Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#881 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 April 2014 - 03:57 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 03:48 AM, написа:

не ми излизай с това,щото не е ,пак казвам,спъна ме,което лиши едно куче от дом,та обясни на оная г-жа ,че факт не съм спала и ми е притеснено,обаче едно животно загуби шанса,това е благодарение на клуба,а ти г-н Председательо не е зле да си познаваш персонала :tb_195:

Потърсиха ме за кучетата Клеопатра и Цезар, за тях дадох мнение. За икономическа полиция не са ме търсили, нямам и персонал. Не знам за какво са те търсили, но не мисля, че за нещо, за което се търси отговрност от теб, клуба или аз или някой друг е виновен. След 18 всеки сам носи отговорност за действията си.

#882 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 04:00 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 03:54 AM, написа:

това го давам от години,но и от години съм против нерегламентираното развъждане,нека клубЪ познае защо!?

клуба също е против нерегламентираното развъждане, затова за членовете важи клубния регламент.

#883 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 14 April 2014 - 04:01 AM

като всеки мъж и ти си облиза ,гъзЪ сам..... ела,извади двете кучета и намери дом/подходящ/,само че двете животни ще ги утрепят,щото има едни лумпени,които решиха и направиха нещо,но не предвидиха нИщо..
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#884 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 04:07 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 04:01 AM, написа:

като всеки мъж и ти си облиза ,гъзЪ сам..... ела,извади двете кучета и намери дом/подходящ/,само че двете животни ще ги утрепят,щото има едни лумпени,които решиха и направиха нещо,но не предвидиха нИщо..

И за тези двете кучета не решавам аз, властите ще решат съдбата им. Аз посочих в отвореното писмо, че с тях трябва да работи специалист, подходящ дом от моя гледна точка не е някое семейство, искащо да удовлетвори желанието си за куче. Моята препоръка е кучетата първо да бъдат наблюдавани и поети от специалист и след това да се види кои би бил подходящ осиновител.

#885 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 04:12 AM

имаш ли идея такова/такива/ животни как се спасяват/жокер,аз имам и е голям зор/ и не става от компа от Чужбина/ от сега да ти кажа,животните ще заминат,освен ако некой от тук пишещите, тия дето ги плюеш/ не се заемат!
User's Signature

#886 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 04:18 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 04:12 AM, написа:

имаш ли идея такова/такива/ животни как се спасяват/жокер,аз имам и е голям зор/ и не става от компа от Чужбина/ от сега да ти кажа,животните ще заминат,освен ако некой от тук пишещите, тия дето ги плюеш/ не се заемат!

То и някой от компа от бг няма да им е от помощ, ако не притежава необходимите познания. Пак казвам, ситуацията на кучетата не е за подценяване, никой управител на приют няма да поеме отговорността да ги даде за осиновяване, ако не може да се подсигури с компетентно лице, което да поеме кучетата и отговорността свързана с тях. Нямам нищо против професионалистите да не подминат този случай и на животните да им бъде помогнато.

#887 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 04:20 AM

и клубЪ какво ще направи в случая?
User's Signature

#888 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 04:28 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 04:20 AM, написа:

и клубЪ какво ще направи в случая?

Ще спре с коментарите, защото явно всичко е на лична основа.

#889 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 04:34 AM

много удобно....
User's Signature

#890 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 14 April 2014 - 08:46 AM

koniarska - ако си пазиш бележките за похарченото проблема ще е по-малък, да не кажа никакъв. И е изключително недостойно, ако са изпратени от БПК. Не недостойно, а направо не знам, думи нямам.

#891 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 April 2014 - 09:34 AM

Показване на мнениетоБПК, в 14 April 2014 - 04:18 AM, написа:

Нямам нищо против професионалистите да не подминат този случай и на животните да им бъде помогнато.

Е, досега обяснявахте как вий сте, разбираш ли, професионалистите, а сега да не ги били подминели?! Според Вас за какво служи един клуб?! Само за развъждане?! Като как си го представяхте това нещо "създаване на клуб" при това хем издавате хартийки, хем не сте към никоя легитимна мрежа, ама правите "породно развъждане"? Без значение доколко това е истина и как го правите. Сега кои "професионалисти" търсите?!
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#892 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 10:01 AM

Показване на мнениетоБПК, в 14 April 2014 - 03:07 AM, написа:

Показване на мнениетоAttera, в 13 April 2014 - 10:38 PM, написа:

Ванка (БПК)... интересува ме още нещо. Това е клубен член. Човек, който има 2-3 кучета, питбули, и нон-стоп иска всяко появило се такова куче. Бебе, възрастно, мъжко, женско, кастрирано, некастрирано, продавано, подарявано (с приоритет подарявано) - той ги иска всички! Отдавна се доказа като ненадежден стопанин и съответно никой не му дава куче. След всеки отказ следват спорове, хамалски псувни, заплахи от негова страна и т.н., но това както и да е. Говори предимно за интелекта му.

Та този човек, както знаеш (пиша го за останалите), спасил от евтаназия кучето от долните снимки. За което браво. Вижда се как му търси дом - не издържал, някой да ходи да го взима. Това, което е спестил е, че кучето напада хора. Освен, че очевидно убива овце. Затова е стигнало до евтаназия и както този човек сам каза - "нахвърля се на всеки, протегнал ръка към него".

Какви мерки ще вземе клубът това куче да не нарани (недай си Боже убие) някой? Ти, като виден треньор, как ще се намесиш? Какъв е подборът на кандидати за такъв тип куче? Видях също на кой мислиш да го дадеш, но засега няма да коментирам.
Кой от вас ще го рехабилитира - ти ли?!

Прикачен файл 10253384_10201991770699900_1783514813_n.jpgПрикачен файл 10264615_10201991795700525_2100426854_n.jpg

Че е "достоен за клуба", спор няма :ac_007:

Прикачен файл todor.jpg

Todor Irena
horata ot bpc po tochno ivan znae za tozi sluchai sus jenskata i me podkrepq ne ste vie horata koito shte reshavat az kakvo shte si pravq kucheto ... !!!! i shtom sum stanal chlen na tozi klub mislq che sum dostoen za tova.. ! (todor)

Не всеки, който е член във вейсбук групата автоматично е и клубен член. Тодор ми разказа за кучето, че има проблем с други кучета, за това че напада хора не знаех, но не ме учудва имайки предвид от какви условия Тодор го взе. 1,5м синджир и изолация. Не нападайте Тодор, а работете срещу хора като собственика преди Тодор. И в цялата тази тема тук, говорихте за родословия, за хартийки, за членски вносове и пари, за дипломи и образования, за кой колко разбирал и колко не, а къде остана КУЧЕТО. Защо протестирата срещу клубното развъждане, а очаквате клуба да се занимава с кучета произведени от форумни кинолози и от продавалник-мениджъри. Клуба не е собственик на кучета, той налага правилата и собствениците, които са съгласни с тях доброволно участват в клуба. И за Николова, след като админа е махнал някаква снимка от сайта, аз как да разбера за коя снимка ме питате и защо я няма? Линка, който сте посочили е към новия клубен сайт, който е в процес на създаване и там информацията често се обработва. Има 4 администратора и не мисля да правя разследване, коя снимка и защо е свалена. Ако е снимка от плануваните кучила, може да е свалена, защото най-вероятно кучилото е отложено. А колкото до развъждането, броя на кучетата произведени от клубни членове е пренебрижително минимална в сравнение с обявите, които се публикуват. Направете статистика за продавалник примерно, колко ще са обявите за ИЗВЪНКЛУБНИ питбули за 2014 и публикувайте резултата в края на годината. Аз следях един единствен развъдчик, който до средата на Март имаше 20 кученца обявени за продажба. Трудно ми е да разбера какво искате от мен? Какво искате от клуба? В днешно време жените искат малки чанти, малки кученца и малки gsm-и. Когато поискат и мъже с малки пениси може и форумните кинолози да получат своя шанс, но стига сме си мерили дипломите, специализацията и т.н. Не трябва да изгубваме КУЧЕТО от поглед, клуба не е проблема на питбулите в България!

Чакай сега.... Тодор твърди, че е клубен член. Не член на групата във фейсбук, не харесал страницата ви, твърди, че е клубен член и ти си наясно със ситуацията с женското куче. Както личи, човекът не е особено интелигентен, силно се съмнявам, че е седнал да измисля теории на конспирацията и да заформя интриги.

Ако хипотетично приемем, че не си знаел, че напада хора - как тогава й търсиш дом?! Ти дори й намери дом за няколко минути! Как знаеш, че човекът, на който искаш да я дадеш, ще се справи с нея?! Как така уреждаш животно без да имаш дори понятие какво представлява?

Тук твърдиш, че ще го впишеш в племенната книга. Та не разбирам Тодор Е клубен член или не е клубен член? Кой от вас двамата лъже? На теб няма да ти е за първи път. Или се гордееш с клубните си членове, докато не сгафят, после внезапно нямаш нищо общо с тях?!

Прикачена снимка

Ivan Simeonov
Todor iska da uchastva s Cesar v kluba i za plemennata kniga mi trqbva nomera na chipa na kuchetoto ti, ako e chipirano. Blagodarq za sudeistvieto!
User's Signature

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!

#893 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 April 2014 - 10:03 AM

.... дублиран пост
User's Signature

#894 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 14 April 2014 - 10:20 AM

....е всичко това от голямата лИбофф към породата... И колко още нахапани до смърт бабички трябва да има?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#895 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 11:07 AM

Обаче забележете какво става:
Иван е президент на клуба, ръководи всичко, знае всичко, специалист е и т.н. Обаче...
- Иван не знаел кой администратор му трие снимки от сайта
- Иван не знаел кой негов служител какви решения взима от името на клуба
- Иван не знаел кой е клубен член и кой не е
- Иван не знаел, че един участник в клуба дълго време се е занимавал с битки с питбули (всъщност, 2ма, ако броим и областната му представителка)
- Иван не знаел с кое взето през клуба куче какво се е случило
- Иван не знаел кое куче, което лично предлага за осиновяване, какво представлява и че същото сериозно напада хора

Абе Иване... или "служителите ти" те правят на идиот, взимат клубни решения през главата ти, въобще не им дреме за клуба ти, мнението ти и ти реално нямаш думата в тоя клуб, или лъжеш за пореден път, за да се измъкнеш от отговорност. Което и да е от двете... закъсал си го много жестоко :ab_041:
User's Signature

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!

#896 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 14 April 2014 - 12:42 PM

Attera
Според мен е първия вариант - хванаха го будалата, самообявил се за Гусин Председател, и го правят на идиот ама както си искат, буквално. Могат да го уведомят, а могат и да пропуснат какви ги вършат тук, той нали е в Германия, много знае той през фейса как стоят нещата реално тук. Нали всичко е от голямата либофф към породата.
На глупака не му трябва много, само да го ръкопляскат по измислените семинари да се надуе като пуяк от чувството за собственна значимост, и после като си замине те да си правят каквото си искат, пък глупака ще повярва че агитката "фенове" са прави за всичко. Майната им на нахапаните жертви, нали?
И на фукльо не му трябва много - само му кажи какъв е експерт и учЕн - край, спечелил си го. А пък на алчния фукльо-глупак му покажи и малко парички та ела да видиш какво става. Тук имаме комбинация и от трите неща, тези хора най-лесно се управляват, особенно зад граница, дистанционно: просто му кажи че другите му завиждат и че нищо не разбират и Гусин Председателя е готов да повярва на всяка една глупост, която се извършва явно или тихомълком зад гърба му. От либофф към породата, разбира се.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#897 Потребителят е офлайн   Oz wiz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 03:05 PM

Показване на мнениетоБПК, в 14 April 2014 - 03:43 AM, написа:

Показване на мнениетоkoniarska, в 14 April 2014 - 03:31 AM, написа:

аз питам същото,що ми прати икономическа полиция,що като от н години си вадя пари от джоба,реши да ме цакаш,що и що не го направи ти ,ами прати друг, А?!

Не съм пращал никаква полиция, нито мога да наредя на някого, той да изпраща. Разберете ме, аз се занимавам с породата, с нейната история, с документирането на популацията, с изследвания (когато има средства). Български Питбул Клуб има киноложски цели и задачи, а не икономически проверки. Клуба си има устав, членството е доброволно, ако представянето на клуба в този форум е неудобно, тогава махнете темата и готово. Мислех, че dog.bg е форум за кучета.

Ти с породата не се занимаваш - занимаваш се с породоподобни. Колкото до проверките, на всички е ясно кой ги е поръчал, кой се е обадил, така че бъди мъж с топки и не се прави на ухапана госпоЙца - това, че го можеш видяхме. А незаконните "питбул-орг" са направили толкова за кучетата колкото ти няма да можеш и да си мечтаеш :) Конкуренция ли видя ? Че са по-известни и по-опитни от целя ти смешен опит за клуб? Те имат доказателство каде отиват парите - а ти ? А и 22 год. девойки се пъчат като "Регионални представители на БПК" това ли са ти кадрите и специалистите ? Вместо семинари по кинология пробвай с "Начално образование и възпитание" - повечето членове на клуба имат нужда.
User's Signature

Damn kids. They're all alike.

#898 Потребителят е офлайн   Oz wiz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 April 2014 - 03:59 PM

Показване на мнениетоБПК, в 14 April 2014 - 03:07 AM, написа:

В днешно време жените искат малки чанти, малки кученца и малки gsm-и. Когато поискат и мъже с малки пениси може и форумните кинолози да получат своя шанс

Е, най-накрая разбрахме за какво се борите. Значи ако може някоя дама да му даде шанс все пак, и да се кротнат нещата.
Явно липсата на ....шанс заради малък п..с си е проблем и се търси компенсация в други сфери.

Дайте шанс на човека мили Дами.
User's Signature

Damn kids. They're all alike.

#899 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 14 April 2014 - 04:40 PM

БПК, ясно ми е накъде биете с въпроса какво е порода. Как преди стотина години някои породи са СЪЗДАДЕНИ от кучета със сходни физически белези, темперамент и поведение.Разликата е, че вие се гаврите с вече създадена порода , нищо не СЪЗДАВАТЕ и умело лавирате сред невежите как някакви си хартийки нямат стойност. Да вярно е, но за вашите, защото те са просто хартийки в нищото, нищо не доказващи.Дотук с изпитаването ви що е то порода. Още по-нагло е поведението ви с това, че сте регистрирали клуб юридически и с това оправдавате въденето си. Имате право да регистрирате клуб, похвално и ако дейността ви се състоеше в това да ограмотявате собствениците, да помагате със съвети за обучение с позитивни методи, да организирате спортни мероприятия и семинари с компетентни водещи, както и да помагате за тежката ситуация с изхвърлените и малтретирани кучета аз щях да съм първата ви фенка. Ако на това му викате лично отношение-да, прав сте! Това, че държавата не си е свършила работата със създаване на закони налагащи солени глоби на въдещите кучета ви позволява да се биете в гърдите, че не сте извън закона. Да, но вие сте извън етиката и морала в кинологията! Само споменахте за икономическа полиция и тя цъфна при Конярска. Вечер не трябва да заспивате спокоен от гузната си съвест. Не искам да хваля или величая някого, но не мога да скрия фактите, че именно такива като нея дават от собствените си средства, за да спасяват питоподобни. А вие даже и отправяте обвинение за кастрации, които видите ли не били по медицински причини. Свръхпопулация и отговорност да ви говорят нещо? А дано, ама на дали...В Германия само по медицинска причина ли кастрират кучетата? Ама тук ви е удобно да спекулирате отново с невежеството на хората.
User's Signature

Качена снимка

#900 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 April 2014 - 04:26 PM

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 07:52 PM, написа:

Показване на мнениетоagalina, в 11 April 2014 - 09:24 PM, написа:

Показване на мнениетоagalina, в 11 April 2014 - 08:40 AM, написа:

БПК ,
тези кучета имат ли документ към каква порода принадлежат ,че ги въдите ? :
http://bpc.ovo.bg/in...bni_kucheta/0-4

Кой и как оценява коe куче с кое и защо да заплоди ?

Къде е описано какво е това животно ,дето го въдите ?

Питам това вече емнасти път.

Може ли отговор?
Ако обичаш.
Ехоооо
За "порода" питам

Какво е порода според теб Галя, защото и на този въпрос съм отговарял много пъти.

КЪДЕ си отговарял какво е порода ,БПК, дето ме наричаш свойски Галя ?
Тази простотия ли имаш пред вид :

https://www.facebook...&type=3&theater

Дето кво беше ?Според биологията АПБТ = АСТ ,според кинологията - не. И че ясно се било виждало биологично погледнато ,че нямаме основания да говорим за различни породи.
И този брилянтен коментар отдолу :
Bulgarian Pitbull Club Допълнение, под кинология в този контекст разбирайте изложбените системи, а не научната дисциплина кинология.

Чакам да ми отговориш :
КАКВА точно ПОРОДА кучета въдите ?.
КОИ са предците на въдените от теб кучета ?
КоИ качества търсите при въденето ?

Също ми кажи дали разликите по-долу ("биологично погледнато" :) ) са плод на моето "стафопочитание " ?

Прикачена снимка

Прикачена снимка

р.c. Попитах Лука дали е казвал това :

Прикачена снимка

Ето какво каза той :
"Освен корицата на книгата нищо от тази простотия не е мое!
Лука"
User's Signature

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема