Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#221 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 January 2013 - 10:13 PM

Конярска за теб развъждаме, но ако разбереш колко в действителност сме ги убедили д не развъждат ще разбереш че намаляме бройката, мога да ти кажа дори че не винаги аргументите за криви крака или крив гръбначен стълб успяват да убедят хората, може би успеха е 50 процента, другите си развъждат, кой без клуб , кой по гейм

#222 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2013 - 10:15 PM

Добре явно сте ме хванали на тясно , понеже сте на ти с админа, и той не обръща внимание на молбите ми да анулира профила, давайте питайте още формули, статии какво ви трябва, приемем предизвикателството, признах си че лъжа, кой е следващия наред

#223 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 18 January 2013 - 10:15 PM

Вие не развъждате, вие размножавате. Оставете тази чудесна сърцата порода на мира най-накрая. Че и без вас вече човек се чуди къде да ги дене.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#224 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2013 - 10:17 PM

1.Отговорете моля на зададените от мен въпроси относно линията -олд фемили ред ноус и линията нова линия ред ноус?!
2.Авторитета си го мачкате вие.И между другото ,вече нямате никакъв тук във този форум!!!
3.Защо си триете мненията?!!Защото са пълни глупости в стил-баба цеца била казала ,чееее
4.И Вие сте претендирате за нещо?!

#225 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2013 - 10:20 PM

Отговорете ми вие как се закрива профил в този форум, а ?

#226 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2013 - 10:22 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 18 January 2013 - 10:15 PM, написа:

Вие не развъждате, вие размножавате. Оставете тази чудесна сърцата порода на мира най-накрая. Че и без вас вече човек се чуди къде да ги дене.

Добре оставяме я в ръцете на тези които до сега си размножаваха, честито!

#227 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2013 - 10:22 PM

И на семинара ли ще бягате така ,господине.
Чакам отговорите на поставените от мен въпроси.
ПП navar би ли се включил сега? :ab_041:

#228 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2013 - 10:32 PM

Вие не сте добре,ще ме прощавате!!!

#229 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2013 - 10:39 PM

navar включи се сега,след картбланша от твоя страна към въпросния господин.

#230 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 18 January 2013 - 11:47 PM

Семинара на клуба къде и кога? Ще дойда с удоволствие. Някой има ли инфо?
User's Signature

#231 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2013 - 11:54 PM

За всички желаещи-заповядайте!
семинара се ще е много интересен подозирам!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#232 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 18 January 2013 - 11:56 PM

ааааааааааа,моля...картбланша ми не е към никой конкретно..но благодаря за поканата...
първо,и аз не съм филолог,нито кинолог ,нито някога съм имал претенции за някакъв-аз съм кучкар(между другото честит ми нов пит-стаф или квот е там,нарочен за евтаназия) и прибран от мен-нито член на клуб,нито кинолог,нито ..къв беше терапевт...само за справка на клубните членове ,развъждчи,разбирачи и кинолози-думата е иНбрийдинг..няма иМбридинг,както всички общо взето я пишете..пък и какво да се включвам-аз вече не членувам никъде,и ми е през дедовия за клубовете-достатъчно се нагледах на лицемерие,далавераджийство,шуробадженащина,грандомания...БРФК се разлага..скоро и ФЦИ ще отиде натам..породите се унищожават( според "селекционерите" и "развъдчиците" с общо стаж в кучкарството 2 години,разбирай първата им клубна кучка автоматично генерира развъдник -фон Пешо,от каспичан ..все тая...-те подобряват породата) ..кво подобрявате бе,мижитурки?? порода се подобрява от специалисти по кинология ( учили,а не отишли на две изложби с купено куче секънд хенд) от специалисти по генетика,физиология,анатомия,етлогия -най просто казано биолози,а не от квартални лекли и тийнейджъри купили едно куче ,и участвали в две изложби,след което автоматично ставаш КИНОЛОГ и РАЗВЪДНИК..ставаш ама,друг път..какво да пиша?? то всичко е осрано-питбула ще продължи да се въди по гейм родословия,все тая дали го е признала ФЦИ или не-колкото и да отричате истината той е порода създадена за битки...между другото аз съм за овчарските кучета да се въдят по подобен критерий,а не по критерия -"най пухкав,най сладък,най дебел ,най рошав " и пр. екстериорно-изложбени педерастии...аааа,извинете те в някои области май още се въдят така-в противоречие на всички норми е "КИНОЛОГИЯТА" НЯМАТ РОДОСЛОВИЯ А ИМЕНА ,СТОПАНИ И ПОСТИЖЕНИЯ писани в халваджийски тефтер,чията стойност не могат да стигнат всичките ви родословия..."кинологията " достатъчно осакатаи работните породи,сега истински работни породи има ..но произведени от хора извън структурите на киноложките организции..
а за питбулите-те милите ще последват своята съдба,на несправедливо обявени за зверове и убийци..на непризната от вездесъщата ФЦИ порода...дано останат поне хора ,които наистина милеят за породата ,а не за далаверата която им носи...

лека нощ на всички,аз отивам да си видя къде родословните,къде неродословните..къде спасени от приюти и безпородни дали спят добре...

КЛУБОВЕ-лицемерие и далавери...колко кучета ,приличащи на порода са спасени от клубовете,и колко от такива будали като мен..?? отговорете си сами ..аз лично в момента имам 31 кучета-без да съм кинолог,без да съм член на клуб или на федерация...колко кучета имате вие ,развъдчици,кинолози,и клубни деятели ??ама лично ваши-които храните,обслужвате и на които чистите лайната всеки ден..???
а дали този клуб е легитимен или не-все тая,казах ви аз смятам да рег-на клуб на неклубните и безпородни кучета..как си му е реда СНЦвОП по ЗЮЛНЦ вписан в публичния регистър на МП

#233 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2013 - 11:56 PM

Показване на мнениетоБПК, в 18 January 2013 - 09:20 PM, написа:

Отговорете ми вие как се закрива профил в този форум, а ?

Тц, няма какво да закриваш нищо, супер поучителен/на си принципно, за който иска да разбере нещо по същество. :md_064:

Ще отговаряш, когато те питат и особено когато имаш някакви претенции :mg_062:
Иначе принципно са ми 'леко' неприятни безмисленните точки на въпросният БПК :md_064: , щото нали, ако някой Админ или Мод ги почисти, темата ще се се съкрати поне наполовина :ae_085: , не за друго :smile:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#234 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2013 - 12:08 AM

navar,човекът на когото даде картбланш иска да разкаже играта на породата на местно ниво,защото е некомпетентен и не може да отговори на елементарни въпроси,пише адските глупости,държи се като човек не с всичкия си ,а вече има доста заблудени хора ,негови последователи.Ето за това иде реч,надявам се да вникнеш в думите ми и да разбереш позицията ми.До няколко години ще се напълним с "породисти" и проблемни питове в пред вид на гореизложеното.Не случайно се обръщам към теб,проблема ще се развие с геометрична прогресия а предполагам ти и всички които обичаме породата не желаем това.
ПП Та той не знае какво е олд фемили ред ноус по-дяволите.

#235 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2013 - 12:09 AM

Навар,
Ако клубовете са лицемерни и далаверни то този човек, лъжещ хората че е учредил клуба, е от тяхната когорта.
User's Signature

#236 Потребителят е офлайн   Арон Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 January 2013 - 12:17 AM

Навар никъде не е казал,че го подкрепя !Не подкрепя цялата система като много други.Това,че не е против е друго.

#237 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2013 - 12:36 AM

Арон,
имаш право. Не споря, създайте си клуба на вашите кучета. Само така можете да ги защитите. Да не мислиш че изпитвах кеф, като се присламчих към индусстрията?
Налага се. Стискаш зъби и бачкаш...това е единствен начин да се защитиш... Не е в моя полза, порвявай ми, приятелю:-)
User's Signature

#238 Потребителят е офлайн   Арон Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 January 2013 - 01:16 AM

Този клуб е поредния пирон в ковчега.Няма нищо общо със защитата на нашите кучета.Заради такива питаджиите вече не искат изобщо да показват качествените кучета.Хора които не знаят нищо за породата използватBSL и всякакви глупости да се покажат.

#239 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2013 - 01:23 AM

Добре де, да му се не види, ви е къде клечите? Съберете се и се организирайте. Обичате тая порода, обожавате я, , грижа ви е за нея, но сте неорганизирани. Вашите питове са чудесни, е направете нещо де, че е луда работа - официална организация за работа с порада я няма, я безделници, заявяващи себе си като клуб вече има....
Хъм?
User's Signature

#240 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 19 January 2013 - 11:08 AM

какво ще се промени ,ако се създаде клуб ??? първо ще скочат привържениците на ФЦИ че клуба е нелегитимен,щото породата не е призната от ФЦИ..после ще се почнат интриги и далавери-като във всички клубове...
Фурия,ти започна работа в клуба ,стисна зъби и продължаваш..на мен ми писна да стискам зъби-затова ОФФ на клубове и федерации,и си гледам кучетата....
а това че младежа хабер си няма от салекция,линии,развъждане е ясно на всички...просто не мога да разбера дали наистина е младеж-идеалист,или поредния ,който иска да е председател на клуб,лектор..тоест фактор,лице в светлината на прожекторите...все ми е тая,аз съм никой..кравар,както един виден "кинолог" обича да ме нарича...

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни