Аз чак днес успях да вляза във форума :( Много се радвам, че се е писало толкова!!! :)))
lilianas, в 02 June 2013 - 06:15 PM, написа:
Между другото: На два пъти вече се срещаме със собствениците на другия Хачко - на Мартина. Днес моя папи го е видял на снимка и каза: 1:1 с нашия--- Пожелавам му успехи в изложбите, нищо че е Джуниър!! Слава тебе Боже Буда, че позволи на императорските кучета да завладеят София!!!

Дааа, и аз го засичам твоя бебешляк, толкова е сладък!!!! Искам да му нацелувам бузките дебели, но като ме изръмжи ми става ясно да не припарвам там

Точно и на мен ми мина мисълта "един-диван-куче" като видях снимката, хаха
Петя, бебетата ти са повече от прекрасни! Да са живи и здрави малките мечочета!! Обсъждах с нашите да си вземем едно, тъй като искам Хачи да си има жена (не с цел развъждане)

Ноо има шанс да се местим в един доста голям апартамент и чакам това да стане преди да предприема стъпки за още едно акитче, тъй като в сегашният ни е тесничко

Приятел на един колега пък вчера ме помоли да го ориентирам към развъдник, защото искал да си вземе бебе-акита, та го препратих към теб. Предупредих го да побърза, че май няма останали бебета и то май така ще се и окаже
Байо, твоят акит изглежда доста изстрадал :( Макар да не се познаваме ми е изключително тъжно да гледам тези снимки :( Това прекрасно същество... Пожелавам ви от цялото си сърце бързо оздравяване! Дано дано дано!

Ние с Хачикон (новият му прякор:D) минахме през още едно премеждие - беше изял нещо, което предизвика диария (с бая кръв) и повръщане със също толкова кръв. Беше ми изкарал акъла 10на дни

Добре, че бях отпуск и успях да го наблюдявам по цял ден, защото беше накакъв УЖАС у нас, буквално! Разстройство и повръщане по цял ден НАВСЯКЪДЕ. Всичко започна с една вечер, когато му се беше разстроило коремчето и през нощта се беше изтропал в банята, но явно беше решил да го... скрие (?!) и го беше изял. И понеже беше течна форма, буквално се събудихме от звуците, които издаваше докато повръща!!!! Положението беше много зле... сигурно 2 часа не можа да спре да повръща. Извикахме нашият вет, дойде, прегледа го, сложи му лекарства и оттам каква битка беше... Хачи ДНИ наред отказваше храна (варено пиле, сьомга - любимото му, филе, кучешка храна и т.н.) ВСИЧКО. Пие вода и след 2 мин - повръща. Бях на нокти тези 10 дни :( Антибиотиците не му помагаха и един магически ден бащата каза, че е видял в изпражненията му парче хартиено тиксо

Водихме го на рентген, даваха му бариева каша - на снимките нищо не се видя и все едно магически след този рентген кучето се оправи и вече е пушка, буквално. Д-р Ковачев ми каза за един много хубав сайт тип зоомагазин, който е доста по-евтин, защото ги доставят от Полша. Не знам дали ми е разрешено да споделя, сайта е zoofast. Оттам му поръчахме Taste of the Wild Pacific Stream и, ГОСПОДИ, разликата!!! Обожава я тази храна

Преди това Orijen с 6 вида риба не му хареса грам, но тази храна я изхрупва за отрицателно време и резултата в парка е повече от задоволяващ
Трябва да споделя, че не изминава ден в който да не мисля колко го обожавам това същество!

Буквално! Нямам търпение да се прибера и той да скочи и да ми оближе лицето! Това куче внесе слънце в живота ми :) Аз съм човек-нервак и спокойствието, което той ми дава е несравнимо! Макар, че ни скъса кабела на интернета и телевизията

(ентусиазира се, че го свалям при нашите и с един замах СКЪСА кабела), нито мога да му се скарам, нито да тая негативни емоции :) Видя ли тази прекрасна усмивка - всичко е хубаво. Ей, това акитата е голяма работа :)
Толкова искам с Хачи да отидем на тази изложба, но 5 дни прди това се прибираме от морето и сигурно няма да успеем

Искаше ми се да видя всички кучовци как изглеждат (имам си аз едно на ум, че моят бебешляк не е особено... породист? другите акити изглеждат по-бузести, с по-дръпнати очи и исках да сравня. Макар, че дори уличен да беше - с този характер винаги ще го обожавам

) Та, приятно изкарване на всички :Р

- изморено пале