Фараоново куче
Публикувано: 25 May 2006 - 08:19 PM
Ей, изчака ми се чакалото за това бебе бее l)
Да ти е живо и здраво, да ти носи много радости а за изложбите не се и съмнявам,че ще бъде № 1 victoryVVV
Да ти е живо и здраво, да ти носи много радости а за изложбите не се и съмнявам,че ще бъде № 1 victoryVVV
Публикувано: 25 May 2006 - 09:57 PM
Честито Деси! Супер новина. Да ти е жив и здрав малкия фараон. Много е готин!
Публикувано: 26 May 2006 - 06:47 PM
Много благодаря на всички!А скоро ще го видите и по изложбените рингове у нас и не само,където надявам се ще има голям успех.
Публикувано: 30 May 2006 - 12:45 PM
Цитат
ОFF TOPIK ...
b) НЯМА ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ЛЕСНО ОТ МЕН victoryVVV малко повече работа ми се стовари но скоро пак ще ви ощастливя с моето присъствие 1super
М/у другото кученцето наистина ГО чакаме всеки момент ,използвам "го" защото това създание ще направи щастливи не само стопанката си Деси но и много хора - неини приятели в т.ч. и моя милост. w)

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 30 May 2006 - 12:53 PM
Цитат
Цитат
ОFF TOPIK ...
b) НЯМА ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ЛЕСНО ОТ МЕН victoryVVV малко повече работа ми се стовари но скоро пак ще ви ощастливя с моето присъствие 1super
М/у другото кученцето наистина ГО чакаме всеки момент ,използвам "го" защото това създание ще направи щастливи не само стопанката си Деси но и много хора - неини приятели в т.ч. и моя милост. w)
Хе ... и нас, така де, и ние сме в числото приятели b)
Снимах ти булдочетата от последните изложби, най вече в София. Беше гот, липсваше Каспър. 1super
Публикувано: 30 May 2006 - 05:10 PM
двама се карат,третия пе4ели-развалихте ми изненадата.Това куче вече е в БГ,а след седмица пристига осте едно,което ще расте под вещите грижи на Владко,Кас и компания и ще гони с тях каките по гребната база!
А това момче живее при братовчед ми,тоест на 100 метра от нас и го виждам почти постоянно.
rungrey
Искам да знам аз какво печеля от баса?
А това момче живее при братовчед ми,тоест на 100 метра от нас и го виждам почти постоянно.
rungrey
Искам да знам аз какво печеля от баса?