Нашите снимки и малко Фотошоп :)
Публикувано: 03 April 2008 - 12:35 PM
А общото с темата е ... ?

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 03 April 2008 - 09:42 PM
Стига спам де! Сбъркали сте темата, колко пъти да ви кажат?!? :rolleyes:

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 07 April 2008 - 05:07 PM
Браво на всички и имам един въпрос към някой който по разбира...имате ли идея защо не мога да пиша не исползвам маска абсолютно нищо а ми дава грешка...може би грешката е в мен някой би ли могъл да ме насочи...мерси предварително и сори за офф-топика :huh:
Публикувано: 07 April 2008 - 07:16 PM
Цитат
Браво на всички и имам един въпрос към някой който по разбира...имате ли идея защо не мога да пиша не исползвам маска абсолютно нищо а ми дава грешка...може би грешката е в мен някой би ли могъл да ме насочи...мерси предварително и сори за офф-топика :huh:
Дай един принтскриин да видим за какво става дума.
Така трудно някой ще ти даде съвет ;)
Публикувано: 10 April 2008 - 02:18 PM
Цитат
goldroks може ли да ми дадеш линка за урока който ти е помогнал да направиш последната снимка, където е нещо като колаж на Рокса :blink:
Естествено ;) http://www.photoshop...v=...mp;id=636 Тук е показано с 2изображения, но може и с повече ;)

Публикувано: 10 April 2008 - 07:05 PM
Цитат
Може ли някой да ми каже някакъв добър фотошоп :rolleyes:?
Зависи какво ти е компютърчето ;)
Ако ти е слаба машинката Photoshop 7, ако си с читава CS2 или CS3
Публикувано: 12 April 2008 - 07:28 PM
Цитат
Искам да попитам за CS2 как може и може ли да си добавям други текстови ефекти така да го нарека,защото имам само стандартните :huh: моля Ви кажете ?! :-
Какво разбираш под "текстови ефекти" Нещо не зацепвам въпроса. Обясни малко по подробно за какво става дума ако искаш някой да ти помогне