maksaira, в 08 November 2013 - 06:55 PM, написа:
Петя Кръстева, в 09 October 2013 - 08:58 PM, написа:
много ви е красива Норта
Хе, хе, хе.....много благодаря

Норта има две много красиви щерки

с които се гони по цял ден

Тя е много специално куче за цялото ни семейство

Доста неща преживяхме заедно - вече е на 6-7 години /и нейните не ги броя вече, както и моите/

На няколко пъти щях да я загубя......Първият, когато на 8 месеца се разболя от парвовироза след поставени всички ваксини. Плаках и се молех по цял ден да оцелее - оцеля! Може би има увреждания на сърцето след това заболяване. Вторият път след тежко раждане на многоплодна бременност и третия път след поставена диагноза левкимия от няколко лекари. Нямаше никакъв хемоглобин. След направено обменно кръвопреливане и оставяне в ръцете на Господ, спрях да ходя на изследвания и започнах да и слагам мускулно витамин В12, който казват, че не се усвоявал от кучетата и промених начина и на хранене. Започнах да я храня със прясно сурово месо. Започна да се възстановява....едно от предположенията ми беше, че това е временно и в един момент червените и кръвни телца отново ще изчезнат. Вече мина една година от тогава - тя е жива и изглежда добре! Преди една седмица се чух с Д-р Орозова от ветеринарната лаборатория в Дървеница. Иска да и направи кръвна картина, просто от интерес....Казах и, че ме е страх....Знам, че ако отново се отключи тази анемия предизвикана незнайно от какво, кръвопреливане вече не може да се направи. При кучетата кръвопреливане се прави само веднъж, тъй като при тях има много кръвни групи и съвместимостта е доста трудна.
Всяко едно мое куче има свое място в сърцето ми, Норта обаче освен в моето сърце е и в сърцата на децата ми....Магия е тя....

магия наречена любов.....
Ето една наша обща снимка от преди....2 години