Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#321 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 January 2013 - 05:03 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 18 January 2013 - 11:47 PM, написа:

Семинара на клуба къде и кога? Ще дойда с удоволствие. Някой има ли инфо?

Ето фурия заповядай, но без регулярна заявка с име и фамилиа на имейл bpc@abv.bg няма да минеш, и после да не кажете че е била тайна срещата http://bpc.alle.bg/%...BB%D0%BD%D0%BE/

#322 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 05:11 AM

Показване на мнениетоpa4anga, в 18 January 2013 - 10:17 PM, написа:

1.Отговорете моля на зададените от мен въпроси относно линията -олд фемили ред ноус и линията нова линия ред ноус?!
2.Авторитета си го мачкате вие.И между другото ,вече нямате никакъв тук във този форум!!!
3.Защо си триете мненията?!!Защото са пълни глупости в стил-баба цеца била казала ,чееее
4.И Вие сте претендирате за нещо?!

За да приключим темата ред ноуз, тук още малко информация, този път не от моя статия, а от други автори за да има второ мнение. Нека стане ясно, че Old Family red nose не е название за "кръвна линия", както много хора го определят, а проява на определен цвят в ирландска линия, както съм го описал и аз в статията "сини срещу червени". В днешно време всички експерти са единодушни, че чисти линии няма, но за носителите на рецесивния отличителен белег red nose, може със сигурност да се каже, че са потомци на Old Family, но не са собствена линия, а се появяват от време на време в популацията. Най-старите линии водят до Англия, но най-дълго проследеният белег назад във времето е Old Family red nose, това е по-светлата разновидност на червения нос. Докато за други линии не можем да бъдем сигурни откъде произлизат, то за светлия вариант на носа със сигурно можем да кажем, че прадедите са автентични питбули. Ред ноуз е белега, при който вероятността питбула да не е смесен със Ам. Стаф е най-голяма.Тук е мястото да се спомене, че след като забелязали отрицателното влияние на инбридинга, ирландците периодично вкарвали нови кучета от Англия. Внесените кучета са притежавали отново доминантни цветове и red nose са изчезвали за няколко поколения. Това периодично изчезване и частично появяване потвърждава, че Old Family red nose няма как да е бил развъждан като линия. Така че приемаме това понятие като синоним за проявата на точно един определен цвят.
Ето още факти http://www.facebook....&type=3&theater
В статията сини срещу червени, посочих две разновидности на red nose, ADBA различават 3 такива. Светъл http://www.adbadog.c...p?aid=5&pid=139, обикновен http://www.adbadog.c...p?aid=5&pid=142 и тъмен http://www.adbadog.c...p?aid=5&pid=138 този тъмния ние го наричаме модерен ред ноуз пачанга, а за светлия ние ползваме по старото наименование, old family red nose какво е трудно за разбиране.

Сега пачанга покажи един път твойте факти за ред ноуз, в противен случай приемам че си съгласен с мен.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#323 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 05:13 AM

Показване на мнениетоpa4anga, в 18 January 2013 - 10:32 PM, написа:

Вие не сте добре,ще ме прощавате!!!

Тук имате право иначе да се бях отказал да давам отговори.

#324 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 05:16 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 18 January 2013 - 09:34 PM, написа:

ами той го е написал какво е "Питбул: Сините срещу червените, от Иван Симеонов. Лошата слава на питбулите бе разпространявана у нас по-бързо отколкото самата порода. Целта на тази статия е да покаже скритите причини за проявата на цветовете син (в действителност черен) и червен (така наречения ред ноуз) при породата питбул" ,то за това ще има камара кучета одобрени от клубЪТ ред ноуз,па и олд фемили,па и нови.Г-н Симеонов,олд фемили ред ноуз не е цвят а КРЪВНА ЛИНИЯ би трябвало да Ви е известно това,след като уж се цаните за някакъв разбирач,развъдчик и т.н.

Докажи го с факти, за мен това си го изсмукала от пръстчето Конярска

#325 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 05:21 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 18 January 2013 - 08:43 PM, написа:

Цитат

в момента работи като терапидог при хора с канофобия.
Тази лъжа вие я изрекохте. , не аз.

Ще ме пита за датата на учредяване на клуба, лъжеца)))))))))))))) Къде работи вашето питбулче в Германия в качество като терапи-дог, господине?) И да, искам обявлението за семинара ви. Ще дойда.

Моето куче е на 1.4 месеца, за да е терапи дог по документи трябва да е на минимум 2г. това Вие го знаете, но по време на обучението си то вече е помогнало на хора с канофобии, та стига сме се обиждали. Ето сайта на треньорката http://www.therapiehunde-bayern.de/

#326 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 05:27 AM

Показване на мнениетоTaz, в 25 January 2013 - 10:20 AM, написа:

Ама ние имаме обща цел - никога да не ни е скучно. И заедно работим по нея - те плодят, ние прибираме, лекуваме, реабилитараме сбърканата им "селекция" и т.н.
Много готино изказване от Хера! :-)
Какъв според Вас мед. преглед са направили?! Измерили са температура и са броили зъби. Дори няма указание в коя клиника са направени прегладите, да не говорим за нещо като сертификати за липса на генетични обременености, като дисплазия, автоимунни заболявания, криптохизъм и т.н. Защо ли?! Просто защото не е възможно при избор за заплод по jpeg и "мъжкия и женската много ми харесват на цвят!!!". Сещате ли се в кой легитимен развъдник кученцата струват по 250лв. бройката?! В борсата и на пазара! В истински такъв линията "Ред ноус" тръгва от 5000 долара, а тъй наречените "Сини" от 10 000 на горе. Просто защото тези линии вече са голяма рядкост. Хората си затвориха развъдниците поради огромната популация. Но ние в БГ сме много по-наясно с нещата и, за това ще правим нова "модерна" линя!!!!!
Каква точно обща цел или език предлагате да имаме с такива "Клубове" Хера?! Не се заяждам, просто идея не ми идва..... Много се надявам на конкретен отговор!

Taz хем са голяма рядкост и са скъпи хем популацията е огромна, ти хептен ме хвана за балама. Ето да си отгледаш на кенели https://www.youtube....v?feature=watch

#327 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 05:37 AM

Показване на мнениетоATINA PALADA-DONICHKA, в 18 January 2013 - 06:47 PM, написа:

Хмммм бързо изтрихте коментара,в който казахте,че момчето не е член на БПК, а pdf-а не опровергава тази обява

Момчето не е член ето списък на членовете ни http://bpc.alle.bg/%...BD%D0%B0%D1%81/

#328 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 05:45 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 18 January 2013 - 07:05 PM, написа:

БПК,
мисля че си готин, но не схващаш правилно що е то развитие на породата и селекцията й. Още повече че вашата порада е незаслужено онеправдана. Кучетата ви са прекрасни, атлетични, подвижни, преданни и сърцати. Но подхода ти е...меко казано неправилен. Предполагам си добър човек и си фен на породата, но не схващаш понятия като
- порода
-селекция
- развъждане
- възпитание

Един съвет от мен (макар че не си го искал)
- Не се захващай с нещо, от което не разбираш. Щото ще го изпортиш.

Та, я дай място и време за семинара?

Мисля, че и ти си готина, сега след като ти дадох инфо за семинара може да ми кажеш какво ти разбираш под
- порода
-селекция
- развъждане
- възпитание

Но под възпитание не ми давай за пример пак Балабанов, той е състезател и треньор, това не е възпитание за мен, защото кучето при такива състезание прави всичко за да може накрая да получи хвърляне на топка за тенис като поощрение. Ако тази манипулация се прилагаше на деца много щяха да са по затворите. И сега не го разбирайте като нападка към светилото Балабанов, за неговите цели тези методи на фиксирането работят. Пак повтарям той е състезател и няма база за сравнение между неговите и мойте семинари, тематиката е коренно различна. А и както някой вече каза той идва специално от Америка , а аз само от Германия. Да успокоя и Димчо, самолетния билет не съм го платил от членския внос на финансовата пирамида.

#329 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 05:54 AM

Показване на мнениетоБПК, в 18 January 2013 - 07:17 PM, написа:

Мисля че останах длъжен на Диманов, ето кои клубове нямат родословия www.antikdoggen.de http://americanbullyonline.com/ http://continental-bulldogs.eu/ http://www.obce.de/ както и всички други непризнати от FCI и Ваше Височество породи.

LilTed беше писал, че тези породи са признати от UKC, проверих не са признати и от него http://www.ukcdogs.c...art=1&Count=20. Други клубове, който са самостоятелни Чешкият клуб на Развъдчиците на Пит Бул Териер http://www.kchpbt.cz...C3%9Avod-01-00/ дори организират Питбул шоу в Бърно http://show.kchpbt.cz/en/# Но Диманов, ще ги отрече и тях.

#330 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 06:00 AM

Показване на мнениетоLilTed, в 19 January 2013 - 02:48 PM, написа:

Малко ОФФ;//

Показване на мнениетоБПК, в 18 January 2013 - 07:17 PM, написа:

Мисля че останах длъжен на Диманов, ето кои клубове нямат родословия www.antikdoggen.de http://americanbullyonline.com/ http://continental-bulldogs.eu/ http://www.obce.de/ както и всички други непризнати от FCI и Ваше Височество породи.

Момче,още една лъжа. И ам-булито и Old Bulldogge ( или Old English Bulldogge) са си признати породи с родословия. Кой ги признава ли? Твоята любима организация UKC.
И първото е клуб (силно казано,по-скоро място където можеш да си представиш развъдника) на развъдниците,използващи определени линии...нещо като твоето любимо олд фемили ред ноус. :mb_060:

:og_141:

Непозна UKC не ги признава съжалявам, че не си научил как да ползваш гугъла, но поне си стигнал до википедия, надявам се да си си го превел това, което го пише за ред ноуза. И нека не преувеличаваме значението на ред ноуз, с което години на ред е спекулирано за да се продават кучетата по-добре. Пред мен всички питбули имат еднаква стойност било то ред ноуз или не.

#331 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 06:09 AM

Показване на мнениетоnavar, в 17 January 2013 - 11:05 PM, написа:

това,че породата не е призната от ФЦИ не значи че не може да се направи клуб..реално може да се направи клуб на безпородните кучета,клуб на черните кучета,клуб на кучетата до 10 килограма..всеки може да си прави какъвто иска клуб,стига да не претендира за нещо което не е -в случая с родословията на пейнт пише ли нещо за федерация :) предполагам че не ...решили хората,създали клуб,за порода в която родословията се определят от изявите в ринга,и искат да променят това..ако ФЦИ имаше регистрирана тази порода ,щеше да има конкуренция...не конфликт на интереси,защото както много пъти съм писал-ФЦИ не е нищо повече от частна организация..нито е единствена,нито с някакви специални функции..да лидер е в изложбеното развъждане и "кинологията" но породи е имало ,много преди да има ФЦИ и ще има и след като тя се разпадне ...та ,в този клуб не виждам нищо лошо-хората си правят клуб по интереси,в случая питбулите

Правилно navar на родословието не пише федерация, родословието гарантира, че кучето е клубно, ето какво ние разбираме под клубно куче http://bpc.alle.bg/%...B1%D1%83%D0%BB/

#332 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 06:13 AM

Показване на мнениетоmlad6ito, в 16 January 2013 - 11:34 PM, написа:

Иначе идеята е супер, обаче знаете спецификите на породата и признанието й, така че по-добре да се събират любители и собственици на породата, а не да се наричате "клуб" където Гошо и Пешо си пускат кучетата да се онождат. И после какво в кашонче и към вкъщи? Това ми напомни за някакво дете тука дето продавал елитни питбули и в родословието направено на пейнт пишеше Гошос питбул Жорос питбул и тн.

Точно, защото знаем спецификацията на породата, правим семинар та да я разберат и други, като теб например. Защото спецификацията на породата е едно , призванието и като работно куче друго, а това как тя се използва съвсем различно и трябва да се спре вече с насилието !!! Затова Пешо и Гошо ще останат извън клуба с тяхното признание може да се отзоват скоро и зад решетки ако подкрепите бригадата http://www.facebook....?ref=ts&fref=ts

#333 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 06:19 AM

Показване на мнениетоmlad6ito, в 17 January 2013 - 06:23 PM, написа:

Проблема е, че това е измама. Породата не е призната от фци, а човека с това "родословие" на пейнт лъже хората, за да взима повече пари.

За FCI го уточнихме вече, че е по младата федерация и няма думата, а за парите къде мислиш, че отиват те. Ще ти кажа къде са харчени до тук, за съдебни такси по регистрациите, за обучение на членове, за набавяне на офис техника за клуба. А за да си платим помещението за семинара, ще провеждаме томбола и ще се надяваме, че всеки от гостите ще отдели по 1-2 лева да си пробва късмета, за да си платим наема. Функцията на родословието ще ти го обясня лично, ако се запишеш за семинара на клубния имейл bpc@abv.bg

#334 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 06:43 AM

Показване на мнениетоAttera, в 18 January 2013 - 08:15 PM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 18 January 2013 - 06:03 PM, написа:

Нина сега стигам и до теб, почни от нулата не означава да почнеш от нулата като знания и факти за породата, а като база за клуб в България, почни без членове, без финанси, без подкрепа. Да вярно е бюрократско погледнато явно всички тук сте секретарки, клубните кучета нямат стойност, но от 20 години насам, в България хората имат питбули и вярват в това, защо да не повярват и в клуба и да изв;ечат максималното от Питоподобните си. Замислете се кое по-важно за животините, родословие което е пълно с роднински кръстосвания , или родословие на пейнт, на което не се допуска имбридинг. Помислете си в чия полза пишете тук, в полза на кучетата или в полза на други секретари и председатели седящи в Белгия. Хората с питбули се нуждаят тук от клуб, тук от състезания и статии. Започнета да милсите най-макрая за кучетата, оставете ме мен, за тях мислете.

Извинявай, Иване, първо на първо - кога точно с теб си пихме бирата, за да си позволяваш да ми говориш на малко име? Аз съвсем учтиво започнах обръщението си към теб с "Вие". Не, че го заслужаваш, възпитание му се казва.

Израснах с клубни кучета (не от тази порода), повярвай ми, ако някой разбира стойността им, това съм аз. От край време дрънкам, че развъдната дейност трябва да се стимулира, НО когато това се прави по всички правила. Вкарай си родословни кучета, мини си всички стъпки и с кеф ще съм ви в подкрепа! Сега си точно като тези по обявите, пазарите и борсите, само дето си си направил лого "клуб".
За какви роднински кръстосвания и имбридинг ми говориш, като си избираш кучетата по визия? (сам го каза)

Да, хората тук се нуждаят от питбули, не от питоподобни, които после прибираме от улиците. Но се нуждаят предимно от образование по темата - трябва да знаят какво значи родословие и че това, което се предлага и което купуват за чистокръвно, всъщност не е. Ако не мислех за кучетата, щеше да ми е все тая кой пореден "разбирач" се е взел за "развъдчик" и изобщо нямаше да си губя времето да пиша тук.

Извинявай, не сме си пили бирата, познах те по снимката, защото ми я беше показвала, когато те бях поканил да членуваш в клуба. Относно това, че има питоподобни и че вие правите много за тях написах статия във ваша чест, а и за да се разбере защо има толкова питоподобни. Статията излезна за съжаление в последния брой на списанието, но съм щастлив, че успях да я публикувам, посветена на Вас, и то без да сме си пили бирата. http://mpkucheto.com...80%D0%B8-11198/ Вече го казах, бяхме планували да отцепим средства и за питове в беда, т.е. средства подпомагащи вашата дейност, но ако от Ваша страна не се променят нещата, не виждам как да работим заедно. И спрете упрекванията за плоденето, казах го вече успях да убедя 50 процента от тези, които искаха да си пускат женските, да не го правят. Това е положителен резултат дори и да сте на друго мнение, с ваша помощ можех и повече да убедя, но уви само си бием дуспи, докато други пият бирата и си гледат скачката. И да ти споделя, тези не раждат по 5 като клубните, а по 11 понеже е имала 3-4 покривания, че да не остане кучката празна. И аз имам очи за реалността, и Ви моля и Вие да ни приемете като част от тази реалност. Ела и ти Нина на срещата, не мога да обещая бира, но безалкохолно ще има. Ще покажа много факти, имал съм последната една година много контакти, породата Питбул в Германия е в криза, въпреки че Холандия я разреши през 2009, немците още я дискриминират. И то не любителите, те се борят за правата си, а държавата. И не си мислете, че ако сме един срещу друг ще се противопоставим, ако нашите управници решат да следват примера на Словакия. Нямам с какво друго да завърша освен с цитат на един мой професор "За грешен въпрос, няма верен отговор", спрете да питате коя федерация признава родословията ни, а елате на семинара за да се запознаете отблизо с федерациите. Ще изложа взаимоотношенията на нашия клуб с федерациите.

#335 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 10:03 AM

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 06:00 AM, написа:

Непозна UKC не ги признава съжалявам, че не си научил как да ползваш гугъла, но поне си стигнал до википедия, надявам се да си си го превел това, което го пише за ред ноуза. И нека не преувеличаваме значението на ред ноуз, с което години на ред е спекулирано за да се продават кучетата по-добре. Пред мен всички питбули имат еднаква стойност било то ред ноуз или не.

Търпя критика единствено за ОЕB. Прав си,UKC им е изработила стандарт и са в процес на припознаване,но не са регистрирани още.
За ам-булито...ти сериозно ли? И имаш претенции за познания,свързани с проблемите на АПБТ... :zz_218:

"Цирк уехал, клоуны остались"

User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#336 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 31 January 2013 - 01:19 PM

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 03:16 AM, написа:

ами той го е написал какво е "Питбул: Сините срещу червените, от Иван Симеонов. Лошата слава на питбулите бе разпространявана у нас по-бързо отколкото самата порода. Целта на тази статия е да покаже скритите причини за проявата на цветовете син (в действителност черен) и червен (така наречения ред ноуз) при породата питбул" ,то за това ще има камара кучета одобрени от клубЪТ ред ноуз,па и олд фемили,па и нови.Г-н Симеонов,олд фемили ред ноуз не е цвят а КРЪВНА ЛИНИЯ би трябвало да Ви е известно това,след като уж се цаните за някакъв разбирач,развъдчик и т.н.

Ти сам го доказа :mg_062:

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 03:11 AM, написа:

За да приключим темата ред ноуз, тук още малко информация, този път не от моя статия, а от други автори за да има второ мнение. Нека стане ясно, че Old Family red nose не е название за "кръвна линия", както много хора го определят, а проява на определен цвят в ирландска линия,

А,ирландската линия г-не, какво е ?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#337 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 03:33 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 01:19 PM, написа:

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 03:16 AM, написа:

Ти сам го доказа :mg_062:

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 03:11 AM, написа:

За да приключим темата ред ноуз, тук още малко информация, този път не от моя статия, а от други автори за да има второ мнение. Нека стане ясно, че Old Family red nose не е название за "кръвна линия", както много хора го определят, а проява на определен цвят в ирландска линия,

А,ирландската линия г-не, какво е ?

Почвам да се питам Вие колко разбирате? Тази ирландска линия не съществува оттавна, но е останал алел, който се предава само в кучета, които са имали някакво родство с тази линия. Този белег е светлия вид ред ноуз. Именно затова не може да се каже за тъмния, че е old family. При него генетиката е друга пише го в статията, бе хора всички факти съм ви показал, по-просто от това не мога да ви обясня. Ето снимки на две клубни кучета различен вид ред ноуз. Първото не е old family и не съм казвал, че е. Второто е пример за старата разноидност на ред ноуз. И двете са клубни. А какво е питоподобното на Арон, той сам си знае.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#338 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 03:39 PM

Показване на мнениетоАрон, в 18 January 2013 - 07:42 PM, написа:

Пожелавам ти някое от тия кучета да доживее тия години и да е в такава форма.Ама надали.

Ето едно клубно на 14 години Арон, порадвай се на анатомия. Не показвате знания, а само завист. Не ми пука какви родословия развъждат други. Родословието не е разплащателно средство като идете на доктор. Ние работим за развъждането на здрави кучета, защото преди 13 години кохато аз започнах да се занимавам с породата, не бяхме чували за някой болести при питбулите, а сега през ден получавам имейли от хора в безизходица и потрошили сума пари по клиники. И като изнемогнат ги пращат на улицата, клубни кучета по приюти няма! Предпочитам да имаме клуб здрави питоподобни, отколкото породисти пациенти. Това е хора, все ми е тая дали ще сте против мен или не важно е любителите на породата да забележат разликата, а такава разлика се показва с клубни кучила, затова по едно две на година ще има, а че на кенелите това не им се нрави ми е ясно, печалбата им е застрашена.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#339 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 03:54 PM

Показване на мнениетоLilTed, в 31 January 2013 - 10:03 AM, написа:

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 06:00 AM, написа:

Търпя критика единствено за ОЕB. Прав си,UKC им е изработила стандарт и са в процес на припознаване,но не са регистрирани още.
За ам-булито...ти сериозно ли? И имаш претенции за познания,свързани с проблемите на АПБТ... :zz_218:

"Цирк уехал, клоуны остались"

Глупости на търкалета, UKC не е изработвала стандарт. Развъдчиците сами си изработват и го предлагат на UKC за приемане, имаш понятие ти от стандарти. За ам. булито май бъркаш UKC с American Bully Kennel Club (ABKC). За проблемите на APBT явно ти си по вещ, но за ам. булито има моя статия http://mpkucheto.com...BD%D0%B8-06193/ , а твоя не съм чел досега. Дано твоя цирк като си тръгне си посмете клоуните, а да не ги оставя пред щайгата :og_141: Изработва ла им стандарти UKC, и кафе даже им поднася сутрин.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#340 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 04:09 PM

Мисля, че освен navar, са малко трезво мислещите в този форум. Не го познавам да не ме обвините, че ми е приятел. Не искам и тук никого да обиждам, но като твърдите нещо погажете факти и извори бе хора. Така както вие показвате знания, как да повярва на Вас някой. Или понеже един е модератор, друг е администратор и трябва да се вярва на всичко, което Вие пишете. Вие сами казахте клубче може всеки да си направи, така и аз ви казвам форумче може също всеки да си направи. Радвам се, че помагате на кучета в беда, независимо питоподобни или не. Но признайте и нашия труд, колко статии написахме вече, даже безплатен семинар организираме, и го правим за да повлияем на общото мнение. Който иска да развъжда да го прави, чрез клуба, а не всеки втори да е кенел. Нашите може да са питоподобни, но кенелите произвеждат питоразлични, това би трябвало да ви занимава повече. Ето ви снимка от томи кенел Стохотворението е от мен:
Ода на Питбулката
"Между дъски и дръвник зачена тя,
с желязо се помогна на старият баща.
Макар гащите да са с цветя,
железни ще са бебетата, желязна бе и тя"

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17