lilianas, в 26 June 2013 - 10:25 PM, написа:
Друго да кажа: Няма да сме на Албена тази събота. Защото ми излиза скъпо и не мога да си го позволя, за съжаление, и защото поради проблема при крачето и топките посмъртно няма да даде на съдията да го пипне. Иначе щяхте да видите един СЪРБИН в цялата му величественост!

И понеже съм самовглъбена за което ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМ, искам да попитам конкретно Байо и Мартинчето как са техните любимци, как се справят, какво се случва като цяло...

Юухууу, здравейте на всички

Виждам, че имаме нови попълнения - много се радвам, че се множим
Петя, знам че всеки път ти го казвам, но как е възможно да са толкова сладки тези бебешляци?! Истинска пухена играчица
Ние не можахме да се докопаме до изложбата :( Хачи даже не го взех с мен в Несебър, тъй като ни монтираха климатиците в къщата по-късно от очакваното и рискувах да го изложа на мега-жега и предпочетох да му го спестя.

За сметка на това толкова много ми липсваше, че нямах търпение да се прибера и да си го гушна, БУКВАЛНО! Не искам да ходя повече никъде за толкова време без него

Иначе у нас си е същият ужас - козина НАВСЯКЪДЕ. Вече започва да изиза изпод вратата, та и във входа намирам вълна козина. Хачи има нов прякор - ХаДжолан, защото обича свински джоланчета :D Забелязвам, че започна да възмажава маймуната! По-премерени са му емоциите (понякога, де :D) Също ми изглежда по-премерен. Вече яде съвсем възпитано - няма го това полудяло и подскачащо като антилопа пале (е, пак понякога изтерясва)

Тактично изчаква да му сипя и като се отдръпна идва да яде. За сметка на това пък научихме и нови команди покрай "дай 5" вече има и "легни" и най-интересното е, че изпълнява

Миналата седмица много се смях с него - будя се една нощ (а аз спя МНОГО дълбоко) защото цялото ми легло се тресе/трепери. Поглеждам в краката ми - Хаджолан се свил на топка на леглото (където вече не се качва) и трепери от страх, а навън гърми и трещи

Пълен бебешляк! Обожавам го! Толкова е смешно да видиш такова добиче да се държи толокова беззащитно, хаха

Иначе, приятелят ми ревнува, защото Хачиконата ми се радва повече на мен като се приберем, а сутрин предимно той го разхожда

Голямо подскачане - голямо нещо!

Сега страда малко от липса на внимание, тъй като прибрах едно бебе-кученце, което щъкаше край офиса (който е на Ботевградско и миналата седмица размазаха едно друго бебе, преди да му намеря дом )

Другия куч живее при приятелката на брат ми, но е изключително блага душица и сърце не ми дава да го изоставя.
Лили, твоят рижан не съм го засичала скоро, но снощи срещнахме една двойка, които бяха ВЛЮБЕНИ в акита ину. Та, те ми казаха как гледали филма и така се влюбили в породата и като срещнали няколко акитвкоци, които ги изръмжали (в това число и вашето диваненце, май:D) се чудели защо били такива. Трябваше да им обясня малко за породата, но явно филма наистина оставя грешно впечатление у хората. Твоят палавник как е? :Р
Какво се случва с Кили? :( Има ли подобрение? Грехота е такова красиво същество да остане без козината си...
Ето малко снимки :Р
тук брат ми го развежда :D
и тук се лигави, усмивчице

(леко се е подкефил виждам :D)
Не е млъкнал! Не спря да им говори на тия кучета
(Съжалявам за офтопика) Иначе, ето го бебенцето, което прибрах . Ако някой мисли, че има познат, който би го взел - да се свърже с мен :) Ако не - остава при мен, ще му мисля.