Български Питбул клуб
Публикувано: 18 January 2013 - 05:57 PM
БПК, в 18 January 2013 - 03:52 PM, написа:
Извинявайте, но кучета с Вашата претенция за "дог-терапи" се дипломират винаги и навсякъде. Или не ги хвърляйте така спокойно обощенията че притежавате куче с функция "дог-терапи", лекуващо хората от канис -фобия, или дайте сертефикати и дипломи. Канис-терапевти са дипломирани кучета....Кого заблуждавате? Или смятате че тук в БГ ядем домати с колци? И не знаем за служебни кучета-терапевти?
ПС: не правите услуга на клуба си по този начин.... Странично мнение...Извинете.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 18 January 2013 - 06:03 PM
pa4anga, в 18 January 2013 - 04:00 PM, написа:
ПП Вадя семкитеее

Престани, не е смешно.
Ужасно е.
Ще дойде господина от Германия и ще ни научи на питбули. Шах с пешка. Той после пак ще си замине. Че и семинари ще води, и канис-терапевт имал бил, самообявен.
БПК,
МОЛЯ ви, дръжте се сериозно. Аз ще дойда на семинара ви с огромно удоволствие да видя какво ми преподавате. В колко часът и къде?

Публикувано: 18 January 2013 - 06:10 PM
БПК, в 18 January 2013 - 04:07 PM, написа:
Къде е минало кучето ви курса за канис-терапевт? В Германия е много строго, за да имате подобен сертификат с е иска бая работа и тестове...Та?

Публикувано: 18 January 2013 - 06:13 PM

Каква е тая селекция, кви са тия чудесии, пък и мадерни линии гоним и затвърдаване на породни белези

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 18 January 2013 - 06:17 PM
БПК, в 18 January 2013 - 04:03 PM, написа:
Поста е към Нина,но все пак и аз ще ви отговоря.Ок съм за клуба,ок съм за идеята,всичко е супер.Само,че кажете ми,защо ви е да приемате членове,с кучета купени по обяви за 100-200лв,от пазарите,от съседите и да ги развъждате?Не знам дали сте запознат, но тук е страшно,бъкано е с питоподобни,гейм кучета,изхвърлят ги по улиците,изоставят ги в изолаторите,повечето умират в битки,ролки и тем подобна гняс.Та дет се вика имаме си достатъчно,защо искате още такива да създавате?Били те и клубни според Вас, така се опорочава иначе хубавата Ви идея.Най лесно е да кажете да изтрият темата,но това не е отговор.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 January 2013 - 06:18 PM
Публикувано: 18 January 2013 - 06:20 PM
ПП Вие претендирате и правите клуб на питоподобните,Вие ще отговаряте на зададените Ви въпроси.
ПП Ако обичате стига спам,дайте по същество или се скрийте от там от където изпълзяхте!
Публикувано: 18 January 2013 - 06:20 PM
БПК, в 18 January 2013 - 04:12 PM, написа:
Къде работят вашите кучета? Вие твърдите че те работят като терапевти с хората с куче-фобния синдром. КЪДЕ? И кой ги е дипломирал? Коя е тази организация, която е издала сертефикат на кучетата ви?
Не знаете ли че терапевтите първо ги тестват за пригодност, а също така след това преди изпита и след него?