново на 22.03(празникът на града) от 12:00 ще се проведе киноложка изложба....не знам под чия егида, но така като чувам ще има доста участници, както ще има и показ на работни кучета от полицията. Който иска и има възможност да заповяда. Мястото е стадионът в "Старото военно училище" или по известно като 5-ти корпус на Великотърновския университет.
Публикувано: 02 April 2008 - 09:23 AM
изложбата в Пловдив не беше нищо особено по отношиние на северните кучета, ние бяхме с единствената акита и не участвахме ;)
За сметка на това пък се записахме и сега сме членове на клуб "Северни кучета". ;D
Асега още малко снимки на Каори :

Мира
Публикувано: 03 April 2008 - 01:50 PM
На скоро започнах да си търся куче и ровейки се из Интернет попаднах на статия за породата Акита и се влюбих от пръв поглед.Но за съжаление открих само една обява и преди да се обадя реших да пиша първо тук .Моята молба е ако имате информация за приблизителна цена и откъде мога да закупя куче от породата пишете ми тук в темата.
Много ви благодаря предварително. :blink:
Публикувано: 06 April 2008 - 01:31 PM
Цитат
На скоро започнах да си търся куче и ровейки се из Интернет попаднах на статия за породата Акита и се влюбих от пръв поглед.Но за съжаление открих само една обява и преди да се обадя реших да пиша първо тук .Моята молба е ако имате информация за приблизителна цена и откъде мога да закупя куче от породата пишете ми тук в темата.
Здравей Люси,
чудесно е, че си се спряла/л на Акита, но както вероятно си открила/л съществуват Акита Ину и Американска акита. Има някои разлики в двете породи, така че почети още малко и тогава направи своя избор.
Поздрави
Публикувано: 07 April 2008 - 08:26 AM
Цитат
Здравейте,
Поздравявам ви за избора!!! Но не си взимайте акита само защото ви харесва и искате да имате обикновен домашен любимец! Акитата не е само хоби, да имаш акита е призвание и чест. Нужно е да се посветиш на кучето като пълноправен член на семейството! Всички ние доста сме изписали в тази тема, така че може да се запознаете първо с историята на кучето, характера и спецификата му. В никакъв случай не си взимайте акита, защото е "модерна порода", защото е скъпо куче, няма да се получи ефекта на Мерцедес С класа :blink:
И накрая.... запознайте се "на живо" с акита и тогава решете окончателно дали акита е вашето куче!
Успех!!!!
Публикувано: 16 April 2008 - 06:49 PM
Публикувано: 16 April 2008 - 09:44 PM
Цитат
Здравей Buch, заедно с Redwitch, Melodor са два от най-класните развъдници за Американски Акити в света и най-добрите в Европа. Много е трудно да се докопаш с куче от там, а ако успееш цената ще е доста висока.
Публикувано: 16 April 2008 - 09:56 PM
Публикувано: 17 April 2008 - 03:07 PM
Ето и една снимка на нашето пораснало бебе - вече на 2 месеца ;D- пълен бандит

Мира
Публикувано: 17 April 2008 - 06:49 PM