Кой ги знае от къде ги взимат... почти за никое няма история. Все били "изоставени", ама къде, как, ала-бала... На цели "развъдници" се подпукаха, явно са им такива средите. Появяват се някакви животни, после изчезват, броят се спасени... знам ли ги какви ги вършат.
Въпросите се трупат, а онзи не отговаря. Още от мен. Това цитат от представителката на клуба:
Цитат
Приятели,трябва да съберем още 250лв.-остатъка за пълното обучение на Бруно в училището.Засега е платено за 20дни..Смятаме ,че Бруно ще може да се социализира с други кучета и така по-лесно ще му бъде намерен дом,който търсим вече месец.Пълният курс на обучение е 50 дни,надявам се поне за 40 да можем да платим :)Дано момчето свикне да общува с други кучета-това е цел номер едно.БРУНО ВСЕ ОЩЕ ТЪРСИ СВОЙ ДОМ!МОЛЯ ВИ ЗА ОЩЕ МАЛКО ПОМОЩ!
Бихте ли ми казали в кое училище ходи кучето? В началото, когато го обявихте за осиновяване, не написахте, че има проблем с животни. Сега ли се появиха или не ги бяхте забелязали преди?
Тази панацея с 50-те дни я размятате от месеци... При човек специалист, който обучава треньори (Иван), защо кучето се поема от друг треньор? Ако е само несоциално със себеподобни, не би трябвало да представлява трудност на Иван да го обучи/социализира.
Та... Иван не е никакъв треньор и хал-хабер си няма от кучета и лъже хората или има, кучето, реално не посещава училище, но си набират средства? Питам, не обвинявам