Кога ще ни го покажеш пак?
Как понасяте жегата?

Публикувано: 26 June 2013 - 10:25 PM

Публикувано: 26 June 2013 - 10:35 PM
 ^Rosita^, в 20 June 2013 - 08:12 PM, написа:
^Rosita^, в 20 June 2013 - 08:12 PM, написа:
 ShiBumi_GirL, в 20 June 2013 - 08:32 PM, написа:
ShiBumi_GirL, в 20 June 2013 - 08:32 PM, написа:

Иначе - хапваме си гранулката - Йосера Регюлар - ползвам я от 1 година - и това е. Само че, задължително я овкусяваме! Ако искам да го накажа, го оставям без храна 1 ден, и на другия гранулата се омита така, както е сервирана - суха, доброкачествена и без добавки. Другият вариант който хапваме,и който съдържа сьомга или риба, един господ знае какво е, е американската Нутра Нугетс. На възрастта на твоето куче рязката смяна не би трябвало да се отразява. Аз лично вече не правя плавен преход в храната.
 Иначе - хапваме си гранулката - Йосера Регюлар - ползвам я от 1 година - и това е. Само че, задължително я овкусяваме! Ако искам да го накажа, го оставям без храна 1 ден, и на другия гранулата се омита така, както е сервирана - суха, доброкачествена и без добавки. Другият вариант който хапваме,и който съдържа сьомга или риба, един господ знае какво е, е американската Нутра Нугетс. На възрастта на твоето куче рязката смяна не би трябвало да се отразява. Аз лично вече не правя плавен преход в храната. 

Публикувано: 26 June 2013 - 10:41 PM
 ShiBumi_GirL, в 26 June 2013 - 10:25 PM, написа:
ShiBumi_GirL, в 26 June 2013 - 10:25 PM, написа:

Диша като локомотив, общо взето. Слава богу, че в момента времето се освести...Но иначе го водим на село (не казвам ВИЛАТА, щото не е вила, а е просто селска къща
 Диша като локомотив, общо взето. Слава богу, че в момента времето се освести...Но иначе го водим на село (не казвам ВИЛАТА, щото не е вила, а е просто селска къща  ) и там се научи да ляга в едно мазе, дето го направихме стая - и няма отворена уста, няма пъхтене...просто почивка 1 път)
) и там се научи да ляга в едно мазе, дето го направихме стая - и няма отворена уста, няма пъхтене...просто почивка 1 път) 

Публикувано: 26 June 2013 - 10:53 PM

Публикувано: 27 June 2013 - 09:02 AM

Публикувано: 29 June 2013 - 06:41 PM

Публикувано: 29 June 2013 - 06:44 PM
 parcheka, в 27 June 2013 - 09:02 AM, написа:
parcheka, в 27 June 2013 - 09:02 AM, написа:

Публикувано: 30 June 2013 - 04:54 PM

Публикувано: 01 July 2013 - 09:43 AM

Публикувано: 01 July 2013 - 04:44 PM
 lilianas, в 26 June 2013 - 10:25 PM, написа:
lilianas, в 26 June 2013 - 10:25 PM, написа:

Виждам, че имаме нови попълнения - много се радвам, че се множим
 Виждам, че имаме нови попълнения - много се радвам, че се множим  

За сметка на това толкова много ми липсваше, че нямах търпение да се прибера и да си го гушна, БУКВАЛНО! Не искам да ходя повече никъде за толкова време без него
 За сметка на това толкова много ми липсваше, че нямах търпение да се прибера и да си го гушна, БУКВАЛНО! Не искам да ходя повече никъде за толкова време без него   
   Иначе у нас си е същият ужас - козина НАВСЯКЪДЕ. Вече започва да изиза изпод вратата, та и във входа намирам вълна козина. Хачи има нов прякор - ХаДжолан, защото обича свински джоланчета :D Забелязвам, че започна да възмажава маймуната! По-премерени са му емоциите (понякога, де :D) Също ми изглежда по-премерен. Вече яде съвсем възпитано - няма го това полудяло и подскачащо като антилопа пале  (е, пак понякога изтерясва)
  Иначе у нас си е същият ужас - козина НАВСЯКЪДЕ. Вече започва да изиза изпод вратата, та и във входа намирам вълна козина. Хачи има нов прякор - ХаДжолан, защото обича свински джоланчета :D Забелязвам, че започна да възмажава маймуната! По-премерени са му емоциите (понякога, де :D) Също ми изглежда по-премерен. Вече яде съвсем възпитано - няма го това полудяло и подскачащо като антилопа пале  (е, пак понякога изтерясва)  Тактично изчаква да му сипя и като се отдръпна идва да яде. За сметка на това пък научихме и нови команди покрай "дай 5" вече има и "легни" и най-интересното е, че изпълнява
  Тактично изчаква да му сипя и като се отдръпна идва да яде. За сметка на това пък научихме и нови команди покрай "дай 5" вече има и "легни" и най-интересното е, че изпълнява   Миналата седмица много се смях с него - будя се една нощ (а аз спя МНОГО дълбоко) защото цялото ми легло се тресе/трепери. Поглеждам в краката ми - Хаджолан се свил на топка на леглото (където вече не се качва) и трепери от страх, а навън гърми и трещи
 Миналата седмица много се смях с него - будя се една нощ (а аз спя МНОГО дълбоко) защото цялото ми легло се тресе/трепери. Поглеждам в краката ми - Хаджолан се свил на топка на леглото (където вече не се качва) и трепери от страх, а навън гърми и трещи   Пълен бебешляк! Обожавам го!  Толкова е смешно да видиш такова добиче да се държи толокова беззащитно, хаха
  Пълен бебешляк! Обожавам го!  Толкова е смешно да видиш такова добиче да се държи толокова беззащитно, хаха  Иначе, приятелят ми ревнува, защото Хачиконата ми се радва повече на мен като се приберем, а сутрин предимно той го разхожда
 Иначе, приятелят ми ревнува, защото Хачиконата ми се радва повече на мен като се приберем, а сутрин предимно той го разхожда   Голямо подскачане - голямо нещо!
  Голямо подскачане - голямо нещо!   Сега страда малко от липса на внимание, тъй като прибрах едно бебе-кученце, което щъкаше край офиса (който е на Ботевградско и миналата седмица размазаха едно друго бебе, преди да му намеря дом )
  Сега страда малко от липса на внимание, тъй като прибрах едно бебе-кученце, което щъкаше край офиса (който е на Ботевградско и миналата седмица размазаха едно друго бебе, преди да му намеря дом )  Другия куч живее при приятелката на брат ми, но е изключително блага душица и сърце не ми дава да го изоставя.
  Другия куч живее при приятелката на брат ми, но е изключително блага душица и сърце не ми дава да го изоставя.   

(леко се е подкефил виждам :D)
   (леко се е подкефил виждам :D) 

Публикувано: 02 July 2013 - 09:15 AM
 Оценяването на съдията Г-н Накагака съвпадна и с моите оценки на кучетата
  Оценяването на съдията Г-н Накагака съвпадна и с моите оценки на кучетата  Впечатлена съм!!!!!!!!!!! Това са най-реалните оценки, които съм получавала в моят много скромен изложбен живот
  Впечатлена съм!!!!!!!!!!! Това са най-реалните оценки, които съм получавала в моят много скромен изложбен живот  

Публикувано: 02 July 2013 - 07:43 PM
 Петя Кръстева, в 02 July 2013 - 07:15 AM, написа:
Петя Кръстева, в 02 July 2013 - 07:15 AM, написа:
 Оценяването на съдията Г-н Накагака съвпадна и с моите оценки на кучетата
  Оценяването на съдията Г-н Накагака съвпадна и с моите оценки на кучетата  Впечатлена съм!!!!!!!!!!! Това са най-реалните оценки, които съм получавала в моят много скромен изложбен живот
  Впечатлена съм!!!!!!!!!!! Това са най-реалните оценки, които съм получавала в моят много скромен изложбен живот  

Публикувано: 02 July 2013 - 07:59 PM

. Шегувам се, разбира се. Един господ знае дали съдията нямаше да си отиде без някоя и друга ръка... Знам ли... И все пак - на открито си е друго! Концентрацията е различна, не само на животното към водача, но и на множеството кучета на едно място. Тоест - никога няма да го заведа в зала. Въобще няма да ме отрази, сигурно. Макар че се убедих, че много пъти бъркам по отношение на интелекта и усета му. Доста често ми се случва неговата преценка да е по-вярна от моята...
. Шегувам се, разбира се. Един господ знае дали съдията нямаше да си отиде без някоя и друга ръка... Знам ли... И все пак - на открито си е друго! Концентрацията е различна, не само на животното към водача, но и на множеството кучета на едно място. Тоест - никога няма да го заведа в зала. Въобще няма да ме отрази, сигурно. Макар че се убедих, че много пъти бъркам по отношение на интелекта и усета му. Доста често ми се случва неговата преценка да е по-вярна от моята... Още един път: ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Бях абсолютно сигурна в успеха ти, защото гледаш кучетата си с много любов, държиш на критериите и ги съблюдаваш, и си отгледала изключително качествени животни! Гордей се със себе си, защото АЗ се гордея с теб! Никога няма да забравя, че само и единствено ТИ беше човека, готов да приюти моя бесник, когато се бях отказала от него! Благодаря ти!
 Още един път: ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Бях абсолютно сигурна в успеха ти, защото гледаш кучетата си с много любов, държиш на критериите и ги съблюдаваш, и си отгледала изключително качествени животни! Гордей се със себе си, защото АЗ се гордея с теб! Никога няма да забравя, че само и единствено ТИ беше човека, готов да приюти моя бесник, когато се бях отказала от него! Благодаря ти!
 Аз го отдавах на страха му от гръмотевици, и от там на дъжда...но явно не само моя е така...Голям зор е като вали - хич не му се излиза...Гледа само да свърши работа и ме връща пред входа...
 Аз го отдавах на страха му от гръмотевици, и от там на дъжда...но явно не само моя е така...Голям зор е като вали - хич не му се излиза...Гледа само да свърши работа и ме връща пред входа...

Публикувано: 02 July 2013 - 08:10 PM
 Ми кво да ти кажа, как човек да не го е яд...
 Ми кво да ти кажа, как човек да не го е яд... , но кучето си е избрало ментора. Това е. Те остават верни на ментора си и съблюдават стадото да не се разпилее, туйто...
, но кучето си е избрало ментора. Това е. Те остават верни на ментора си и съблюдават стадото да не се разпилее, туйто... 

Публикувано: 02 July 2013 - 11:12 PM

Публикувано: 02 July 2013 - 11:34 PM
 parcheka, в 30 June 2013 - 04:54 PM, написа:
parcheka, в 30 June 2013 - 04:54 PM, написа:

като някой друг!!!
 като някой друг!!! И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ! СЛЕД КАТО СЕ ЗАКУПИ КУЧЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ТО ТРЯБВА ДА ИМА ПРАВОТО ДА СЕ РЕГИСТРИРА В СЪОТВЕТНИЯ КЛУБ, СЛЕД КАТО СОБСТВЕНИЦИТЕ МУ СА БЪЛГАРИ!!! Иначе е пълен абсурд дори статистически, да се следи за популацията на съответната порода!!!
 И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ! СЛЕД КАТО СЕ ЗАКУПИ КУЧЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ТО ТРЯБВА ДА ИМА ПРАВОТО ДА СЕ РЕГИСТРИРА В СЪОТВЕТНИЯ КЛУБ, СЛЕД КАТО СОБСТВЕНИЦИТЕ МУ СА БЪЛГАРИ!!! Иначе е пълен абсурд дори статистически, да се следи за популацията на съответната порода!!!