Български Питбул клуб
Публикувано: 18 January 2013 - 10:13 PM
Публикувано: 18 January 2013 - 10:15 PM
Публикувано: 18 January 2013 - 10:17 PM
2.Авторитета си го мачкате вие.И между другото ,вече нямате никакъв тук във този форум!!!
3.Защо си триете мненията?!!Защото са пълни глупости в стил-баба цеца била казала ,чееее
4.И Вие сте претендирате за нещо?!
Публикувано: 18 January 2013 - 10:22 PM
#232 Guest_navar_*
Публикувано: 18 January 2013 - 11:56 PM
първо,и аз не съм филолог,нито кинолог ,нито някога съм имал претенции за някакъв-аз съм кучкар(между другото честит ми нов пит-стаф или квот е там,нарочен за евтаназия) и прибран от мен-нито член на клуб,нито кинолог,нито ..къв беше терапевт...само за справка на клубните членове ,развъждчи,разбирачи и кинолози-думата е иНбрийдинг..няма иМбридинг,както всички общо взето я пишете..пък и какво да се включвам-аз вече не членувам никъде,и ми е през дедовия за клубовете-достатъчно се нагледах на лицемерие,далавераджийство,шуробадженащина,грандомания...БРФК се разлага..скоро и ФЦИ ще отиде натам..породите се унищожават( според "селекционерите" и "развъдчиците" с общо стаж в кучкарството 2 години,разбирай първата им клубна кучка автоматично генерира развъдник -фон Пешо,от каспичан ..все тая...-те подобряват породата) ..кво подобрявате бе,мижитурки?? порода се подобрява от специалисти по кинология ( учили,а не отишли на две изложби с купено куче секънд хенд) от специалисти по генетика,физиология,анатомия,етлогия -най просто казано биолози,а не от квартални лекли и тийнейджъри купили едно куче ,и участвали в две изложби,след което автоматично ставаш КИНОЛОГ и РАЗВЪДНИК..ставаш ама,друг път..какво да пиша?? то всичко е осрано-питбула ще продължи да се въди по гейм родословия,все тая дали го е признала ФЦИ или не-колкото и да отричате истината той е порода създадена за битки...между другото аз съм за овчарските кучета да се въдят по подобен критерий,а не по критерия -"най пухкав,най сладък,най дебел ,най рошав " и пр. екстериорно-изложбени педерастии...аааа,извинете те в някои области май още се въдят така-в противоречие на всички норми е "КИНОЛОГИЯТА" НЯМАТ РОДОСЛОВИЯ А ИМЕНА ,СТОПАНИ И ПОСТИЖЕНИЯ писани в халваджийски тефтер,чията стойност не могат да стигнат всичките ви родословия..."кинологията " достатъчно осакатаи работните породи,сега истински работни породи има ..но произведени от хора извън структурите на киноложките организции..
а за питбулите-те милите ще последват своята съдба,на несправедливо обявени за зверове и убийци..на непризната от вездесъщата ФЦИ порода...дано останат поне хора ,които наистина милеят за породата ,а не за далаверата която им носи...
лека нощ на всички,аз отивам да си видя къде родословните,къде неродословните..къде спасени от приюти и безпородни дали спят добре...
КЛУБОВЕ-лицемерие и далавери...колко кучета ,приличащи на порода са спасени от клубовете,и колко от такива будали като мен..?? отговорете си сами ..аз лично в момента имам 31 кучета-без да съм кинолог,без да съм член на клуб или на федерация...колко кучета имате вие ,развъдчици,кинолози,и клубни деятели ??ама лично ваши-които храните,обслужвате и на които чистите лайната всеки ден..???
а дали този клуб е легитимен или не-все тая,казах ви аз смятам да рег-на клуб на неклубните и безпородни кучета..как си му е реда СНЦвОП по ЗЮЛНЦ вписан в публичния регистър на МП
Публикувано: 18 January 2013 - 11:56 PM
БПК, в 18 January 2013 - 09:20 PM, написа:
Тц, няма какво да закриваш нищо, супер поучителен/на си принципно, за който иска да разбере нещо по същество.

Ще отговаряш, когато те питат и особено когато имаш някакви претенции

Иначе принципно са ми 'леко' неприятни безмисленните точки на въпросният БПК

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 19 January 2013 - 12:08 AM
ПП Та той не знае какво е олд фемили ред ноус по-дяволите.
Публикувано: 19 January 2013 - 12:36 AM
имаш право. Не споря, създайте си клуба на вашите кучета. Само така можете да ги защитите. Да не мислиш че изпитвах кеф, като се присламчих към индусстрията?
Налага се. Стискаш зъби и бачкаш...това е единствен начин да се защитиш... Не е в моя полза, порвявай ми, приятелю:-)

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 19 January 2013 - 01:16 AM
Публикувано: 19 January 2013 - 01:23 AM
Хъм?

Чау - кучето, близнало небето...
#240 Guest_navar_*
Публикувано: 19 January 2013 - 11:08 AM
Фурия,ти започна работа в клуба ,стисна зъби и продължаваш..на мен ми писна да стискам зъби-затова ОФФ на клубове и федерации,и си гледам кучетата....
а това че младежа хабер си няма от салекция,линии,развъждане е ясно на всички...просто не мога да разбера дали наистина е младеж-идеалист,или поредния ,който иска да е председател на клуб,лектор..тоест фактор,лице в светлината на прожекторите...все ми е тая,аз съм никой..кравар,както един виден "кинолог" обича да ме нарича...