ФОТОГАЛЕРИЯ 2013 нашите любими хъскита
Публикувано: 29 March 2013 - 09:53 PM
Няма начиин да не прилиа на хъски .Като го гледам не съм спец но поне 80% си е хъски.Гледайте си го със здраве и любов.Това че ше е с по дълъг косъм не бива да те притеснява няма да прилична на катерица .Хубавое кучето не се колебайте да си го гледате .Ако искаш да е както казваш"чисто" хъски се взима от развъдник.Там са истинските хъскита но си струват парици.Ето за да не е спам виж мойте хубавци.Аксел е без родословие но внук на куче на врпяга от Пампорово.Айра е негова дъщеря майката не е с родословие.Но това че не е"чиста"(не е от развъдник) не ме бърка и си ги гледкам с кеф.
Публикувано: 31 March 2013 - 12:50 PM
Публикувано: 01 April 2013 - 10:24 AM
Noopals, в 31 March 2013 - 09:52 PM, написа:
една разходка във двора
http://youtu.be/zAav-SzXHYk

Не ми казвай, че си пуснал кучето без ваксини да се разхожда по двора.... НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗА НАВЪН ПРЕДИ ТРЕТАТА ВАКСИНА!!! Вместо да пишеш където ти падне, вземи да прочетеш жизненоважните неща за отглеждането на кучето ти, иначе рискуваш да се разболее фатално!!!

Съжалявам за спама...

Винаги ще останеш в сърцето ми, Ричи (1992-2009)
Публикувано: 01 April 2013 - 03:53 PM
И така стигнахме до момента с първата разходка ... която продължи близо 4-5 ч. Карахме се на всички себеподобни, не зависимо от порода и размер. Държа се изключително послушно, водихме се без повод през цялото време, идваше като го виках и слушаше като му се карах да не яде боклуци. Оказа се най-доброто хъски на света: Игриво, Неуморно и Послушно, седи до крака ми докато ходя или тичам... толкова е малък, че хората не го виждаха и се чудеха защо си свиркам(а то просто беше, защото като се разсее, да ме чуе и пак да се лепне за мен)
Така започна:
и така свърши:

Тази е от тази сутрин:

Така започна:

и така свърши:

Тази е от тази сутрин:

I love not Man the less, but Nature more.
Публикувано: 14 April 2013 - 08:59 AM
Борба с кокал... Три дена си го държа и реши, че тази сутрин му е дошло времето
Злоядото ми животно!